- 24 Haziran 2016
- 7.540
- 26.574
- 548
Hayırdır canım neyin var geçmiş olsunSagol canim yapsalar bisey iyide ilac verdiler bekliyorum randevuyu bakalim nezamana vercekler
Abalcim senden ricam o mesaja beni etiket yapabilirmisin bende yapicamDuş al sıcak suyla canım acayip iyi geliyo cok geçmiş olsun
Antibiyotik verdi herhalde. Demekki iltihap var. Önce kurutsun sonra işlem yaparlar. Çok geçmiş olsun.Sagol canim yapsalar bisey iyide ilac verdiler bekliyorum randevuyu bakalim nezamana vercekler
Afiyet olsun canım.Bende yazayım menümü
Sabah: Haşlanmış 1 yumurta, domates-salatalık, 5 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek
Öğlen: 1 tabak kuru fasülye zeytinyağlı kalmıştı onu yedim
Akşam: 1,5 kepçe yeşil mercimek çorbası, 3 kuru biber dolma, salata, yoğurtlu kereviz 2 kaşık
Zipzip-
Afiyet olsun canım.Su şimdilik 2 litre
Beyaz çay ve yeşil çay içtim
Şimdi sade kahve içiyorum
Afiyet olsun canımBende yazayım menümü
Sabah: Haşlanmış 1 yumurta, domates-salatalık, 5 yeşil zeytin, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek
Akşam: 1,5 kepçe yeşil mercimek çorbası, 3 kuru biber dolma, salata, yoğurtlu kereviz 2 kaşık
Zipzip-
Afiyet olsun canımKızlar bugünün menüsü kahvaltı saat 09.30
2 dilim çavdar ekmeğinden tost yağsız
1 domates
1 salata 1 dilim peynir 5 zeytin
Öğlen 14.00
1 yeşil elma
Akşam 18.45
Salata
1 biber dolması
1 kase yoğurt
Yarım dilim kepek ekmeği
2 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii @I-cell_84
Afiyet olsun canımSu şimdilik 2 litre
Olur yapalim canim
Nasil hesap yapalim peki
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
İsteyen katılsin. Zaten bu hareketlerin puanı var. Bu hafta iki katı puan olabilir. Siz nasıl isterseniz.Nasil hesap yapalim peki
Yarisma seklinde mi yapalim.herkes katılacak mi
Oh afiyet olsun benim rakip sıkı geliyor maşallah canımKızlar bugünün menüsü kahvaltı saat 09.30
1 domates
Öğlen 14.00
1 yeşil elma
Akşam 18.45
Salata
1 biber dolması
1 kase yoğurt
Yarım dilim kepek ekmeği
2 litre su
tam onu soracaktım fazla yapmak ta sıkıntı olabilir benim dizim ağrıyor zaten ama şu plank mesela parçalı günlük 5 dk diğeri de kendi adıma tabi bunlar 90 tane 3 kez 3 set güzel yapayım ben hep yürüdüm bu araNasil hesap yapalim peki
Yarisma seklinde mi yapalim.herkes katılacak mi
Ben varım şu göbek olayım var zaten farklı birşeyler yapasım vardı bu haftaİsteyen katılsin. Zaten bu hareketlerin puanı var. Bu hafta iki katı puan olabilir. Siz nasıl isterseniz.
Yeni başlayan var tecrübeli olan var. Herkes bence kendi yapabilirdigi kadar yapsın. Alışıp zamanla artiririz.tam onu soracaktım fazla yapmak ta sıkıntı olabilir benim dizim ağrıyor zaten ama şu plank mesela parçalı günlük 5 dk diğeri de kendi adıma tabi bunlar 90 tane 3 kez 3 set güzel yapayım ben hep yürüdüm bu ara
Sen halledersin canim once saglikBende yaomadim ben artiyim 8o.15oo Gr artı ama uykusuzluk ve şivi alımından olabilir
Tanesi 34 cal :)Afiyet olsun canim hurma toplari kalorili mi 5 tane cok mu olmuş
Gercekten Ankarada her yerde avm var bizim evin yakinina bile acildi düşün artık
gecmis olsun canimAynen canım hem mide hem bagırsak bozdum galibabugün bol bol spor yapacaktım olmadı
Karanfil yağı cok iyi geliyor hamileyken cok cektim cekmediler ozeelde bile malesef sonra cektirdim burda heryerde dis hastanrsi var 100tl ye cekti devlette randevy bulmak cok zordu acile git istersenAyyy kafayi yicem ön dişlerime vurdu gercekten ictim hap ama bakalim
Afiyet olsun canımBende yazayım menümü
Zipzip-
Afiyet olsun canımKızlar bugünün menüsü kahvaltı saat 09.30
1 domates
Öğlen 14.00
1 yeşil elma
Akşam 18.45
Salata
1 biber dolması
1 kase yoğurt
Yarım dilim kepek ekmeği
2 litre su
20lik disim kırıldida acile gittim canimHayırdır canım neyin var geçmiş olsun
Sagol canim aynenAntibiyotik verdi herhalde. Demekki iltihap var. Önce kurutsun sonra işlem yaparlar. Çok geçmiş olsun.
Yapalim
Oyy çok fena canım ya Allah şifa versinAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
20lik disim kırıldida acile gittim canim
Sagol canim aynen
Afiyet olsun canım
Yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?