O ne büyük bir korku gerçekten yaşlı olunca kırık vs daha ağır geçerdi ama Allah korudu da sadece yandan dokunduk düşmesi vs olmadıÇok geçmiş olsun canım Allah'tan birşey olmamis bizde bi kere yan binadan 2 yas cocuk firladi hemde hic hizli degildik yeni cikmistik ayagi kirildiAllah korumus teyzeyide sizide insanin aklindan cikmiyor hic
Siz yinede bir sadaka verinGerçekten öyle teyzenin de öyle yani direksiyonu kırdık ama yine de çarptık süratli olsaydık o bike kurtaramazdı teyzeyi
Öyle yapacağım canım sadaka büyük belalardan korur derler hep gerçekten doğruymuşAllah korumuşsen yine ihtiyacı olan birine sadaka ver canim
AllahtanO ne büyük bir korku gerçekten yaşlı olunca kırık vs daha ağır geçerdi ama Allah korudu da sadece yandan dokunduk düşmesi vs olmadı
Çok şükür canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahÖyle yapacağım canım sadaka büyük belalardan korur derler hep gerçekten doğruymuş
kız bu ne hic bise yememissinMenu
Sabah(9:00)
1 dilim cavdar
1/2 avakado
1kk peynir
Ara(13:00)
Sutlu kahve
2 hurma kucuklerden
15:00
1 tam bugday sandviç ekmegine
1/2 avakado
1kk peynir
Aksam(18)
1 bardak kefire
1 tutam semizotu ile shake yaptım
Zipzip- E Elif_Eylul Tutku44
@bibeste
cok gecmis olsun cook allah esirgemisZipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım biz bugün talihsiz bir kaza geçirdik arabayla yaşlı bir teyzeye çarptık ama Allahtan sadece dokundu direksiyonu kırdıkda büyük bir felaket yaşanmadı teyze yola atladı o da çok korktu defalarca özür diledi bizden biz ayrı o ayrı perişan olduk panik atağım tetiklendi strese girdim elime ne geçtiyse yedim çok üzgünüm gerçekten çok özür dilerim hepinizden menü yazmasam problem olur mu
Canım sende çok yiyomussun ben en fazla iki çikolata falanBen de öyle canım sıkılsın, beynimin bütün şartellerini kapatırım, ve hızlı bir şekilde elime ne geçerse yerim, ama öyle böyle değil, 20 gofret 10 paket biskuvi falan 5 dk sürmez. Benim uyuşturucum da şeker.
Abla Bursa'da değilim de annemler Bursa'da oturuyo her yaz giderim bende oradan biliyorumcuma tartını çok merak ediyorum canım
sende mi bursadaydınnn
yaa bursa candır trafiğini al kenara koy başlı başına eziyet geriye ne kalıyorsa hepsi güzel çok seviyorum bende
ben netten getittiriyorum hepsi buradadan canım 5 kg. baya gidiyo bana. hatta satan adamda ipekdeğirmencioğlu mu ne öyle birşeydi.. bizim aşağıda ufak bakkal var orda da var. birde isra marketle seyhanlarda var market olarak. bilecikte o marketler var mı bilmiom ama
bişi deyim mi bende açım... ama eminim bayılmayız. ayran iç 2 bardak 3 bardak gerçekten geçiyo.. ama açım işte o açlık çektiğim an biliyorumki yağlar eriyo ne zaman sabretsem midemin o durumuna ertesi gün hep az çıktım tartıda bugün idare et gör bi dene ... ama açım gerçekten açyemiom yemeyeceğim yememeliyimmmmmmmmmmmmmm
ayyy baktıkça acıkırsın kapat kapat başka konulara bak kafan dağılsın
Amin canım Rabbim kimseye yasatmasinÇok şükür canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
Aynen canım gerçektencok gecmis olsun cook allah esirgemis
Ay hemşerim benim ya neler gelmiş başınıza Allah korumuş teyzeyide sizide Rabbim tekrarini yaşatmasın canım .Amin canım Rabbim kimseye yasatmasin
Aynen canım gerçekten
Toplamda 3 dlm ekmek var nerde yememisim bugun sporda yapamadımkız bu ne hic bise yememissin
vay bende bugun cok fena spor yaptımmToplamda 3 dlm ekmek var nerde yememisim bugun sporda yapamadım
Aynen canım gerçekten öyle oldu Rabbim herkesi canına zarar gelecek musibetlerden korusunAy hemşerim benim ya neler gelmiş başınıza Allah korumuş teyzeyide sizide Rabbim tekrarini yaşatmasın canım .
Katılıyorum kaptanıma. Çok kararlı olduğunu görürse kabullenir mecburen.Kızın daha 4yasinda sen annesisin dedigini yapmazsa cokkk zorluk cekersin yapmasi lazim yanlis egitiyosun
112 dk nasıl yaptın maşallah sana. Ben ilk defa biraz önce denedim sadece 10 dk yapabildim6 Nisan 2021 spor
112 dk Eva yaptım. + Orta tempo yürüyüş toplam 16.671 adım. (500 puan)
30 sn lik 6 set plank 180 sn 3 set 10 ar kez leg raise puan ( Toplam 630 puan )
Genel toplam puan 1.130 puan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?