- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Baksana ender saracin bide taylan tümelininde var böyleYalandir kizz buyoksa seve seve yapariz
Sagol tatlim
Kendide kilo veriyor, baya zayifladi
yoo verdi bayaaSöylediklerini kendi de yapsa iyi olur.
Bende seni göremedim hatta sordum arkadaşlara bir durum mu var die kötü bir şey olmasında arada elbette bunlar yaşanacak her gün her gün giremeyedebiliriz sen iyi olda...Benim haftasonu ev cok kalabalikti bide cuma pazartesi tatildi
İş güç derken fazla gelemedim
Gecmisi kacirincada bi adapte olamadim :))
Dün de yine cocuklar geldi
Sonra kv gile yemek yaptim götürdüm
Benim oglan beli için hastaneye yatti, gecmeyen bel agrisi var
En son sinirleri uyusturacaklar
Aksam o geldi yemeğe
Benimde sigorta, issizlik bürosuyla ilgili bi sürü kağıt kürek işim var
Kafami cok meşgul ediyor onlar
Biraz uzak kalinca Takima yabanci gibi hissttim kendimi :))
Aslında bende diyetten çok şüpheleniyorum hayatımdaki tek fark bu aylardır. stres vs. her zamanki hayat yani. arada hurma yiyorum ama pekmez yemiyorum hiç haklısın kana dikkat etmek lazım. menopozda olur mu olur valla yaşıda yokki bunun. Alt deme banaTatlım inşallah düzene girer. Geçen sene benimki senin gibiydi. Sürekli diyet yapmak hormonları etkiliyor bence. O( sıfır) şeker beni olumsuz etkilemişti.Kuru üzüm, pekmez yesen nasıl olur denemek amaçlı. Yasin çok genç olmasın ya menopoz...Geçen ay bir gün ceee dedi gitti benimki...ama benim durum belli. Doktora git bakalım. Alttan kurtuluş yok...
Canımmmm hoşgeldinnnnnn eğer bol yediysen bolda hareket etmiş olmalısın 2 kg. çok değil yarısıda ödemse bitti gitti :) Haydi hedef 54.5 olsunnnnnnBen geldim ...
Dün gece son akşam yemeğimi de yedim geldim..
Bu sabah 57.5 çıktım
Giderken 55.7 idim..
Ortalama 2 kilo almışım bana çok çok iyi geldi..
Dünyaları yedim yani...
Hedef 54.5 olsun mu hadi olsun
sağlığını bozacak ya da seni üzecek bir şey olmasında bir gün yememekten insana bişi olmuyo tartıda güleceksin inşallah canım. benden sürpriz hiç bekleme kilom aynı 100 gr. eksiktim bugün sadece. artık 2 gün ne olduysa o olacakDötüm bir yer görmedi ki dün inan fırsat bulamadım kahvaltıya...şimdi okuldan geldim oturdum kahvaltı yapıyorum tatlım. Detoksla arasında saat olsun di mi...Güzel gidiyor şimdilik....cuma sürpriz yaparız inşallah...
ben 75 dk. yürüdümmmmmmmmm çok şükür yaa 2 gündür yapamamıştım spor adına hiç bir şey kolay gelsin canımSporlar yapılıyor mu? Ben başlıyorum.
allahım başka dert vermeCook uykum var gece 3 e kadar okey oynadik
ben bu kadar yemiom neden 10 kg. veremiom acabaRamazanda kilo vermek isteyenler için Ender Saraç'ın da önerdiği ve 10 kilo verdirdiği iddia edilen örnek bir diyet listesi paylaşacağız. 7 günlük bir diyet programını içeren bu liste her hafta aynı şekilde uygulanıyor.
Ancak her zamanki gibi uyarımızı da yapmadan geçmeyelim. Bu diyet listesini uygulamadan önce mutlaka ama mutlaka doktorunuza danışmalı, onun onayı olmadan bu diyete başlamamalısınız.
1.gün:
Sahur: Az yağlı bir porsiyon pilav, kayısı kompostosu.
İftar: Kıymalı yumurta, 1 kase salata, meyve.
2.gün:
Sahur: Az yağlı pilav, kayısı kompostosu.
İftar: 1 tabak etli fasulye, 1 tabak bulgur pilavı, diyet güllaç.
3.gün:
Sahur: Az yağlı kıymalı ya da peynirli makarna, 1 bardak ayran.
İftar: Biber, kabak, domates veya patlıcan dolması, 1 kase yoğurt, dilediğiniz kadar meyve.
4.gün:
Sahur: 3 dilim börek, şekersiz çay.
İftar: 8 adet ızgara köfte, yarım porsiyon yağsız pilav, 1 kase cacık, 1 porsiyon diyet muhallebi.
5.gün:
Sahur: 3 dilim börek, çay.
İftar: Kıymalı ıspanak, meyve, 1 kase yoğurt.
6.gün:
İftar: Yarım porsiyon haşlama veya ızgara tavuk, 1 tabak haşlanmış patates, 1 porsiyon diyet sütlaç.
7.gün:
Sahur: Biberli, domatesli ve az yağlı patates salatası.
İftar: 1 tabak lahana sarma, 1 kase yoğurt, meyve.
1 kucuk kurabiye ,az fistik ve bir sürü cay ictimallahım başka dert vermeyanında ne yedin içtin iyi gider varya
diyet sütlaç diyet güllaç diyet mıhallebi derken balla atılıyor galibaRamazanda kilo vermek isteyenler için Ender Saraç'ın da önerdiği ve 10 kilo verdirdiği iddia edilen örnek bir diyet listesi paylaşacağız. 7 günlük bir diyet programını içeren bu liste her hafta aynı şekilde uygulanıyor.
Ancak her zamanki gibi uyarımızı da yapmadan geçmeyelim. Bu diyet listesini uygulamadan önce mutlaka ama mutlaka doktorunuza danışmalı, onun onayı olmadan bu diyete başlamamalısınız.
1.gün:
Sahur: Az yağlı bir porsiyon pilav, kayısı kompostosu.
İftar: Kıymalı yumurta, 1 kase salata, meyve.
2.gün:
İftar: 1 tabak etli fasulye, 1 tabak bulgur pilavı, diyet güllaç.
3.gün:
Sahur: Az yağlı kıymalı ya da peynirli makarna, 1 bardak ayran.
İftar: Biber, kabak, domates veya patlıcan dolması, 1 kase yoğurt, dilediğiniz kadar meyve.
4.gün:
Sahur: 3 dilim börek, şekersiz çay.
İftar: 8 adet ızgara köfte, yarım porsiyon yağsız pilav, 1 kase cacık, 1 porsiyon diyet muhallebi.
5.gün:
Sahur: 3 dilim börek, çay.
İftar: Kıymalı ıspanak, meyve, 1 kase yoğurt.
6.gün:
İftar: Yarım porsiyon haşlama veya ızgara tavuk, 1 tabak haşlanmış patates, 1 porsiyon diyet sütlaç.
7.gün:
Sahur: Biberli, domatesli ve az yağlı patates salatası.
İftar: 1 tabak lahana sarma, 1 kase yoğurt, meyve.
30 dk yürüyüş...Sporlar yapılıyor mu? Ben başlıyorum.
ramazan diyetimiz nedir biliyormusunHâlâ yagiyorhava buz gibi cnm
Insanin burnunu cikarasi gelmiyor :))
Sagol tatlim
Şu ara kafam cok dolu
Kilo vermek icinde umudum ramazan bakalim
Teşekkür ederim cnm
Çok kilolu olanlar için bence...ya da inanmak istemiyorum Filizcim...Durun atayim
75 dk mı süpersin beste :) kaç adim oldu:)Bende seni göremedim hatta sordum arkadaşlara bir durum mu var die kötü bir şey olmasında arada elbette bunlar yaşanacak her gün her gün giremeyedebiliriz sen iyi olda...
Aslında bende diyetten çok şüpheleniyorum hayatımdaki tek fark bu aylardır. stres vs. her zamanki hayat yani. arada hurma yiyorum ama pekmez yemiyorum hiç haklısın kana dikkat etmek lazım. menopozda olur mu olur valla yaşıda yokki bunun. Alt deme bana
Canımmmm hoşgeldinnnnnn eğer bol yediysen bolda hareket etmiş olmalısın 2 kg. çok değil yarısıda ödemse bitti gitti :) Haydi hedef 54.5 olsunnnnnn
sağlığını bozacak ya da seni üzecek bir şey olmasında bir gün yememekten insana bişi olmuyo tartıda güleceksin inşallah canım. benden sürpriz hiç bekleme kilom aynı 100 gr. eksiktim bugün sadece. artık 2 gün ne olduysa o olacakhaftaya allah kerim diyorum
ben 75 dk. yürüdümmmmmmmmm çok şükür yaa 2 gündür yapamamıştım spor adına hiç bir şey kolay gelsin canım
allahım başka dert vermeyanında ne yedin içtin iyi gider varya
ben bu kadar yemiom neden 10 kg. veremiom acaba
ece sarının menüsü mü bu kendiside çok verdi maşallah... ama bana yaramaz bu diyet kh çokmuş cesaret edeemm yo yoo
vaaaaaayyyLeg Raise ve Plank Yarismasi
Sali Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Toplam @gulenyuzumsunsen 270 @sardunya1038 225 @selensu82 450 kackaloribu 900 @sena zeynep 460 Ni454 2100 @Penguen 990 @bengisu022 480 Cordelia 630 @Tutku44 150 @I-cell_84 720
ece sarı insanlarin sağlığına göre diyet hazirliyor.Bende seni göremedim hatta sordum arkadaşlara bir durum mu var die kötü bir şey olmasında arada elbette bunlar yaşanacak her gün her gün giremeyedebiliriz sen iyi olda...
Aslında bende diyetten çok şüpheleniyorum hayatımdaki tek fark bu aylardır. stres vs. her zamanki hayat yani. arada hurma yiyorum ama pekmez yemiyorum hiç haklısın kana dikkat etmek lazım. menopozda olur mu olur valla yaşıda yokki bunun. Alt deme bana
Canımmmm hoşgeldinnnnnn eğer bol yediysen bolda hareket etmiş olmalısın 2 kg. çok değil yarısıda ödemse bitti gitti :) Haydi hedef 54.5 olsunnnnnn
sağlığını bozacak ya da seni üzecek bir şey olmasında bir gün yememekten insana bişi olmuyo tartıda güleceksin inşallah canım. benden sürpriz hiç bekleme kilom aynı 100 gr. eksiktim bugün sadece. artık 2 gün ne olduysa o olacakhaftaya allah kerim diyorum
ben 75 dk. yürüdümmmmmmmmm çok şükür yaa 2 gündür yapamamıştım spor adına hiç bir şey kolay gelsin canım
ece sarının menüsü mü bu kendiside çok verdi maşallah... ama bana yaramaz bu diyet kh çokmuş cesaret edeemm yo yoo
Canım detoks mideyi bağırsakları ne güzel rahatlatıyor...isterse bu hafta gram gitmesin verdiği his çok güzel. Karnım havası boşaltılmış balon gibi...Allah'ım bu ne rahatlık. Ömür boyu yaparım ben bu detoksu. Evliyalar günde bir defa tek çeşit beslenirmiş . Tabi biz o dereceye gelemeyiz ama onlar yaşıyorsa biz de ölmeyiz. Vücut susuz kalmadığı sürece sıkıntı olmaz bence. Tatlım bir şey soracağım verdiğin listede sularımızı her gün farklı mı deneyeceğiz? Aynısını içsek sıkıntı olur mu? Ben kivi, salatalık, yeşil elma, maydanoz, limon, zencefil birlikteliğini çok seviyorum. İnan bayıla bayıla içtim. Tokluk derecesi de çok güzeldi. Sadece bir saat sonra bulantı oldu. Bence dişçinin ağzıma sıktığı ilaçlardandi o detoksun suçu değildi. Cumaya kadar eksilerin artacak gör bak....Bende seni göremedim hatta sordum arkadaşlara bir durum mu var die kötü bir şey olmasında arada elbette bunlar yaşanacak her gün her gün giremeyedebiliriz sen iyi olda...
ben son gün yapacaklardanım. ama bugünden tedarik yapmalıyımDetoksçular bu akşama da hazır mıyızzzzzkaytaran olmasın kaytaranı tartı affetmiyo ona göre aha cumada geldiiiiii daha ne duruyoruzzzzz
8 kişiyiz canlar 2 akşamımız kaldı ona göre ha gayrettttttttttttttttt
benElhan @birazhuzurdu2008 Chedarice Cordelia kackaloribu T tutaste Kmsl Hnd
2 akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz.
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Canım ben bunlarla doymam yanına bir İskender ekleyebiliyor muyuz?Detoksçular bu akşama da hazır mıyızzzzzkaytaran olmasın kaytaranı tartı affetmiyo ona göre aha cumada geldiiiiii daha ne duruyoruzzzzz
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Detoksçular bu akşama da hazır mıyızzzzzkaytaran olmasın kaytaranı tartı affetmiyo ona göre aha cumada geldiiiiii daha ne duruyoruzzzzz
valla helal olsun sana duy beste duyy bu güzel menü sana gelsin1 kucuk kurabiye ,az fistik ve bir sürü cay ictim
aralıklı oruç düşünülmüyorsa sahura kalkmak bağırsak çalışması açısından çok önemli.. bu sene hemen her gece kalkacam inşallah. arada haşlanam yumurta arada da kefir detoksu kayısı vs. aklımdakiler bunlar. salatada gider geve yoğurt içine meyvede .. aslında ağır gelmeyecek sporunuda yapıp işe gideceksin varyaramazan diyetimiz nedir biliyormusun
un tatlı tuz yeme.
iftara yemeye saldirma. o kdar bide bol bolsu içerek deverilir :)
sahuru iyi beslenmek lazim
kahvaltılık düşünüyorum sahurda hep kahvaltı yapıyorduk.
sayacı sildim telden canım sadece saate bakıom ben :) ama çok hızlı yürürüm sporla alakalı değil normalde de çok hızlı yürüom ben75 dk mı süpersin beste :) kaç adim oldu:)
aynen öyle o kız çok verdi. o diyeti baya güzel ama bu ramazan bakacam hep ona inşallah.ece sarı insanlarin sağlığına göre diyet hazirliyor.
kendi de yapıyor baktım 70 kgmuş. hiç göstermiyor minyon tipli olunca
baya verdi youtubeye başladığında 150 kg felandi.
spora da gidiyordu.
menüleri iyi oluyor onun :)
ramazanda 11 kg verdiren diyeti de var.
o kadar ahaklısınki canım.. hatta ben abdulkadir geylaninin 40 günde bir iftar açtığını duyduğumda şok olmuştum.. bizim bedenler ne yapıyo neler yüklüyoz öyle..Canım detoks mideyi bağırsakları ne güzel rahatlatıyor...isterse bu hafta gram gitmesin verdiği his çok güzel. Karnım havası boşaltılmış balon gibi...Allah'ım bu ne rahatlık. Ömür boyu yaparım ben bu detoksu. Evliyalar günde bir defa tek çeşit beslenirmiş . Tabi biz o dereceye gelemeyiz ama onlar yaşıyorsa biz de ölmeyiz. Vücut susuz kalmadığı sürece sıkıntı olmaz bence. Tatlım bir şey soracağım verdiğin listede sularımızı her gün farklı mı deneyeceğiz? Aynısını içsek sıkıntı olur mu? Ben kivi, salatalık, yeşil elma, maydanoz, limon, zencefil birlikteliğini çok seviyorum. İnan bayıla bayıla içtim. Tokluk derecesi de çok güzeldi. Sadece bir saat sonra bulantı oldu. Bence dişçinin ağzıma sıktığı ilaçlardandi o detoksun suçu değildi. Cumaya kadar eksilerin artacak gör bak....
tabiki canım, hatta üstüne de tatlıZz
Canım ben bunlarla doymam yanına bir İskender ekleyebiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?