Nazar boncugu bulmaya gitmiştim bendeTakımın girişine nazar boncuğu takalım
Allah seni napmasin
şu an bende de tam
Favorilere ekledim tikandigim yerde yapacagimDetoksçular bu akşama da hazır mıyızzzzzkaytaran olmasın kaytaranı tartı affetmiyo ona göre aha cumada geldiiiiii daha ne duruyoruzzzzz
8 kişiyiz canlar 2 akşamımız kaldı ona göre ha gayrettttttttttttttttt
benElhan @birazhuzurdu2008 Chedarice Cordelia kackaloribu @tutaste @Kmsl Hnd
2 akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz.
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Afiyet olsun canım6 nisan sali
Öğle
2 yumurtali omlet
Peynir
5 zeytin
Yesillik
Ara 1 avuc kuruyemis
Yogurt
Aksam
4 parmak balik, yagsiz makinede kizarmis
2 dil. Tb ekm
Marul
Yogurt
Ara 2 tk fistik ezmesi
Afiyet olsun canımGünaydın menümü yazayım
Sabah 2 dl ekmekle beyaz peynirli tost
Öğlen 15
1 kase bamya yemeği
Akşam
ciğer sote
Soğansalatası
Su 1.5 lt
3 tane 20 lik çıktı biri 10 biri 8 biri de 5 yaşındaDemek ki dikenli bir odun bulmam lazim
Ben de yok 20 lik dis
Daha kucugum belki cikar ilerde
Afiyet olsun canımKızlar menümü yazıyım kilo vermesemde hafif tutmaya devam elbet karşılığını alırım sağlık olsun napalım
uyanınca elma sirkeli ılık su
kahvaltı 09:00
yumurtalı soğanlı semizotu kavurma, 1 dilim peynir ve sütlü nescafe
5 kayısı, 1 avuç beyaz leblebi
ara: 14:00
2 dilim peynir ve nescafe
akşam 19:00
kefirli smoothie ve ayran
aralarda bitki çayları türk kahvesi nescafeyi devamlı içiyorum
su 2 lt.
sporu bugün yapacam inşallah
Hibuskus çayınin neye faydası var canım? afiyet olsunBugünkü menü
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı 9:30
H.yumurta
K.k peynir
5 zeytin
Domates+salatalık
1dilim T. B ekmeği
Ara öğün
Hibuskus çayı
Öğle yemeği 13:30
Mercimek çorbası 2 kepçe
Ara öğün
Hibuskus çayı
Ayva yarım
Akşam 19:30
Mercimek çorbası 1 kepçe
Balık tava 15-20 adet
Yeşillik
Yatmadan önce 21:30
Yeşil çay
Su : 4 lt
Spor : sabah 35+ 40= 75 sn plank
Adımı atarım gece
60 dk leslie yaptım 3 gündür spor yok ben de başlamam lazımdıSporlar yapılıyor mu? Ben başlıyorum.
Abla bana da bi tarif versene☺Canım detoks mideyi bağırsakları ne güzel rahatlatıyor...isterse bu hafta gram gitmesin verdiği his çok güzel. Karnım havası boşaltılmış balon gibi...Allah'ım bu ne rahatlık. Ömür boyu yaparım ben bu detoksu. Evliyalar günde bir defa tek çeşit beslenirmiş . Tabi biz o dereceye gelemeyiz ama onlar yaşıyorsa biz de ölmeyiz. Vücut susuz kalmadığı sürece sıkıntı olmaz bence. Tatlım bir şey soracağım verdiğin listede sularımızı her gün farklı mı deneyeceğiz? Aynısını içsek sıkıntı olur mu? Ben kivi, salatalık, yeşil elma, maydanoz, limon, zencefil birlikteliğini çok seviyorum. İnan bayıla bayıla içtim. Tokluk derecesi de çok güzeldi. Sadece bir saat sonra bulantı oldu. Bence dişçinin ağzıma sıktığı ilaçlardandi o detoksun suçu değildi. Cumaya kadar eksilerin artacak gör bak....
Çok çok geçmiş olsun canım insaAllah sana geçmezNasilsinz kızlar
Eşim testi pozitif benimki negatif çıktı
Eniştem 10 gün pozitif kaldı 10 gün sonra test yaptılar negatif çıktı bir hafta sonra şikayetler tekrarlayınca tekrar testi pozitif olmuştu bu coronanin herkese farklı bir yansıması var galibaOldu şimdi yine oldu
Valla bu kovid hakkında denilen herseyin bir kesinligi yok
Aaa o çok acımıştır ama çok geçmiş olsun canım kemik suyuna çorba iç iyi gelir derler Rabbim beterinden muhafaza etsinBen de istiyorum kurşun, ayak parmağımı kırdım bugün
Geçmil olsun, dün gece ben de öyleydim her yerim ağrıyordu, elimi kolumu kımıldatacak halim yoktu, ateşim de 38di. Sabah kadar uyudum, bugün iyiyim çok şükür, hoş bugün de parmağı kırdık
Ne yapacaksınız? Eşini odada karantina mı olacak, bu saatten sonra sana bulaşır mı? Belki senin antikorların hala koruyuculuğu vardır
Ben de 6 ay önce tv ünitesinin ayağına çarpmıştım parmağımı yok böyle bir acı ızdırap mosmor olmuştu da çok şükür kırık vs olmamıştı tekrar geçmiş olsun canımKapıya çarptım
Klasik küçük parmağı çarparsın ya öyle, ama baktım diğer parmaklardan ayrı takılıyor, gittim acile. Alçı değil de atelle sardılar
Çok geçmiş olsun. Ağrın var mı?Ben de istiyorum kurşun, ayak parmağımı kırdım bugün
Geçmil olsun, dün gece ben de öyleydim her yerim ağrıyordu, elimi kolumu kımıldatacak halim yoktu, ateşim de 38di. Sabah kadar uyudum, bugün iyiyim çok şükür, hoş bugün de parmağı kırdık
Ne yapacaksınız? Eşini odada karantina mı olacak, bu saatten sonra sana bulaşır mı? Belki senin antikorların hala koruyuculuğu vardır
Uyuşuk hala, aprınkesici de sürdüler, basmassam çok az , basarsam ciddi ağrı var.Çok geçmiş olsun. Ağrın var mı?
Yat kalkma o zaman mümkün olduğunca canımUyuşuk hala, aprınkesici de sürdüler, basmassam çok az , basarsam ciddi ağrı var.
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bir iki gün dinlenUyuşuk hala, aprınkesici de sürdüler, basmassam çok az , basarsam ciddi ağrı var.
Migi' ye muhalefet gibi olacak ama ben kendi elimle eşimin tatlısını Ramazan'da hiç eksik etmedim. Yemezsin olur biter Migi bunu basardigin an diyetin çok güzel devam eder. Biz yemiyoruz diye evdekilerin canınin çektiğine engel olmaya hakkımız var mı? Eskiden sen de ye boğazımdan geçmiyor derdi şimdi ısrar etmemeyi öğrendi. Zamanla sen de yemediklerini gördüğünde saldırıp diyetini bozmamayi öğrenirsin. Bir şekilde karşına çıkacak ne zamana kadar aldırmayacaksin tatlıyı.Bir nevi nefis terbiyesi...normalde ramazanda 4-6 kg verdiğimi bilirim geçen Ramazanda hiç veremedim. çünkü eşim tulumba tatlısı alirdi hergün. bu ramazanda yok kendi de diyette sonuçta. ama dikkat etmeye planlıyorum bakalım ne olacak.
Çok geçmiş olsun.Uyuşuk hala, aprınkesici de sürdüler, basmassam çok az , basarsam ciddi ağrı var.
@Tostombalakanne tatlım tarifler burada... kesinlikle tavsiye ederim. Yüzde iki yüz sonuç alacaksın.Günaydın güzeller akşama detoks yapacak olanlar hazır mısınızzzzzz 3 kişiyiz canlar 3 gün yapacak olan diğer kızları yarın etiketlerim 2 gün yapacaklarını söylediler
benElhan @birazhuzurdu2008 bugün 3 kişi başlıyoruzzzzzz
3 akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz.
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi detoksumuz hayırlı ola
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Walla şimdi parka geldikYat kalkma o zaman mümkün olduğunca canım
Bize de dün akşam komşu sağolsun çıtır halka tatlısı getirdi. sıcak sıcak. bide güzel koktu ama yemedim. oğlanla eşim yedi. bende kahvemi yudumladım.Migi' ye muhalefet gibi olacak ama ben kendi elimle eşimin tatlısını Ramazan'da hiç eksik etmedim. Yemezsin olur biter Migi bunu basardigin an diyetin çok güzel devam eder. Biz yemiyoruz diye evdekilerin canınin çektiğine engel olmaya hakkımız var mı? Eskiden sen de ye boğazımdan geçmiyor derdi şimdi ısrar etmemeyi öğrendi. Zamanla sen de yemediklerini gördüğünde saldırıp diyetini bozmamayi öğrenirsin. Bir şekilde karşına çıkacak ne zamana kadar aldırmayacaksin tatlıyı.Bir nevi nefis terbiyesi...
içine sinmiyor sensiz bişe yapmak demekWalla şimdi parka geldikçocuklar hafta içi evde hafta sonu evde hava güzel eşim işten erken gelmiş mecburen, parka gidin dedim bana elleşmeyin dedim ama yok, illa sen de gel, ben arabada oturuyorum onlar parkta. Eşimin dışarda yiyelim teklifine hayır dedim, ben detoks yapıcam borcun olsun dedim detoks da geçe kaldı ama neyse sonuçta su sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?