Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amann başka bir şey yemedin mi sen dün hiçç sen detoksun dibine vurmuşsun canım benim.. neyse sen iyi olda tartına güzel yansır dünkü menün allahın izniyle dişine de geçmiş olsun bitmedi seninle benimki bir türlü benimde perşembe akşam randevum var
ramazan planlarınızı merak ettimmmmmm acaba nedir nedir
ahh yaa onunla geçmiş olsun allah merhametlilerle karşılaştırsın insanı
Malesef geçen gün agrı dan kıvrandım ama yine panik atak tuttu ya gidersem yine yalnış bişey yaparlarsa ya gitmezsem evde bana bişey olursa. Şükür atlattık
onunla geçmiş olsun canım bir daha göstermesin allah

Yaaa kızlarrrrr şubatta regl olmadım martta regl oldum şimdi yine nisan ve ben regl olamadımmmmm regle mi yanayım tartıda gördüğüme mi allahtan detoks yapıyom bide güya
hiç başıma gelmezdi neden olunmazki acep... bu ayda olamazsam dr. yolu gözüküyo dr. alttan mı bakar yaa hayır ama yaaaa

çok geçmiş olsun
Sağolun kızlar

Alttan muane eder mi bilmiyorum ama eger olmazsan bence git bir sorun olabilir adet olmadığın için şişlik ve ödem vardır

Hayırlı sabahlar günaydınn
günaydın canımm
Her yerim kopuyor o kadar spor yaparsan böyle olur büşra diyorum kendime Zipzip-
benimde plank sebebiyle sanırım karnımın içi acıyor. ama yine de spor güzel şey.
Canım onun içinde ilaç var yada tuzlu su ile gargara yap
tuzlu su gargarası yapayım canım o zaman teşekkürler
Amin canım İnsan hayatı nedir ki yapılacak en ufak bir hatada ölebilir insan. Sende seni çok zorlamazsa şimdilik gitme vakalar artmış zaten
aynen öyle pamuk ipliğine bağlı hayatımız..
günaydın migii
Günaydın hanimlar
günaydın canımmm
GÜÜÜ---NAAAYYYYY-----DIIINNNNNNN
Sabakların sultanı baabında
gününüz huzurla geçsin kızlar
Seda bacımız gibi bir parmak yanağa o zaman
ahh yaa onunla geçmiş olsun allah merhametlilerle karşılaştırsın insanı
amin canimm teşekkürlerr
ya o zaman kesin doktora gitmen gerekiyor. ama bende hiç bilmiyorum muayene nasıl oluyorr.

Zannetmem canim ultrason tahlille hallediyolar

Ablam gorumcemde olamiyo kendisi hiç evlenmedi ama oda 45 yaşında alttan muayene yok onada test verdi sonuc temiz adet söktürücü ilaç verdi oda geçen ay olmadı bu ay oldu korkma yani alttan muayene yok

yaa özelden pdfleri atabilirim isterseniz ..
hoş. ramazan afişi ipe tutturucaz mandallarla ,30 gunluk (3 saatlik 6 saatlik oruc tuttugu zaman boyayacak ) oruc takibi , ezber balonlarlari (dua ezberledikce ucan balonlari renklendirecek ), oyun (borularla camiye su taşima oyunu ), üc boyutlu kuran okuyan namaz kilan cocuk figuru (basit duzeyde kendi katlayip boyayacak ) vb seyler yapilacak etkinlikleri de rulo yapip yine ipe takacagim 30 gun icinde oradan alıp yapicak insallah
hasır gibi ipler var hani ondan aldım kızım mandallarida cok sever baya heyecanlı.. duvarda şimdi bi sergisi var okuldan yaptiklari anne artık bunlari sökelim ramazann geliyor ramazaan diyo

Ramazan SONRAKİ HEDEFİ KAÇ :)
bunlari yazsak mı simay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…