- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
dün konuştuk ya burda ondan etkilendim galibaO nasıl bir rüya kiz
Çocuk 15-16 aylık oldu ben daha ne dikiş kontrolüne gittim ne de 40. Gün kontrolüneBende yillardir o yüzden gitmiyorum dr a
Plank sadece karın değil neredeyse tüm kasları calistiriyor canım spor sonu yapılabilir meselacanım ben plankı 2 gündür yapıyorum malum ama karın içim hamlamış biliyor musun. oğlanın yanına oturur şekilde ayaklarımı uzatmıştım akşam uyuyana kadar bekliyorum. oğlan uyudu yanından kalkayım dedim kendimi toparlarken karnımın içinin ağrıdığını hamladığını hissettim. birde omzuma doğru aynı şekilde. bence plank sürekli yapalım ne dersiniz?
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydin ablacım ❤
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Guanydin canim ❤
Günaydın canım ❤
Ilk gunden cok spor yapmissin canim
Guanydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacim ❤
Tamam canım ❤
Yaa tek yarış yapmak lazim aslinda bir daha iki secenek yapmayalim
Guzel su icmissin
Hic bilmiyorum desem ama fark etmez sanirim
Cordelia Nasıl yapmalıyiz
Allah seni napmasindün konuştuk ya burda ondan etkilendim galiba
en son karnımın alt kısmında hissediyorum canım. bacaklarımda hissetmiyorum çok. birde kolumun üst kısmı omzuma doğru. bencede spor sonu yapılabilir. zaten az vakit çok iyi iş çıkarıyor.Plank sadece karın değil neredeyse tüm kasları calistiriyor canım spor sonu yapılabilir mesela
Aynen öyle bir faydası yok sağlam olsa dişim oldu diye sevinir insan hep sağlıksızDoktorun demesi 20lik dişler sağlam olmuyormuş canım bende çektirdim 2 tane 20lik.
Ben tüm bedenimde hissediyorumen son karnımın alt kısmında hissediyorum canım. bacaklarımda hissetmiyorum çok. birde kolumun üst kısmı omzuma doğru. bencede spor sonu yapılabilir. zaten az vakit çok iyi iş çıkarıyor.
harikaBen tüm bedenimde hissediyorum
bu hareketi yapamıyorum ben çünkü belimde fıtık olduğunu sandığım bir ağrım var. ağır bişey kaldırınca falan ağrıyor. bu hareketi yaparken o noktanın ağrıdığını hissettim ve bıraktım
tamam 10 tane yapıp mola veririm canım sağol ben normalde bacak hareketlerini çok yapıyorum mekik ve plank çok zoluyor beni plank yine iyi 30 sn yaptım mola verdim 6 defa ancak yapabildim karnım çok agrıdı.mekik zaten yapamadım 2 tane yaptım kaldı o yüzden yazmadımPenguen canım 10 tane yapıp mola ver. Birde o kadar yapamayan daha az da yapabilir. Ya da spor tecrübesi yapan daha çok. İdeali 10 diye düşünüyorum.
Tabi ki canım. Kaslar güçlenince ağrı gidecek. Başlangıç için çok zorlama kendini. Bu spor aktivitelerini alışkanlık kazanalım devam edelim diye yapıyoruz. Yarış falan bahanesi. Lütfen dikkatli yap canim.canım ben plankı 2 gündür yapıyorum malum ama karın içim hamlamış biliyor musun? oğlanın yanına oturur şekilde ayaklarımı uzatmıştım akşam uyuyana kadar bekliyorum. oğlan uyudu yanından kalkayım dedim kendimi toparlarken karnımın içinin ağrıdığını hamladığını hissettim. birde omzuma doğru aynı şekilde. bence plank sürekli yapalım ne dersiniz?
kolay gelsin canım. çocukla zor oluyor gerçekten ev işiKalkayimda işler var mutfak akşamdan beri beni bekliyorbebe tüm gün durmadı dün bananneye bıraksam ne olacak yarım saat kadının yüzüne evin her yerine baka baka ağlamış iki gözü iki çeşme
iyi yapmışsın canım. Geçmiş olsun.bu hareketi yapamıyorum ben çünkü belimde fıtık olduğunu sandığım bir ağrım var. ağır bişey kaldırınca falan ağrıyor. bu hareketi yaparken o noktanın ağrıdığını hissettim ve bıraktım
tamam canım dikkatli olurum. sayenizde yapıyorum vallahi. tek başıma yapmam biliyorumTabi ki canım. Kaslar güçlenince ağrı gidecek. Başlangıç için çok zorlama kendini. Bu spor aktivitelerini alışkanlık kazanalım devam edelim diye yapıyoruz. Yarış falan bahanesi. Lütfen dikkatli yap canim.
teşekkür ederim canımmiyi yapmışsın canım. Geçmiş olsun.
Sorma canım yakolay gelsin canım. çocukla zor oluyor gerçekten ev işi
Tatlım inşallah düzene girer. Geçen sene benimki senin gibiydi. Sürekli diyet yapmak hormonları etkiliyor bence. O( sıfır) şeker beni olumsuz etkilemişti.Kuru üzüm, pekmez yesen nasıl olur denemek amaçlı. Yasin çok genç olmasın ya menopoz...Geçen ay bir gün ceee dedi gitti benimki...ama benim durum belli. Doktora git bakalım. Alttan kurtuluş yok...Yaaa kızlarrrrr şubatta regl olmadım martta regl oldum şimdi yine nisan ve ben regl olamadımmmmm regle mi yanayım tartıda gördüğüme mi allahtan detoks yapıyom bide güya
hiç başıma gelmezdi neden olunmazki acep... bu ayda olamazsam dr. yolu gözüküyo dr. alttan mı bakar yaa hayır ama yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?