Senin gözünden hiç bişey kaçmıyorBen yakaladim ama
Delilim bile var hemen çekerimSenin gözünden hiç bişey kaçmıyor
doğrudur canım. eminim öyledir ama yapamayınca da bırakmak yok. her fırsatı değerlendirmek lazım.biliyormusun sabah sporu akşamki spor gibi olmuyor. öle enerjik dolu güne başlıyorsun ki canlı oluyorsun. akşam pili bitmiş halde spor yapınca zor oluyor. bunun için erkenden kalkmaya çalışıyorum
dünyanın dengesini bi güzel bozduk işte.. ahh ah..evet buraya da kar yagdi dun geceden beri yagiyir komşum
gecen hafta kızım kisa kollu giydi
allah selamete cikarsin iklim cok degisti ..
dun sabah yagmur yagdi aradan zaman gecti baktim bulutlar cekildi nasil gunes acti .. sonra lambalar kapanir gibi ev karanlik oldu bi ara .. baktik bulutlar gelmis kap kara sonrada kar basladi tovbeler olsun dedim ..
arkasindan biraz gunes yuzunu gosterdi hem kar hem gunes vardi ... dun bolca dua ettim gokyuzune bakipp cook garip bir gundu
türkiye de öyle bişey sanırım hiç olmaz. yapılabilirliği olacağını sanmıyorum.@SATURN71 burda dukkanlar randevu sistemine gecti .. sizin orda nasil ..
simdi randevu aldigimm bir magazaya gidiyorum gec kalindiginda randevu iptal .. iceride 20 dk kalabiliyorsun
çok sevindim canım. ne güzel bir haber bu.Günaydın kızlar çok şükür testim negatif çıktı.
çok sevdim bunu ben. bizde başkan desek olmaz mı E Elif_Eylul harikakaptn yardmcisina baskan diyorum benkaptan zaten kaptan
süpersin canımmmEva zamanı. 2 gün spor molası bitti.
ne paylaştı kızz merak ettimSon paylaşım olmadı sildim
Afiyet olsun migi. Suyu da iç bolcaPatates yemedim makarna yok
Çorba içtim ayran ve tavuk tamam
Fotoğraf atıcam hepsini
Gunaydin ablacımGunaydinnn tunaydinn kizlar
Dun misafirler gittikten sonra kv gile ugradik
Eve gelince geçmişi okumaya başladım
Tel elimde uyumuşum
Kac gündür cok fazla ayakta kaldim
Artik agridan ayaklarima basamiyirdum
Ilk defa geçmişi okumadim :)) onemli bisey yoktur insallah
Şu andan merhaba herkese
Afiyet olsun canim aksam yediklerinde az geldi bana suyu biraz daha artirmalisinpazartesi menusu
8.00 sirkeli balli su
10.00 haş yumurta maydonoz salatalik domates 2 dlm peynir 3 zeytin 1 dlm cavdar
15.00 mandalin elma 3 er dilim
18.00 5 yk has nohut ile salata
su 1 lt
spor.
30 dk eva
15bolgesel (karın )
Zipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii @T u t a s t e
Buraya da cuma günü gelecek kar yagisi sicaklik düşüyorBuraya kış geri geldi
Güya nisan ayindayiz, biraz önce kar yağdı
Günaydın canım gozun aydinGünaydın kızlar çok şükür testim negatif çıktı.
Allah razı olsun cnmAllah tez zamanda şifa versin
Cok geçmiş olsun canim Allah sifa versinKardeşim aradı demin kızlar canım sıkıldı biraz. Babamın böbrek ağrısı vardı,kendisiyle pek görüşmeyizde.. kardeşlerim iletir derdini falan.
Böbrek ağrısını taş problemi diye düşünüyorduk, doktora gitti. meğer şeker ve kolesterolü öyle yükselmiş ki, böbreğe vurmuş. az daha gelmesen ciğerine vuracakmış demiş. ama ilaç vs bişe vermemiş. diyette vermemiş. bu durumlarda ilaç kullanılmıyor mu bilen var mı
Gecmis olsun canimKardeşim aradı demin kızlar canım sıkıldı biraz. Babamın böbrek ağrısı vardı,kendisiyle pek görüşmeyizde.. kardeşlerim iletir derdini falan.
Böbrek ağrısını taş problemi diye düşünüyorduk, doktora gitti. meğer şeker ve kolesterolü öyle yükselmiş ki, böbreğe vurmuş. az daha gelmesen ciğerine vuracakmış demiş. ama ilaç vs bişe vermemiş. diyette vermemiş. bu durumlarda ilaç kullanılmıyor mu bilen var mı
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin cnm.Kardeşim aradı demin kızlar canım sıkıldı biraz. Babamın böbrek ağrısı vardı,kendisiyle pek görüşmeyizde.. kardeşlerim iletir derdini falan.
teşekkür ederim canm. yok kullanmıyor. bilmiyordukki öncesinde. ilk kez öğrendik durumu.Cok geçmiş olsun canim Allah sifa versin
Seker ilaci ve kolestrol icin ilac kullaniyor mu
sağol canımm..Gecmis olsun canim
ya inat bir babam var sağolsun. bişe olmaz modunda. bende aynını dediim kardeşime. ilaç yazmaması beni çok şaşırttı. yada ne bileyim bir diyet, bir yöntem. başka doktor için ikna etmelerini isteyeceğim artıkÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin cnm.
Doktorlar da bı degisik hem bukadar vahim hemde herhangi bir tedavi uygulamıyor
Bence başka bir doktora da görünsün
O zaman doktora yönlendirmesi gerekirdi canımteşekkür ederim canm. yok kullanmıyor. bilmiyordukki öncesinde. ilk kez öğrendik durumu.
sağol canımm..
Bende özelikle küçük almıştım hem çocuklar İçin iyi oluyor hem de benim içinAynen mesela annemden tabak yürütmeyi planliyorum :) küçücük onun yemek tabaklari aynisindan bulsam hemen alacagim benim tabaklarla bir tabak rahat 20yk alir annemin 4yk ile doluyor
Canim burdasin listede olmak mezun olmak bunlar seni etkilemesin ne kadar ugrastigini emeklerini düşün emekler demisken emeklerini yiyen biri aklima geldi @askrhpozitif gel kiz
Sabah 0,5 lt içtim dahaAfiyet olsun migi. Suyu da iç bolca
Helal akşam da ben yapayım evaİlk set eva bitti.
Tutku44 canım bu video cok guzel.
14. 16. 43. 47. Dakikalari seyret öyle karar ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?