Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Favorilere ekledim tikandigim yerde yapacagim

6 nisan sali

Öğle
2 yumurtali omlet
Peynir
5 zeytin
Yesillik

Ara 1 avuc kuruyemis
Yogurt

Aksam
4 parmak balik, yagsiz makinede kizarmis
2 dil. Tb ekm
Marul
Yogurt

Ara 2 tk fistik ezmesi
Afiyet olsun canım
Günaydın menümü yazayım
Sabah 2 dl ekmekle beyaz peynirli tost
Öğlen 15
1 kase bamya yemeği
Akşam
ciğer sote
Soğansalatası
Su 1.5 lt
Afiyet olsun canım
Demek ki dikenli bir odun bulmam lazim

Ben de yok 20 lik dis
Daha kucugum belki cikar ilerde
3 tane 20 lik çıktı biri 10 biri 8 biri de 5 yaşında 4 cü halen ortalıkta yok bakalım ne zaman pırtlayacak
Afiyet olsun canım
Hibuskus çayınin neye faydası var canım? afiyet olsun
Sporlar yapılıyor mu? Ben başlıyorum.
60 dk leslie yaptım 3 gündür spor yok ben de başlamam lazımdı
Abla bana da bi tarif versene☺
Nasilsinz kızlar
Eşim testi pozitif benimki negatif çıktı
Çok çok geçmiş olsun canım insaAllah sana geçmez
Oldu şimdi yine oldu
Valla bu kovid hakkında denilen herseyin bir kesinligi yok
Eniştem 10 gün pozitif kaldı 10 gün sonra test yaptılar negatif çıktı bir hafta sonra şikayetler tekrarlayınca tekrar testi pozitif olmuştu bu coronanin herkese farklı bir yansıması var galiba
Aaa o çok acımıştır ama çok geçmiş olsun canım kemik suyuna çorba iç iyi gelir derler Rabbim beterinden muhafaza etsin
Kapıya çarptım
Klasik küçük parmağı çarparsın ya öyle, ama baktım diğer parmaklardan ayrı takılıyor, gittim acile. Alçı değil de atelle sardılar
Ben de 6 ay önce tv ünitesinin ayağına çarpmıştım parmağımı yok böyle bir acı ızdırap mosmor olmuştu da çok şükür kırık vs olmamıştı tekrar geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun. Ağrın var mı?

normalde ramazanda 4-6 kg verdiğimi bilirim geçen Ramazanda hiç veremedim. çünkü eşim tulumba tatlısı alirdi hergün. bu ramazanda yok kendi de diyette sonuçta. ama dikkat etmeye planlıyorum bakalım ne olacak.
Migi' ye muhalefet gibi olacak ama ben kendi elimle eşimin tatlısını Ramazan'da hiç eksik etmedim. Yemezsin olur biter Migi bunu basardigin an diyetin çok güzel devam eder. Biz yemiyoruz diye evdekilerin canınin çektiğine engel olmaya hakkımız var mı? Eskiden sen de ye boğazımdan geçmiyor derdi şimdi ısrar etmemeyi öğrendi. Zamanla sen de yemediklerini gördüğünde saldırıp diyetini bozmamayi öğrenirsin. Bir şekilde karşına çıkacak ne zamana kadar aldırmayacaksin tatlıyı.Bir nevi nefis terbiyesi...

@Tostombalakanne tatlım tarifler burada... kesinlikle tavsiye ederim. Yüzde iki yüz sonuç alacaksın.

Yat kalkma o zaman mümkün olduğunca canım
Walla şimdi parka geldik çocuklar hafta içi evde hafta sonu evde hava güzel eşim işten erken gelmiş mecburen, parka gidin dedim bana elleşmeyin dedim ama yok, illa sen de gel, ben arabada oturuyorum onlar parkta. Eşimin dışarda yiyelim teklifine hayır dedim, ben detoks yapıcam borcun olsun dedim detoks da geçe kaldı ama neyse sonuçta su sayılır

Bize de dün akşam komşu sağolsun çıtır halka tatlısı getirdi. sıcak sıcak. bide güzel koktu ama yemedim. oğlanla eşim yedi. bende kahvemi yudumladım. cumaya hedefim -1000 malum. kolay değil

içine sinmiyor sensiz bişe yapmak demek borcunu ödettir ama bak kilolar gidince detoksu en geç ben yapacağım bence çünkü 7 gibi evde oluyorum malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…