Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kizlar
Günaydın kızlar

Herkese günaydınnnn.

Günaydıııııııınn

Günaydın....geçmiş yapamadan geldim...umarim herkes iyidir...sabah kalktım sporumu yaptim...kahvalti sofrasından bi gunaydin diyeyim dedim

Günaydın Kızlar Geldik hafta ortasina bugün yarın menülere dikkat edelim lütfen ödem yapicak hićbirsey yemeyinnnnn

Günaydın....geçmiş yapamadan geldim...umarim herkes iyidir...sabah kalktım sporumu yaptim...kahvalti sofrasından bi gunaydin diyeyim dedim

Geçmiş olsun canım arada durur durur agrır o bende öyle mesela
sağol canım evet her yıl bu dönem ağrıyor. ama bu kez biraz fazla ağrıyor. 3 yıl önce birini aldırdım cerrahiden. hepsini sırayla alalım çok kötü gömülmüş diğer dişlerini kaydırıyor demişti. ama o ilkinden sonra bi daha gitmedim. diş doktorum çok kötü denk gelmişti. dişi alırken yanakla diş etinin birleştiği yeri kesti yanlışlıkla oraya da dikiş attılar yüzüm davul olmuştu. korkudan gidemiyorum yıllardır diğerlerine.
Yaaaa kiyamam sana çok kötü bisey gecmis olsun
Teşekkür ederim seni şu an en iyi ben anlıyorum damdan düşenin halinden damdan düşen anlar sonuçta

Yuh geçmiş olsun canım

Ya sen ne şansız çıkmışsın ben mesela ne zman doktora gitsem illa bir aksilik beni bulur orda. Sırf bu yüzden bende travma sonrası anksiyete ve panik atak başladı. Hâlâ düzelmiş degilim doktora gitmekten korkuyorum. İlaç içmekten korkuyorum ölürüm diye çünkü ben özelde 2 doktorun yaptıgı hata yüzünden ölüyordum. O günleri düşününce kötü oluyorum seni anlıyorum canım çok üzgünüm

Çok geçmiş olsun sana da canım. Allah her meslekte vicdanlı dürüst insanlara denk getirsin inşallah.

Ay canim benim kıyamam her doktor bir değil ihmaller insana neler yaşatıyor

Ne diyimki

Teşekkür ederim canımın içi çok iyi olduk yediğim bişey dokunmuştu o kadar
Geçmiş olsun canım

Günaydın Kızlar Geldik hafta ortasina bugün yarın menülere dikkat edelim lütfen ödem yapicak hićbirsey yemeyinnnnn

Tek korkum cuma
Çok gecmis olsun canim Rabbim korumuş neyseki
Ama olan sana olmus

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Iyim canim ilaclar iyi geldi ama agzimda yaralar çıktı busfer de belkide antibiyotik agir geldi

Afiyet olsun canım
Canım onun içinde ilaç var yada tuzlu su ile gargara yap

Ay canim benim kıyamam her doktor bir değil ihmaller insana neler yaşatıyor
Malesef geçen gün agrı dan kıvrandım ama yine panik atak tuttu ya gidersem yine yalnış bişey yaparlarsa ya gitmezsem evde bana bişey olursa. Şükür atlattık

Çok geçmiş olsun sana da canım. Allah her meslekte vicdanlı dürüst insanlara denk getirsin inşallah.
Amin canım İnsan hayatı nedir ki yapılacak en ufak bir hatada ölebilir insan. Sende seni çok zorlamazsa şimdilik gitme vakalar artmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…