Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Tek korkum cuma
Canım onun içinde ilaç var yada tuzlu su ile gargara yap
Günaydın canımGünaydin.:)
Günaydın canımGünaydın hanimlar
çok geçmiş olsunMalesef geçen gün agrı dan kıvrandım ama yine panik atak tuttu ya gidersem yine yalnış bişey yaparlarsa ya gitmezsem evde bana bişey olursa. Şükür atlattık
Amann başka bir şey yemedin mi sen dün hiççbirbeste tatlım akşam saatlerinde yeşil çay demledim smoothieye yeşil çay eklemeyi unuttum. Bu şekilde takviye edeyim dedim.
Gün içinde kahvaltı etmeye vakit bulamadım. Okul çıkışı dişçi randevum vardı oradan da çıkışım 16.00' yi geçti. Sadece smoothie içtim. Şu an midem bulanıyor. Leblebi tozum vardı onu atistirdim . Detoksum bozulmuş mudur?
ramazan planlarınızı merak ettimmmmmm acaba nedir nedireve geldim ramazan icin birseyler planladik kızimla onları yazicidan cikardim cok heyecanliyiz ...simdi spor yapmaya basladim 20 dk tempolu kosu nefeslenirken bakayim dedim
afiyetler olsun baya iyi menun
aa test olayı hollandada varmis .. yiyecek marketleri evet serbest
evet cok uzuluyorum hava kararinca birden akizim endiselendi anne neler oluyo hava cok garip dedi
evet dun suyumda azdi biraz aciktim oda dogru degil ..
20 dk koşu yaptım simdi sira evada bu videoyu yapicam canimteskkur ederim seyretmeme gerek yok direk acıyorum
ahh yaa onunla geçmiş olsun allah merhametlilerle karşılaştırsın insanısağol canım evet her yıl bu dönem ağrıyor. ama bu kez biraz fazla ağrıyor. 3 yıl önce birini aldırdım cerrahiden. hepsini sırayla alalım çok kötü gömülmüş diğer dişlerini kaydırıyor demişti. ama o ilkinden sonra bi daha gitmedim. diş doktorum çok kötü denk gelmişti. dişi alırken yanakla diş etinin birleştiği yeri kesti yanlışlıkla oraya da dikiş attılar yüzüm davul olmuştu. korkudan gidemiyorum yıllardır diğerlerine.
Teşekkür ederimseni şu an en iyi ben anlıyorum damdan düşenin halinden damdan düşen anlar sonuçta
onunla geçmiş olsun canım bir daha göstermesin allahMalesef geçen gün agrı dan kıvrandım ama yine panik atak tuttu ya gidersem yine yalnış bişey yaparlarsa ya gitmezsem evde bana bişey olursa. Şükür atlattık
çok geçmiş olsun
Sağolun kızlarAmann başka bir şey yemedin mi sen dün hiççsen detoksun dibine vurmuşsun canım benim.. neyse sen iyi olda tartına güzel yansır dünkü menün allahın izniyle dişine de geçmiş olsun bitmedi seninle benimki bir türlü benimde perşembe akşam randevum var
ramazan planlarınızı merak ettimmmmmm acaba nedir nedir
ahh yaa onunla geçmiş olsun allah merhametlilerle karşılaştırsın insanı
onunla geçmiş olsun canım bir daha göstermesin allah
Yaaa kızlarrrrr şubatta regl olmadım martta regl oldum şimdi yine nisan ve ben regl olamadımmmmm regle mi yanayım tartıda gördüğüme mi allahtan detoks yapıyom bide güya
hiç başıma gelmezdi neden olunmazki acep... bu ayda olamazsam dr. yolu gözüküyo dr. alttan mı bakar yaa hayır ama yaaaa
günaydın canımmHayırlı sabahlar günaydınn
benimde plank sebebiyle sanırım karnımın içi acıyor. ama yine de spor güzel şey.
tuzlu su gargarası yapayım canım o zaman teşekkürlerCanım onun içinde ilaç var yada tuzlu su ile gargara yap
aynen öyle pamuk ipliğine bağlı hayatımız..Amin canım İnsan hayatı nedir ki yapılacak en ufak bir hatada ölebilir insan. Sende seni çok zorlamazsa şimdilik gitme vakalar artmış zaten
günaydın migiiGünaydin.:)
günaydın canımmmGünaydın hanimlar
Seda bacımız gibi bir parmak yanağa o zamanGÜÜÜ---NAAAYYYYY-----DIIINNNNNNN
Sabakların sultanı baabında
gününüz huzurla geçsin kızlar
amin canimm teşekkürlerrahh yaa onunla geçmiş olsun allah merhametlilerle karşılaştırsın insanı
ya o zaman kesin doktora gitmen gerekiyor. ama bende hiç bilmiyorum muayene nasıl oluyorr.Yaaa kızlarrrrr şubatta regl olmadım martta regl oldum şimdi yine nisan ve ben regl olamadımmmmm regle mi yanayım tartıda gördüğüme mi allahtan detoks yapıyom bide güya
hiç başıma gelmezdi neden olunmazki acep... bu ayda olamazsam dr. yolu gözüküyo dr. alttan mı bakar yaa hayır ama yaaaa
Zannetmem canim ultrason tahlille hallediyolarYaaa kızlarrrrr şubatta regl olmadım martta regl oldum şimdi yine nisan ve ben regl olamadımmmmm regle mi yanayım tartıda gördüğüme mi allahtan detoks yapıyom bide güya
Ablam gorumcemde olamiyo kendisi hiç evlenmedi ama oda 45 yaşında alttan muayene yok onada test verdi sonuc temiz adet söktürücü ilaç verdi oda geçen ay olmadı bu ay oldu korkma yani alttan muayene yokYaaa kızlarrrrr şubatta regl olmadım martta regl oldum şimdi yine nisan ve ben regl olamadımmmmm regle mi yanayım tartıda gördüğüme mi allahtan detoks yapıyom bide güya
Amann başka bir şey yemedin mi sen dün hiççsen detoksun dibine vurmuşsun canım benim.. neyse sen iyi olda tartına güzel yansır dünkü menün allahın izniyle dişine de geçmiş olsun bitmedi seninle benimki bir türlü benimde perşembe akşam randevum var
ramazan planlarınızı merak ettimmmmmm acaba nedir nedir
ahh yaa onunla geçmiş olsun allah merhametlilerle karşılaştırsın insanı
onunla geçmiş olsun canım bir daha göstermesin allah
Ramazan SONRAKİ HEDEFİ KAÇ :)yaa özelden pdfleri atabilirim isterseniz ..
hoş. ramazan afişi ipe tutturucaz mandallarla ,30 gunluk (3 saatlik 6 saatlik oruc tuttugu zaman boyayacak ) oruc takibi , ezber balonlarlari (dua ezberledikce ucan balonlari renklendirecek ), oyun (borularla camiye su taşima oyunu ), üc boyutlu kuran okuyan namaz kilan cocuk figuru (basit duzeyde kendi katlayip boyayacak ) vb seyler yapilacak etkinlikleri de rulo yapip yine ipe takacagim 30 gun icinde oradan alıp yapicak insallah
hasır gibi ipler var hani ondan aldım kızım mandallarida cok sever baya heyecanlı.. duvarda şimdi bi sergisi var okuldan yaptiklari anne artık bunlari sökelim ramazann geliyor ramazaan diyo
kız ben mi 67 dakika o ne kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?