- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sağol tatlimBende seni göremedim hatta sordum arkadaşlara bir durum mu var die kötü bir şey olmasında arada elbette bunlar yaşanacak her gün her gün giremeyedebiliriz sen iyi olda...
Yok cnm filizin attigi o degilece sarının menüsü mü bu kendiside çok verdi maşallah... ama bana yaramaz bu diyet kh çokmuş cesaret edeemm yo yoo
Hamurisi, tatli, ekmek olmazsa bence güzel verilirramazan diyetimiz nedir biliyormusun
un tatlı tuz yeme.
iftara yemeye saldirma. o kdar bide bol bolsu içerek deverilir :)
sahuru iyi beslenmek lazim
kahvaltılık düşünüyorum sahurda hep kahvaltı yapıyorduk.
Hazırım hazır öğlene kereviz çorbası içtim akşama da yeşil içeceği yapacağımmmDetoksçular bu akşama da hazır mıyızzzzzkaytaran olmasın kaytaranı tartı affetmiyo ona göre aha cumada geldiiiiii daha ne duruyoruzzzzz
8 kişiyiz canlar 2 akşamımız kaldı ona göre ha gayrettttttttttttttttt
benElhan @birazhuzurdu2008 @Cedarice @Cordeliaa kackaloribu @tutaste Kmsl Hnd
2 akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz.
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
oooo 2 ye niyetliydin die ekledim bak son gün bizi ekersen eğer biz 3 kilo verdik yazarken üzülürsün ona göreben son gün yapacaklardanım. ama bugünden tedarik yapmalıyım
öğlen ızgara ye tamam sen akşama içeceğini iç anlaşalım gelZz
Canım ben bunlarla doymam yanına bir İskender ekleyebiliyor muyuz?
Yaaa okadar aradım çıkmadı zaten.. neden çıkmadı her harf arası boşluk mu varmış
işte böyle hatunlar benide gaza getirmez mi akşam olsa da spor yapsam şuralarımı yakasım varrrHazırım hazır öğlene kereviz çorbası içtim akşama da yeşil içeceği yapacağımmm
Üzerime gül kokladı deme
ayy 2 mi dedim kız ben. baya cesaretlenmişim. inan öyle dediğimi unutmuşum biliyo musunoooo 2 ye niyetliydin die ekledim bak son gün bizi ekersen eğer biz 3 kilo verdik yazarken üzülürsün ona göre
(yalanıma inananlar el kaldırsın)
Dünürüne sor bende olmasamÜzerime gül kokladı deme
Ay ohhh bizim ay ışığıymışoooo 2 ye niyetliydin die ekledim bak son gün bizi ekersen eğer biz 3 kilo verdik yazarken üzülürsün ona göre
(yalanıma inananlar el kaldırsın)
öğlen ızgara ye tamam sen akşama içeceğini iç anlaşalım gel
cumaya da iskender ye ne dersin
Yaaa okadar aradım çıkmadı zaten.. neden çıkmadı her harf arası boşluk mu varmış
O nedemek kız güldüm ama tam olarak anlamadımÜzerime gül kokladı deme
madem detoksa karar verdin ne dediğini tam olarak söylememem en doğrusu olacakayy 2 mi dedim kız ben. baya cesaretlenmişim. inan öyle dediğimi unutmuşum biliyo musun
ama dediysem yaparım. tamam o zaman akşama bende varımm
Elhan abla iste bu nederse oO nedemek kız güldüm ama tam olarak anlamadım
madem detoksa karar verdin ne dediğini tam olarak söylememem en doğrusu olacak
harikasın harikaaa hemen ayak uydurdun bize
Filiz etiketi düzelt deyince....kıskandım kimi etiketledi diyeO nedemek kız güldüm ama tam olarak anlamadım
madem detoksa karar verdin ne dediğini tam olarak söylememem en doğrusu olacak
Abla yanlis etiket yapmista onu düzelttimFiliz etiketi düzelt deyince....kıskandım kimi etiketledi diye
hahaha alemsin yaa. söyleme bencede doğrusunu senmadem detoksa karar verdin ne dediğini tam olarak söylememem en doğrusu olacak
Canımsın çok teşekkür ederimSöktürücü ile olmadığımda tekrar söktürücğ vermişti dr. İkincisinde olmuştum. Bencev3 gün az pazartesiye kadar bekle olmazsan git doktora.
Evet, kafaya takılacak insanı sinir eden düzeni bozan bir şey olmammak ama tek başına motivasyon kaybı için yeterli değildaha bayrama kadarvistediğimiz kiloya düşeceğiz orti, titre ve kendine gel. Pes etmek bırakmak yok.
Hadi gözün aydın canim çok mutlu oldumCanımsın çok teşekkür ederim
Cumadan önce geldi ne olacak bilmiyorum ama Şükür Adet oldum bu sabah.
o kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Hareket olsun diye bi de Ramazan’a hazırlık evi kırkladım . İşi gücü bitirip bayrama 80 olmak için çabalayacağım inşallah
Gecmis olsun canimNasilsinz kızlar
Eşim testi pozitif benimki negatif çıktı
Cook geçmiş olsun canım Allah sifa versinNasilsinz kızlar
Eşim testi pozitif benimki negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?