- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Çok sağol canım bende çok mutlu oldum.Hadi gözün aydın canim çok mutlu oldum
Geçmiş olsun canım eşin kolay atlatır inşallahNasilsinz kızlar
Eşim testi pozitif benimki negatif çıktı
Geçmiş olsun cnmNasilsinz kızlar
Belirti olarak eklem ağrıları var o yuzden halsizlik çokGeçmiş olsun canım eşin kolay atlatır inşallah
Galiba bugün hiç yapamaycm çünkü çok yoruldum hep dışarıdaydım
Oldu şimdi yine olduGeçmiş olsun cnm
Geçen sefer eşin olmamişmiydi
Ben de istiyorum kurşun, ayak parmağımı kırdım bugünKurşun döktürcem sayfayaEki Görüntüle 2819673
Geçmil olsun, dün gece ben de öyleydim her yerim ağrıyordu, elimi kolumu kımıldatacak halim yoktu, ateşim de 38di. Sabah kadar uyudum, bugün iyiyim çok şükür, hoş bugün de parmağı kırdıkBelirti olarak eklem ağrıları var o yuzden halsizlik çok
geçmiş olsun canım.Nasilsinz kızlar
dikkat et kendine güzel beslen. negatifte çıksan pozitife dönebiliyor.Zipzip- E Elif_Eylul
Bu hafta elimden geldikçe kilomu korumaya calisicam veremesemde inşallah ramazanda 3 kilo daha verip koruma dönemine geçerim
geçmiş olsun canımmBen de istiyorum kurşun, ayak parmağımı kırdım bugün
Geçmil olsun, dün gece ben de öyleydim her yerim ağrıyordu, elimi kolumu kımıldatacak halim yoktu, ateşim de 38di. Sabah kadar uyudum, bugün iyiyim çok şükür, hoş bugün de parmağı kırdık
Ne yapacaksınız? Eşini odada karantina mı olacak, bu saatten sonra sana bulaşır mı? Belki senin antikorların hala koruyuculuğu vardır
Tamam canım sen beslenmene dikkat et bu suredeZipzip- E Elif_Eylul
Bu hafta elimden geldikçe kilomu korumaya calisicam veremesemde inşallah ramazanda 3 kilo daha verip koruma dönemine geçerim
Geçmiş olsun canım nasil oldu yaaBen de istiyorum kurşun, ayak parmağımı kırdım bugün
Geçmil olsun, dün gece ben de öyleydim her yerim ağrıyordu, elimi kolumu kımıldatacak halim yoktu, ateşim de 38di. Sabah kadar uyudum, bugün iyiyim çok şükür, hoş bugün de parmağı kırdık
Ne yapacaksınız? Eşini odada karantina mı olacak, bu saatten sonra sana bulaşır mı? Belki senin antikorların hala koruyuculuğu vardır
Kapıya çarptımTamam canım sen beslenmene dikkat et bu surede
Geçmiş olsun canım nasil oldu yaa
Alciya aldilar mi
Ayy kötü olmus canım yaa cabuk iyilesir insallahKapıya çarptım
Klasik küçük parmağı çarparsın ya öyle, ama baktım diğer parmaklardan ayrı takılıyor, gittim acile. Alçı değil de atelle sardılar
Oh oh yaraSın de hele göz çıktı mı? GözKurşun döktürcem sayfayaEki Görüntüle 2819673
Yaaaa tövbe estağfurullahBen de istiyorum kurşun, ayak parmağımı kırdım bugün
Kocaman kem gözlerOh oh yaraSın de hele göz çıktı mı? Göz
Hakikaten ne oluyor takıma ya valla üzerimizde göz varKapıya çarptım
Klasik küçük parmağı çarparsın ya öyle, ama baktım diğer parmaklardan ayrı takılıyor, gittim acile. Alçı değil de atelle sardılar
En mantıklısı buTakımın girişine nazar boncuğu takalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?