Teşekkür ederim canımın içi çok iyi olduk yediğim bişey dokunmuştu o kadar
Geçmiş olsun canım arada durur durur agrır o bende öyle mesela
Yaaaa kiyamam sana çok kötü bisey gecmis olsun
Günaydın kızlar
Herkese günaydınnnn.
Günaydıııııııınn
Günaydın
Günaydın....geçmiş yapamadan geldim...umarim herkes iyidir...sabah kalktım sporumu yaptim...kahvalti sofrasından bi gunaydin diyeyim dedim
Günaydın
Günaydın Kızlar
Geldik hafta ortasina bugün yarın menülere dikkat edelim lütfen ödem yapicak hićbirsey yemeyinnnnn
Günaydın....geçmiş yapamadan geldim...umarim herkes iyidir...sabah kalktım sporumu yaptim...kahvalti sofrasından bi gunaydin diyeyim dedim
Dovme çorbası seni dövdü galibaGeçmiş olsun canım arada durur durur agrır o bende öyle mesela
sağol canım evet her yıl bu dönem ağrıyor. ama bu kez biraz fazla ağrıyor. 3 yıl önce birini aldırdım cerrahiden. hepsini sırayla alalım çok kötü gömülmüş diğer dişlerini kaydırıyor demişti. ama o ilkinden sonra bi daha gitmedim. diş doktorum çok kötü denk gelmişti. dişi alırken yanakla diş etinin birleştiği yeri kesti yanlışlıkla oraya da dikiş attılar yüzüm davul olmuştu. korkudan gidemiyorum yıllardır diğerlerine.Geçmiş olsun canım arada durur durur agrır o bende öyle mesela
Teşekkür ederimYaaaa kiyamam sana çok kötü bisey gecmis olsun
Yuhsağol canım evet her yıl bu dönem ağrıyor. ama bu kez biraz fazla ağrıyor. 3 yıl önce birini aldırdım cerrahiden. hepsini sırayla alalım çok kötü gömülmüş diğer dişlerini kaydırıyor demişti. ama o ilkinden sonra bi daha gitmedim. diş doktorum çok kötü denk gelmişti. dişi alırken yanakla diş etinin birleştiği yeri kesti yanlışlıkla oraya da dikiş attılar yüzüm davul olmuştu. korkudan gidemiyorum yıllardır diğerlerine.
Teşekkür ederimseni şu an en iyi ben anlıyorum damdan düşenin halinden damdan düşen anlar sonuçta
teşekkür ederim canımmYuhgeçmiş olsun canım
Ya sen ne şansız çıkmışsın ben mesela ne zman doktora gitsem illa bir aksilik beni bulur orda. Sırf bu yüzden bende travma sonrası anksiyete ve panik atak başladı. Hâlâ düzelmiş degilim doktora gitmekten korkuyorum. İlaç içmekten korkuyorum ölürüm diye çünkü ben özelde 2 doktorun yaptıgı hata yüzünden ölüyordum. O günleri düşününce kötü oluyorum seni anlıyorum canım çok üzgünümsağol canım evet her yıl bu dönem ağrıyor. ama bu kez biraz fazla ağrıyor. 3 yıl önce birini aldırdım cerrahiden. hepsini sırayla alalım çok kötü gömülmüş diğer dişlerini kaydırıyor demişti. ama o ilkinden sonra bi daha gitmedim. diş doktorum çok kötü denk gelmişti. dişi alırken yanakla diş etinin birleştiği yeri kesti yanlışlıkla oraya da dikiş attılar yüzüm davul olmuştu. korkudan gidemiyorum yıllardır diğerlerine.
Teşekkür ederimseni şu an en iyi ben anlıyorum damdan düşenin halinden damdan düşen anlar sonuçta
Çok geçmiş olsun sana da canım. Allah her meslekte vicdanlı dürüst insanlara denk getirsin inşallah.Ya sen ne şansız çıkmışsın ben mesela ne zman doktora gitsem illa bir aksilik beni bulur orda. Sırf bu yüzden bende travma sonrası anksiyete ve panik atak başladı. Hâlâ düzelmiş degilim doktora gitmekten korkuyorum. İlaç içmekten korkuyorum ölürüm diye çünkü ben özelde 2 doktorun yaptıgı hata yüzünden ölüyordum. O günleri düşününce kötü oluyorum seni anlıyorum canım çok üzgünüm
Ay canim benim kıyamam her doktor bir değil ihmaller insana neler yaşatıyorYa sen ne şansız çıkmışsın ben mesela ne zman doktora gitsem illa bir aksilik beni bulur orda. Sırf bu yüzden bende travma sonrası anksiyete ve panik atak başladı. Hâlâ düzelmiş degilim doktora gitmekten korkuyorum. İlaç içmekten korkuyorum ölürüm diye çünkü ben özelde 2 doktorun yaptıgı hata yüzünden ölüyordum. O günleri düşününce kötü oluyorum seni anlıyorum canım çok üzgünüm
Ne diyimkisağol canım evet her yıl bu dönem ağrıyor. ama bu kez biraz fazla ağrıyor. 3 yıl önce birini aldırdım cerrahiden. hepsini sırayla alalım çok kötü gömülmüş diğer dişlerini kaydırıyor demişti. ama o ilkinden sonra bi daha gitmedim. diş doktorum çok kötü denk gelmişti. dişi alırken yanakla diş etinin birleştiği yeri kesti yanlışlıkla oraya da dikiş attılar yüzüm davul olmuştu. korkudan gidemiyorum yıllardır diğerlerine.
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canımın içi çok iyi olduk yediğim bişey dokunmuştu o kadar
Tek korkum cumaGünaydın Kızlar
Geldik hafta ortasina bugün yarın menülere dikkat edelim lütfen ödem yapicak hićbirsey yemeyinnnnn
Canım onun içinde ilaç var yada tuzlu su ile gargara yapÇok gecmis olsun canim Rabbim korumuş neyseki
Ama olan sana olmus
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Iyim canim ilaclar iyi geldi ama agzimda yaralar çıktı busfer de belkide antibiyotik agir geldi
Afiyet olsun canım
Malesef geçen gün agrı dan kıvrandım ama yine panik atak tuttu ya gidersem yine yalnış bişey yaparlarsa ya gitmezsem evde bana bişey olursa. Şükür atlattıkAy canim benim kıyamam her doktor bir değil ihmaller insana neler yaşatıyor
Amin canım İnsan hayatı nedir ki yapılacak en ufak bir hatada ölebilir insan. Sende seni çok zorlamazsa şimdilik gitme vakalar artmış zatenÇok geçmiş olsun sana da canım. Allah her meslekte vicdanlı dürüst insanlara denk getirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?