kahvalti sonrasi yemek yapmam lazim .. aklimi celdin azcik spor mu yaosamSporlar yapılıyor mu? Ben başlıyorum.
yaaa evet bi onceki gun cok kızdim kendimee.. o yuzden telafi edecegimi soylemisim bugunde iyi gidiyirum insallah aksama yine guzek olacakGunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydin ablacım ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Guanydin canim ❤
Günaydın canım ❤
Ilk gunden cok spor yapmissin canim
Guanydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacim ❤
Tamam canım ❤
Yaa tek yarış yapmak lazim aslinda bir daha iki secenek yapmayalim
Guzel su icmissin
Hic bilmiyorum desem ama fark etmez sanirim
Cordelia Nasıl yapmalıyiz
Hâlâ yagiyorZuhaaaal karda seninle debelenip üstüne de sıcak kahve içesim var
Sagol tatlimCanım oğluna geçmiş olsun. İşlerini güçlerini hallet sağlıklı bir şekilde zayıflamaya devam edelim... Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim cnmfiyet olsun canım
Çok sağol ablacığım Allah razı olsunAllah korumuş cok gecmis olsun cnm
Gecmis olsun tatlim diş cok zor olur
Gecmicek gibiyse bekleme
E Elif_Eylul
Senindemi agriyordu cnm,gecmis olsun
Ben kaçırmışım tatlim gecmis olsun
Hosgeldin cnm
Yok cnm yaa hava cok kötü
Gerçekten öyle dünden beri aklımda o teyzenin yüzü bembeyaz olmuştu korkudan Rabbim e çok şükürler olsun ki ona zarar gelmediresmen allah korumuş iyiki kötü bir şey yaşamamışsınız bir ömür vicdan azabı olurdu gerisi çok geçmiş olsun canım
evet canım bu haftada bekleyim dr. gidecem mecbur artık
ay inşallah valla filizcimküçüğü doğuralı 19 yıl oldu ve bende 19 yaşımdaydım. tamam yeni doğum yapmış olsamda açasım gelmezdi ama gerçekten hiç o doğumları yapmamış gibiyim çok eziyet geliyo bana düşünmek bile
bekar die mi alttan muayene etmedi acaba. cevabın için teşekkür ederim canım. alt tarafla alakalı şeylere yıllardır çok uzağım doğum hamilelikte olmayınca doğrusu bu :)
benim küçük çocuğum yok ama kardeşlerime verebilirim eğer atarsan. gerçekten harikasın canım. allah tamamlamanızı nasip etsin. bilinçli annenin evladı olmak başka bir ayrıcalık maşallah sana.
eskiden pek severdim darbuka mezdeke ne de olsa angara bebesiyizama artık hiç gelmiyo içimden.. ha senin için oynar mıyımmmmmmmmm şov yaparım
1 yıldır iş yerinde öğle yemeğine gitmiyorum. artık menüye bile bakmıyorum migiciğim . dün kardeşim geldi ziyaretime aldım onu götürdüm kız tek başına yedi sonra yerime gelince evden getirdiğim yemeğimi yedim. inan bana insan yapıyor. sadece kendini alıştırmak lazım... kabak fikrin çok güzel :)
inşallah en az 5 verirsin. bende ramazanda 5 versem bu olay kapanacakta inşallah valla. bide regl aramızı hiç sevmiom ramazanda mahvediyor düzenleri
ben yapamadım akşam mutfakta çok vakit geçirdim sonrada ders çalıştım baktım saat 12 olmuş yattım yorgundum.. 2 gündür spor yapamıom adet olamayınca şişimde var.. menülerde hafif olmasa atı çıkardım varya kesin bu cuma
cevabın için teşekkürler canım. kist aklıma gelmemişti haklısın bir kaç gün daha bekleyip gidiyim o zaman ben sağolasın
sen gelene kadar bizde durmayız ye sen ye aklın bizde kalmasın
oyy maşallah abla ne güzel manzara.. valla kışa o kadar doyduk ki gözümde 1 gr. istek yok ama bahçen varya o bahçen tam yazlık hayal ettim onu ağzının tadıyla çıkar tadını
38 yaşımdayım canım. hamilelik değildir geçen ayda öyle mi die test bile yaptırdım yıllar yıllar sonra resmen test aldım o kadar yabancıyımki bu işlere valla bi hamile kalsam bir şey bilmiyo gibiyim 2 çocuğu ben doğurup büyütmedim sanki:)
söktürücüde iyi fikirmiş ama. bana dr. yolu gözüktü desene. uyarılarını dikkate alacağım allah razı olsun
Bilmiyorum ablam ya ama ben dişlerden şüpheleniyorum bakalım cuma kontrol var o zaman huysuzlugunu soylucem ne diyecek doktoruSagol bitanem
Benim 7-8 sene olmustur
Atak döneminde heralde bebis cnm
Dunyalari yiyip arti 2 gelmek harikaaa :)))
Ben sana 1liste atayimmi elife attimda pirinc makarna börekle 10kilo vermis ramazanda
Sali | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Toplam | |
| 270 | |||||
| 225 | |||||
| 450 | |||||
| 900 | |||||
M MissHayaLet | 460 | |||||
| 2100 | |||||
| 990 | |||||
| 480 | |||||
| 630 | |||||
| 150 | |||||
@I-cell_84 | 720 | |||||
Kız at bana listeyi oh oh tam benlik tatlı da var mıBen sana 1liste atayimmi elife attimda pirinc makarna börekle 10kilo vermis ramazanda
Durun atayimKız at bana listeyi oh oh tam benlik tatlı da var mı
Ramazanda kilo vermek isteyenler için Ender Saraç'ın da önerdiği ve 10 kilo verdirdiği iddia edilen örnek bir diyet listesi paylaşacağız. 7 günlük bir diyet programını içeren bu liste her hafta aynı şekilde uygulanıyor.Kız at bana listeyi oh oh tam benlik tatlı da var mı
Çok geçmiş olsun ablacımBenim haftasonu ev cok kalabalikti bide cuma pazartesi tatildi
İş güç derken fazla gelemedim
Gecmisi kacirincada bi adapte olamadim :))
Dün de yine cocuklar geldi
Sonra kv gile yemek yaptim götürdüm
Benim oglan beli için hastaneye yatti, gecmeyen bel agrisi var
En son sinirleri uyusturacaklar
Aksam o geldi yemeğe
Benimde sigorta, issizlik bürosuyla ilgili bi sürü kağıt kürek işim var
Kafami cok meşgul ediyor onlar
Biraz uzak kalinca Takima yabanci gibi hissttim kendimi :))
Bu çok karbonhidratliRamazanda kilo vermek isteyenler için Ender Saraç'ın da önerdiği ve 10 kilo verdirdiği iddia edilen örnek bir diyet listesi paylaşacağız. 7 günlük bir diyet programını içeren bu liste her hafta aynı şekilde uygulanıyor.
Ancak her zamanki gibi uyarımızı da yapmadan geçmeyelim. Bu diyet listesini uygulamadan önce mutlaka ama mutlaka doktorunuza danışmalı, onun onayı olmadan bu diyete başlamamalısınız.
1.gün:
Sahur: Az yağlı bir porsiyon pilav, kayısı kompostosu.
İftar: Kıymalı yumurta, 1 kase salata, meyve.
2.gün:
Sahur: Az yağlı pilav, kayısı kompostosu.
İftar: 1 tabak etli fasulye, 1 tabak bulgur pilavı, diyet güllaç.
3.gün:
Sahur: Az yağlı kıymalı ya da peynirli makarna, 1 bardak ayran.
İftar: Biber, kabak, domates veya patlıcan dolması, 1 kase yoğurt, dilediğiniz kadar meyve.
4.gün:
Sahur: 3 dilim börek, şekersiz çay.
İftar: 8 adet ızgara köfte, yarım porsiyon yağsız pilav, 1 kase cacık, 1 porsiyon diyet muhallebi.
5.gün:
Sahur: 3 dilim börek, çay.
İftar: Kıymalı ıspanak, meyve, 1 kase yoğurt.
6.gün:
İftar: Yarım porsiyon haşlama veya ızgara tavuk, 1 tabak haşlanmış patates, 1 porsiyon diyet sütlaç.
7.gün:
Sahur: Biberli, domatesli ve az yağlı patates salatası.
İftar: 1 tabak lahana sarma, 1 kase yoğurt, meyve.
Söylediklerini kendi de yapsa iyi olur.
Ben hiç çektirmedimDoktorun demesi 20lik dişler sağlam olmuyormuş canım bende çektirdim 2 tane 20lik.
Ece sarıyı bende takip edıyorum :) kendisi de verdi kiloları diyetisyen olduğu bilmiyordum sonradan öğrendim
Sahurdan sonra 45 dakika uyumayın demiş. Ben 2 saat uyuyamıyorum.
Oh oh missss gibi bir menüRamazanda kilo vermek isteyenler için Ender Saraç'ın da önerdiği ve 10 kilo verdirdiği iddia edilen örnek bir diyet listesi paylaşacağız. 7 günlük bir diyet programını içeren bu liste her hafta aynı şekilde uygulanıyor.
Ancak her zamanki gibi uyarımızı da yapmadan geçmeyelim. Bu diyet listesini uygulamadan önce mutlaka ama mutlaka doktorunuza danışmalı, onun onayı olmadan bu diyete başlamamalısınız.
1.gün:
2.gün:
3.gün:
İftar: Biber, kabak, domates veya patlıcan dolması, 1 kase yoğurt, dilediğiniz kadar meyve.
4.gün:
İftar: 8 adet ızgara köfte, yarım porsiyon yağsız pilav, 1 kase cacık, 1 porsiyon diyet muhallebi.
5.gün:
6.gün:
İftar: Yarım porsiyon haşlama veya ızgara tavuk, 1 tabak haşlanmış patates, 1 porsiyon diyet sütlaç.
7.gün:
Yalandir kizz buRamazanda kilo vermek isteyenler için Ender Saraç'ın da önerdiği ve 10 kilo verdirdiği iddia edilen örnek bir diyet listesi paylaşacağız. 7 günlük bir diyet programını içeren bu liste her hafta aynı şekilde uygulanıyor.
1.gün:
2.gün:
3.gün:
4.gün:
5.gün:
6.gün:
7.gün:
Sagol tatlimÇok geçmiş olsun ablacım
Kendide kilo veriyor, baya zayifladiSöylediklerini kendi de yapsa iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?