6 çok iyi sayı. Ben, 3 kez sabah yapıyorum. 3 kez akşam. 30 sn beklemeli plank. Çok zorlama kendini. Yavaş yavaş artır.tamam 10 tane yapıp mola veririm canım sağol ben normalde bacak hareketlerini çok yapıyorum mekik ve plank çok zoluyor beni plank yine iyi 30 sn yaptım mola verdim 6 defa ancak yapabildim karnım çok agrıdı.mekik zaten yapamadım 2 tane yaptım kaldı o yüzden yazmadım
Demek ki dikenli bir odun bulmam lazim
Ben de yok 20 lik dis20 lik dişler diş doktorları zengin olsun diye çıkıyor.ben de çektirdim.
Geçmiş olsun bitanemYaaaa çok kötü oldum ben 20lik disim kırıldı bekliyorum simdi mesaj gelsinde gideyim cerraha diye
Kolay gelsin canımSorma canım yasağol
Afiyet olsun canımKızlar menümü yazıyım kilo vermesemde hafif tutmaya devam elbet karşılığını alırım sağlık olsun napalım
uyanınca elma sirkeli ılık su
kahvaltı 09:00
yumurtalı soğanlı semizotu kavurma, 1 dilim peynir ve sütlü nescafe
5 kayısı, 1 avuç beyaz leblebi
ara: 14:00
2 dilim peynir ve nescafe
akşam 19:00
kefirli smoothie ve ayran
aralarda bitki çayları türk kahvesi nescafeyi devamlı içiyorum
su 2 lt.
sporu bugün yapacam inşallah
Işte ben de aynı senin gibiyim fırsat buldukça..Bende çok severim hiç ojesiz duramam normelde ama iki tane bebe ikiside yaramaz fırsat bulunca anca bakım yapıyorum
Bugün tartıldım canım yazdım da 57.5 geldim..Canım iyileşmene çok sevindim
harika hareketler bakıyım benim videomdaki gacı yaptırmazsa fazla yaparım bunları yaptırırsa az yaparım amma illaki yaparım kaptaniçemmm
tamam çarşamba gellll ne zaman tartılacaksın cuma mı çarşamba mı istersen 2 gün dikkat et cuma tartıl cuma başlayalım bişiler yapmaya canım. hatta istersen çarşamba perşembe detoksumuza katıl etiketleyim mi senide ödemini atarsın cuma daha az üzülürsün
al bendende o kadar beynimle yiyom çok zaman bakıyom beynim aç hemen seni yemeyeceğim diye yemin ediyorum önümdeki nimete
yaa harikasın.. insan bedenine ne verirse karşılığını alıyo gerçekten
çok sevindim filizcim antibiyotiğin gücü adına olmuş seninki çok şükür
füpppeeerrrrrrrr 7 oldukkkkkkk her gün hatırlatacam inşallah canım 3 gün boyunca
allah razı olsun canım
sağolasın canım detoks olsun istedim cuma daha çok yiyecem hafta sonu mahvoluyo hafta içi bari az yeyim istiyorum
yaaa harikasın bide üstüne detoks koyacaksın çok mutlu oldum
allah razı olsun canımcım
aynen bugün iyiyim tadını çıkarayım dedimdün oruçtan sanırım halsizdim... sen ne yapacaksın bugün başlıyosun değil mi
bence 3 gün ekmek ve patates hiç yeme canım.. çok su topluyo herkes bir fikir vermiş illaki tabi benimkide bu öğlen çorba varsa yanına salata ayran ya da yoğurt akşama da borani salata harika olur bence aafiyet olsun canım
Dötüm bir yer görmedi ki dün inan fırsat bulamadım kahvaltıya...şimdi okuldan geldim oturdum kahvaltı yapıyorum tatlım. Detoksla arasında saat olsun di mi...Güzel gidiyor şimdilik....cuma sürpriz yaparız inşallah...Amann başka bir şey yemedin mi sen dün hiççsen detoksun dibine vurmuşsun canım benim.. neyse sen iyi olda tartına güzel yansır dünkü menün allahın izniyle dişine de geçmiş olsun bitmedi seninle benimki bir türlü benimde perşembe akşam randevum var
ramazan planlarınızı merak ettimmmmmm acaba nedir nedir
ahh yaa onunla geçmiş olsun allah merhametlilerle karşılaştırsın insanı
onunla geçmiş olsun canım bir daha göstermesin allah
Hosgeldin canım cok kilo da almamissinBen geldim ...
Dün gece son akşam yemeğimi de yedim geldim..
Bu sabah 57.5 çıktım
Giderken 55.7 idim..
Ortalama 2 kilo almışım bana çok çok iyi geldi..
Dünyaları yedim yani...
Hedef 54.5 olsun mu hadi olsun
Sagol bitanemyoğun bi hayatın var ablacım gerçekten.. oğluna da geçmiş olsun. ayrıca işlerin içinde kolay gelsin.
Benim 7-8 sene olmusturÇocuk 15-16 aylık oldu ben daha ne dikiş kontrolüne gittim ne de 40. Gün kontrolünebu ay gideceğim artık el mahkum hiiiiç gidesim yoı ama
Atak döneminde heralde bebis cnmKalkayimda işler var mutfak akşamdan beri beni bekliyorbebe tüm gün durmadı dün bananneye bıraksam ne olacak yarım saat kadının yüzüne evin her yerine baka baka ağlamış iki gözü iki çeşme
Dunyalari yiyip arti 2 gelmek harikaaa :)))Ben geldim ...
Dün gece son akşam yemeğimi de yedim geldim..
Bu sabah 57.5 çıktım
Giderken 55.7 idim..
Ortalama 2 kilo almışım bana çok çok iyi geldi..
Dünyaları yedim yani...
Hedef 54.5 olsun mu hadi olsun
Günaydın Kızlar
Geldik hafta ortasina bugün yarın menülere dikkat edelim lütfen ödem yapicak hićbirsey yemeyinnnnn
Zuhaaaal karda seninle debelenip üstüne de sıcak kahve içesim var
Canım oğluna geçmiş olsun. İşlerini güçlerini hallet sağlıklı bir şekilde zayıflamaya devam edelim... Allah yardımcın olsun.Benim haftasonu ev cok kalabalikti bide cuma pazartesi tatildi
İş güç derken fazla gelemedim
Gecmisi kacirincada bi adapte olamadim :))
Dün de yine cocuklar geldi
Sonra kv gile yemek yaptim götürdüm
Benim oglan beli için hastaneye yatti, gecmeyen bel agrisi var
En son sinirleri uyusturacaklar
Aksam o geldi yemeğe
Benimde sigorta, issizlik bürosuyla ilgili bi sürü kağıt kürek işim var
Kafami cok meşgul ediyor onlar
Biraz uzak kalinca Takima yabanci gibi hissttim kendimi :))
Afiyet olsun canım balik kizartma mi olacak tavadaBugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 9:30
H.yumurta
K.k peynir
5 zeytin
Domates+salatalık
1dilim T. B ekmeği
Ara öğün
Hibuskus çayı
Öğle yemeği 13:30
Mercimek çorbası 2 kepçe
Ara öğün
Hibuskus çayı
Ayva yarım
Akşam 19:30
Mercimek çorbası 1 kepçe
Balık tava 15-20 adet
Yeşillik
Yatmadan önce 21:30
Yeşil çay
Su : 4 lt
Spor : sabah 35+ 40= 75 sn plank
Adımı atarım gece
tabiki atarimresmen allah korumuş iyiki kötü bir şey yaşamamışsınız bir ömür vicdan azabı olurdu gerisi çok geçmiş olsun canım
evet canım bu haftada bekleyim dr. gidecem mecbur artık
ay inşallah valla filizcimküçüğü doğuralı 19 yıl oldu ve bende 19 yaşımdaydım. tamam yeni doğum yapmış olsamda açasım gelmezdi ama gerçekten hiç o doğumları yapmamış gibiyim çok eziyet geliyo bana düşünmek bile
bekar die mi alttan muayene etmedi acaba. cevabın için teşekkür ederim canım. alt tarafla alakalı şeylere yıllardır çok uzağım doğum hamilelikte olmayınca doğrusu bu :)
benim küçük çocuğum yok ama kardeşlerime verebilirim eğer atarsan. gerçekten harikasın canım. allah tamamlamanızı nasip etsin. bilinçli annenin evladı olmak başka bir ayrıcalık maşallah sana.
eskiden pek severdim darbuka mezdeke ne de olsa angara bebesiyizama artık hiç gelmiyo içimden.. ha senin için oynar mıyımmmmmmmmm şov yaparım
1 yıldır iş yerinde öğle yemeğine gitmiyorum. artık menüye bile bakmıyorum migiciğim . dün kardeşim geldi ziyaretime aldım onu götürdüm kız tek başına yedi sonra yerime gelince evden getirdiğim yemeğimi yedim. inan bana insan yapıyor. sadece kendini alıştırmak lazım... kabak fikrin çok güzel :)
inşallah en az 5 verirsin. bende ramazanda 5 versem bu olay kapanacakta inşallah valla. bide regl aramızı hiç sevmiom ramazanda mahvediyor düzenleri
ben yapamadım akşam mutfakta çok vakit geçirdim sonrada ders çalıştım baktım saat 12 olmuş yattım yorgundum.. 2 gündür spor yapamıom adet olamayınca şişimde var.. menülerde hafif olmasa atı çıkardım varya kesin bu cuma
cevabın için teşekkürler canım. kist aklıma gelmemişti haklısın bir kaç gün daha bekleyip gidiyim o zaman ben sağolasın
sen gelene kadar bizde durmayız ye sen ye aklın bizde kalmasın
oyy maşallah abla ne güzel manzara.. valla kışa o kadar doyduk ki gözümde 1 gr. istek yok ama bahçen varya o bahçen tam yazlık hayal ettim onu ağzının tadıyla çıkar tadını
38 yaşımdayım canım. hamilelik değildir geçen ayda öyle mi die test bile yaptırdım yıllar yıllar sonra resmen test aldım o kadar yabancıyımki bu işlere valla bi hamile kalsam bir şey bilmiyo gibiyim 2 çocuğu ben doğurup büyütmedim sanki:)
söktürücüde iyi fikirmiş ama. bana dr. yolu gözüktü desene. uyarılarını dikkate alacağım allah razı olsun
Cook uykum var gece 3 e kadar okey oynadikSporlar yapılıyor mu? Ben başlıyorum.
Afiyet olsun canım6 nisan sali
Öğle
2 yumurtali omlet
Peynir
5 zeytin
Yesillik
Ara 1 avuc kuruyemis
Yogurt
Aksam
4 parmak balik, yagsiz makinede kizarmis
2 dil. Tb ekm
Marul
Yogurt
Ara 2 tk fistik ezmesi
Afiyet olsun canim ciger sote yagda sanirimGünaydın menümü yazayım
Sabah 2 dl ekmekle beyaz peynirli tost
Öğlen 15
1 kase bamya yemeği
Akşam
ciğer sote
Soğansalatası
Su 1.5 lt
Sagol ablam sanada gecmis olsunGeçmiş olsun bitanembu hafta diş sorunları gündemde sanırım
Afiyet olsun canımKızlar menümü yazıyım kilo vermesemde hafif tutmaya devam elbet karşılığını alırım sağlık olsun napalım
uyanınca elma sirkeli ılık su
kahvaltı 09:00
yumurtalı soğanlı semizotu kavurma, 1 dilim peynir ve sütlü nescafe
5 kayısı, 1 avuç beyaz leblebi
ara: 14:00
2 dilim peynir ve nescafe
akşam 19:00
kefirli smoothie ve ayran
aralarda bitki çayları türk kahvesi nescafeyi devamlı içiyorum
su 2 lt.
sporu bugün yapacam inşallah
Afiyet olsun canım balik yagdami yapcaksinBugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 9:30
H.yumurta
K.k peynir
5 zeytin
Domates+salatalık
1dilim T. B ekmeği
Ara öğün
Hibuskus çayı
Öğle yemeği 13:30
Mercimek çorbası 2 kepçe
Ara öğün
Hibuskus çayı
Ayva yarım
Akşam 19:30
Mercimek çorbası 1 kepçe
Balık tava 15-20 adet
Yeşillik
Yatmadan önce 21:30
Yeşil çay
Su : 4 lt
Spor : sabah 35+ 40= 75 sn plank
Adımı atarım gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?