- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
Çok geçmiş olsun canm.Çok sağol canım teyze halen aklımda annem yaşlarda bi an annem geldi en korktuğum şey kaza ve bugün ilk defa bunu çok çok şiddetli bir şekilde yaşadım teyze kendini unuttu beni sakinlestiriyor ben ona diyorum iyi mısınız o bana diyor iyi misiniz halen etkisindeyim maalesef
Sabah 52 dk yaptım. Akşam 60 dk. Canım. Spor yaptıkça vücut alışıyor.112 dk nasıl yaptın maşallah sana. Ben ilk defa biraz önce denedim sadece 10 dk yapabildim
Çok geçmiş olsun canım.Zipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım biz bugün talihsiz bir kaza geçirdik arabayla yaşlı bir teyzeye çarptık ama Allahtan sadece dokundu direksiyonu kırdıkda büyük bir felaket yaşanmadı teyze yola atladı o da çok korktu defalarca özür diledi bizden biz ayrı o ayrı perişan olduk panik atağım tetiklendi strese girdim elime ne geçtiyse yedim çok üzgünüm gerçekten çok özür dilerim hepinizden menü yazmasam problem olur mu
Çok geçmiş olsun canm.
Çok sağolun canlarım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım.
inan oyle oluyor bak saat 12 oldu hemen foto cektimSinderalla gibi gece 12 yi kaçırmamaya çalışıyorum adımlar içinkızımı uyutup yetiştim hastalık dinlemeden kalkıp evin içinde yürüdüm Eki Görüntüle 2819128
Plank 140 sn durabildm(karın dikişlerim zorlanınca bıraktm)
Leg vardı ondan 10 a kadar sayıp indrdm bu şekilde 20 tane yaptm
200 de yattığm yerden bisiklet
N Nidsalii
@Zipzip-
boşa gitmedi cuma gunü gostercekSonunda bilekligide , tartiyida gordu uygulamaadimlarim hep bosa gitti bugun :)
Söktürücü ile olmadığımda tekrar söktürücğ vermişti dr. İkincisinde olmuştum. Bencev3 gün az pazartesiye kadar bekle olmazsan git doktora.Kızlar iyi akşamlar menüm bu şekilde.
Plankı da sabah öğle akşam olarak yapabildim.
söktürücü hap biteli 3 gün oluyor .
Gelen giden yok ne önerirsiniz kızlar beklemelimiyim yoksa doktora mı gideyim
Canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakaniz varmışÇok sağol canım teyze halen aklımda annem yaşlarda bi an annem geldi en korktuğum şey kaza ve bugün ilk defa bunu çok çok şiddetli bir şekilde yaşadım teyze kendini unuttu beni sakinlestiriyor ben ona diyorum iyi mısınız o bana diyor iyi misiniz halen etkisindeyim maalesef
Çok gecmis olsun canim Rabbim korumuş neysekiZipzip- E Elif_Eylul kaptanlarım biz bugün talihsiz bir kaza geçirdik arabayla yaşlı bir teyzeye çarptık ama Allahtan sadece dokundu direksiyonu kırdıkda büyük bir felaket yaşanmadı teyze yola atladı o da çok korktu defalarca özür diledi bizden biz ayrı o ayrı perişan olduk panik atağım tetiklendi strese girdim elime ne geçtiyse yedim çok üzgünüm gerçekten çok özür dilerim hepinizden menü yazmasam problem olur mu
Afiyet olsun canımMenu
Sabah(9:00)
1 dilim cavdar
1/2 avakado
1kk peynir
Ara(13:00)
Sutlu kahve
2 hurma kucuklerden
15:00
1 tam bugday sandviç ekmegine
1/2 avakado
1kk peynir
Aksam(18)
1 bardak kefire
1 tutam semizotu ile shake yaptım
Zipzip- E Elif_Eylul Tutku44
@bibeste
Afiyet olsun canımBugünün menüsü kahvaltı yapamadim kızlar sabah yola çıktık öğlen gibi öğlen yemeği yedim
Ama evden çıkmadan sadece 1 dilim çavdar ekmeği attım ağzıma midemi tutsun diye
1 lavaş durum ve bir ayran ictim (öğlen)
Aksam beş gibi geldik üç dilim portakal
Akşam da 20.30
Kivili detoksu yaptım yanına biraz salata yedim ama midem bulandı
Ara Nescafe
1.5 litre su
Bugünüm yollarda geçti o yüzden menü çok saçma sapan oldu
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii @I-cell_84 @birbeste
Iyim canim ilaclar iyi geldi ama agzimda yaralar çıktı busfer de belkide antibiyotik agir geldi
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Sabah11.00
1 yumurtadan peynirli omlet 4 zeytin domates salatalık 1.5 kepekli ekmek 1 çatal reçel
Ara15.30
1 yumurtadan tb unlu krep
Yarım bardak şeftali suyu
18.00 4 kaşık beyaz makarna(akşam işim vardı yemek yapamadjm kv yapmıştı)
Su 3 lt
Spor 6637 adım 180 p
200 ip atlama 66 p
Jillian 1 20 dk 120 p
Cardio 15 dk 90 p
Bölgesel hareketler 10 dk 60 p
20 köprü hareketi dk tutmadım sayı ile yaptım
Zipzip- N Nidsalii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?