Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Plank sadece karın değil neredeyse tüm kasları calistiriyor canım spor sonu yapılabilir mesela

Penguen canım 10 tane yapıp mola ver. Birde o kadar yapamayan daha az da yapabilir. Ya da spor tecrübesi yapan daha çok. İdeali 10 diye düşünüyorum.

Plank sadece karın değil neredeyse tüm kasları calistiriyor canım spor sonu yapılabilir mesela
en son karnımın alt kısmında hissediyorum canım. bacaklarımda hissetmiyorum çok. birde kolumun üst kısmı omzuma doğru. bencede spor sonu yapılabilir. zaten az vakit çok iyi iş çıkarıyor.

en son karnımın alt kısmında hissediyorum canım. bacaklarımda hissetmiyorum çok. birde kolumun üst kısmı omzuma doğru. bencede spor sonu yapılabilir. zaten az vakit çok iyi iş çıkarıyor.
Ben tüm bedenimde hissediyorum

Penguen canım 10 tane yapıp mola ver. Birde o kadar yapamayan daha az da yapabilir. Ya da spor tecrübesi yapan daha çok. İdeali 10 diye düşünüyorum.
tamam 10 tane yapıp mola veririm canım sağol ben normalde bacak hareketlerini çok yapıyorum mekik ve plank çok zoluyor beni plank yine iyi 30 sn yaptım mola verdim 6 defa ancak yapabildim karnım çok agrıdı.mekik zaten yapamadım 2 tane yaptım kaldı o yüzden yazmadım

Tabi ki canım. Kaslar güçlenince ağrı gidecek. Başlangıç için çok zorlama kendini. Bu spor aktivitelerini alışkanlık kazanalım devam edelim diye yapıyoruz. Yarış falan bahanesi. Lütfen dikkatli yap canim.

Kalkayimda işler var mutfak akşamdan beri beni bekliyor bebe tüm gün durmadı dün bananneye bıraksam ne olacak yarım saat kadının yüzüne evin her yerine baka baka ağlamış iki gözü iki çeşme
kolay gelsin canım. çocukla zor oluyor gerçekten ev işi

tamam canım dikkatli olurum. sayenizde yapıyorum vallahi. tek başıma yapmam biliyorum

Tatlım inşallah düzene girer. Geçen sene benimki senin gibiydi. Sürekli diyet yapmak hormonları etkiliyor bence. O( sıfır) şeker beni olumsuz etkilemişti.Kuru üzüm, pekmez yesen nasıl olur denemek amaçlı. Yasin çok genç olmasın ya menopoz...Geçen ay bir gün ceee dedi gitti benimki...ama benim durum belli. Doktora git bakalım. Alttan kurtuluş yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…