Niyetimiz zayıflamaksa bunun bedelini ödeyeceğiz canım. Yıllarca yedik yedik fizigimizi kendi elimizle mahvettik. Tebrik ederim seni. Zafer senin....Bize de dün akşam komşu sağolsun çıtır halka tatlısı getirdi. sıcak sıcak. bide güzel koktu ama yemedim. oğlanla eşim yedi. bende kahvemi yudumladım.cumaya hedefim -1000 malum. kolay değil
Valla yalan yok bende kendimi tebrik ediyorum sürekli. aferim kız diyorumNiyetimiz zayıflamaksa bunun bedelini ödeyeceğiz canım. Yıllarca yedik yedik fizigimizi kendi elimizle mahvettik. Tebrik ederim seni. Zafer senin....
2.inciye daha hafif oluyor diyorlar ama kişiye göre değişir işteOldu şimdi yine oldu
Valla bu kovid hakkında denilen herseyin bir kesinligi yok
Allah korumuş cnm yaa görünmez kaza işteBen de istiyorum kurşun, ayak parmağımı kırdım bugün
Geçmil olsun, dün gece ben de öyleydim her yerim ağrıyordu, elimi kolumu kımıldatacak halim yoktu, ateşim de 38di. Sabah kadar uyudum, bugün iyiyim çok şükür, hoş bugün de parmağı kırdık
Ne yapacaksınız? Eşini odada karantina mı olacak, bu saatten sonra sana bulaşır mı? Belki senin antikorların hala koruyuculuğu vardır
Ozellikle ramazanda her evde tatlilar hamurlar oluyor cnmMigi' ye muhalefet gibi olacak ama ben kendi elimle eşimin tatlısını Ramazan'da hiç eksik etmedim. Yemezsin olur biter Migi bunu basardigin an diyetin çok güzel devam eder. Biz yemiyoruz diye evdekilerin canınin çektiğine engel olmaya hakkımız var mı? Eskiden sen de ye boğazımdan geçmiyor derdi şimdi ısrar etmemeyi öğrendi. Zamanla sen de yemediklerini gördüğünde saldırıp diyetini bozmamayi öğrenirsin. Bir şekilde karşına çıkacak ne zamana kadar aldırmayacaksin tatlıyı.Bir nevi nefis terbiyesi...
Afferimmm kizzzzValla yalan yok bende kendimi tebrik ediyorum sürekli. aferim kız diyorumteşekkür ederim canımm. zafer azmedenlerin
o hareketlerin devamliligi cok zor bacak indir kaldir gibide degil kiLeg Raise ve Plank Yarismasi
Sali Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Toplam @gulenyuzumsunsen 270 @sardunya1038 225 @selensu82 450 kackaloribu 900 @sena zeynep 460 @Nilay5454 2100 @Penguen 990 @bengisu022 480 @Cordeliaa 630 Tutku44 150 @I-cell_84 720
Sahura kadar uyumuyorum genelde sıcak sıcak börek , poğaça , gözleme yapıyorum. Göre göre alışıyor insan Zuhalcim.Ozellikle ramazanda her evde tatlilar hamurlar oluyor cnm
Hepsini yemeğe kalkarsak burda işimiz ne
Abla bence onun bekarlikla alakası yok yani gebeyken bile 9 ay boyunca doktorum hep kasıktan baktı bence tahlil yapar sanada korkma beni yanında hissetresmen allah korumuş iyiki kötü bir şey yaşamamışsınız bir ömür vicdan azabı olurdu gerisi çok geçmiş olsun canım
evet canım bu haftada bekleyim dr. gidecem mecbur artık
ay inşallah valla filizcimküçüğü doğuralı 19 yıl oldu ve bende 19 yaşımdaydım. tamam yeni doğum yapmış olsamda açasım gelmezdi ama gerçekten hiç o doğumları yapmamış gibiyim çok eziyet geliyo bana düşünmek bile
bekar die mi alttan muayene etmedi acaba. cevabın için teşekkür ederim canım. alt tarafla alakalı şeylere yıllardır çok uzağım doğum hamilelikte olmayınca doğrusu bu :)
benim küçük çocuğum yok ama kardeşlerime verebilirim eğer atarsan. gerçekten harikasın canım. allah tamamlamanızı nasip etsin. bilinçli annenin evladı olmak başka bir ayrıcalık maşallah sana.
eskiden pek severdim darbuka mezdeke ne de olsa angara bebesiyizama artık hiç gelmiyo içimden.. ha senin için oynar mıyımmmmmmmmm şov yaparım
1 yıldır iş yerinde öğle yemeğine gitmiyorum. artık menüye bile bakmıyorum migiciğim . dün kardeşim geldi ziyaretime aldım onu götürdüm kız tek başına yedi sonra yerime gelince evden getirdiğim yemeğimi yedim. inan bana insan yapıyor. sadece kendini alıştırmak lazım... kabak fikrin çok güzel :)
inşallah en az 5 verirsin. bende ramazanda 5 versem bu olay kapanacakta inşallah valla. bide regl aramızı hiç sevmiom ramazanda mahvediyor düzenleri
ben yapamadım akşam mutfakta çok vakit geçirdim sonrada ders çalıştım baktım saat 12 olmuş yattım yorgundum.. 2 gündür spor yapamıom adet olamayınca şişimde var.. menülerde hafif olmasa atı çıkardım varya kesin bu cuma
cevabın için teşekkürler canım. kist aklıma gelmemişti haklısın bir kaç gün daha bekleyip gidiyim o zaman ben sağolasın
sen gelene kadar bizde durmayız ye sen ye aklın bizde kalmasın
oyy maşallah abla ne güzel manzara.. valla kışa o kadar doyduk ki gözümde 1 gr. istek yok ama bahçen varya o bahçen tam yazlık hayal ettim onu ağzının tadıyla çıkar tadını
38 yaşımdayım canım. hamilelik değildir geçen ayda öyle mi die test bile yaptırdım yıllar yıllar sonra resmen test aldım o kadar yabancıyımki bu işlere valla bi hamile kalsam bir şey bilmiyo gibiyim 2 çocuğu ben doğurup büyütmedim sanki:)
söktürücüde iyi fikirmiş ama. bana dr. yolu gözüktü desene. uyarılarını dikkate alacağım allah razı olsun
Detoks da hiç birşey yenmiyor değil mi sadece o yazanlar abla@Tostombalakanne tatlım tarifler burada... kesinlikle tavsiye ederim. Yüzde iki yüz sonuç alacaksın.
Ablacım sen çok gencmissin canım ya ben daha buyuksundur diye tahmin ediyodum citirmissinresmen allah korumuş iyiki kötü bir şey yaşamamışsınız bir ömür vicdan azabı olurdu gerisi çok geçmiş olsun canım
evet canım bu haftada bekleyim dr. gidecem mecbur artık
ay inşallah valla filizcimküçüğü doğuralı 19 yıl oldu ve bende 19 yaşımdaydım. tamam yeni doğum yapmış olsamda açasım gelmezdi ama gerçekten hiç o doğumları yapmamış gibiyim çok eziyet geliyo bana düşünmek bile
bekar die mi alttan muayene etmedi acaba. cevabın için teşekkür ederim canım. alt tarafla alakalı şeylere yıllardır çok uzağım doğum hamilelikte olmayınca doğrusu bu :)
benim küçük çocuğum yok ama kardeşlerime verebilirim eğer atarsan. gerçekten harikasın canım. allah tamamlamanızı nasip etsin. bilinçli annenin evladı olmak başka bir ayrıcalık maşallah sana.
eskiden pek severdim darbuka mezdeke ne de olsa angara bebesiyizama artık hiç gelmiyo içimden.. ha senin için oynar mıyımmmmmmmmm şov yaparım
1 yıldır iş yerinde öğle yemeğine gitmiyorum. artık menüye bile bakmıyorum migiciğim . dün kardeşim geldi ziyaretime aldım onu götürdüm kız tek başına yedi sonra yerime gelince evden getirdiğim yemeğimi yedim. inan bana insan yapıyor. sadece kendini alıştırmak lazım... kabak fikrin çok güzel :)
inşallah en az 5 verirsin. bende ramazanda 5 versem bu olay kapanacakta inşallah valla. bide regl aramızı hiç sevmiom ramazanda mahvediyor düzenleri
ben yapamadım akşam mutfakta çok vakit geçirdim sonrada ders çalıştım baktım saat 12 olmuş yattım yorgundum.. 2 gündür spor yapamıom adet olamayınca şişimde var.. menülerde hafif olmasa atı çıkardım varya kesin bu cuma
cevabın için teşekkürler canım. kist aklıma gelmemişti haklısın bir kaç gün daha bekleyip gidiyim o zaman ben sağolasın
sen gelene kadar bizde durmayız ye sen ye aklın bizde kalmasın
oyy maşallah abla ne güzel manzara.. valla kışa o kadar doyduk ki gözümde 1 gr. istek yok ama bahçen varya o bahçen tam yazlık hayal ettim onu ağzının tadıyla çıkar tadını
38 yaşımdayım canım. hamilelik değildir geçen ayda öyle mi die test bile yaptırdım yıllar yıllar sonra resmen test aldım o kadar yabancıyımki bu işlere valla bi hamile kalsam bir şey bilmiyo gibiyim 2 çocuğu ben doğurup büyütmedim sanki:)
söktürücüde iyi fikirmiş ama. bana dr. yolu gözüktü desene. uyarılarını dikkate alacağım allah razı olsun
Ablacım yaptım dün aksmm ama midem bulandı 3.4 kasık salata da yedim bu aksm senide etiket yapicam@birazhuzurdu2008 canım mesajını kaçırmış olabilirim. Detoksu dün yaptın mı? Perşembe mi yapacaksın?
Teşekkür ederim, cumartesi ortopedi ye de gideceğim, o bir şey der muhtemelen acil pek açıklama yapmadı, ama en kötüsü 15 güne iyileşiyor ya2.inciye daha hafif oluyor diyorlar ama kişiye göre değişir işte
İnşallah cabuk atlatir cnm
Allah korumuş cnm yaa görünmez kaza iştecok gecmis olsun
Ne zamana iyilesirmiki acaba
Tamm ablacım yola devam dün aksma kiviliyi yaptım iki su bardağı su koydum bir bardak yeterliymis hatta hepsini bitiremedim midem bulandı bu aksm bir bardak su koyucamDetoksçular bu akşama da hazır mıyızzzzzkaytaran olmasın kaytaranı tartı affetmiyo ona göre aha cumada geldiiiiii daha ne duruyoruzzzzz
8 kişiyiz canlar 2 akşamımız kaldı ona göre ha gayrettttttttttttttttt
benElhan @birazhuzurdu2008 Chedarice @Cordeliaa kackaloribu @tutaste @Kmsl Hnd
2 akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz.
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Kız gebeyken tabiki karından bakacaklarAbla bence onun bekarlikla alakası yok yani gebeyken bile 9 ay boyunca doktorum hep kasıktan baktı bence tahlil yapar sanada korkma beni yanında hissetelini tutuyomusum gibi
Noldu canım neyin var ?Teşekkür ederim, cumartesi ortopedi ye de gideceğim, o bir şey der muhtemelen acil pek açıklama yapmadı, ama en kötüsü 15 güne iyileşiyor ya
Ayak küçük parmağımı kırdımNoldu canım neyin var ?
AA nasıl tuhh geçmiş olsun canım ya düştünmu naptinAyak küçük parmağımı kırdım
Klasik yalandır ama gerçek oldu kapıya çarptımAA nasıl tuhh geçmiş olsun canım ya düştünmu naptin
ben her ramazan kilo aldigimi bilirim.bu ramazan oyle olmayacak insanormalde ramazanda 4-6 kg verdiğimi bilirim geçen Ramazanda hiç veremedim. çünkü eşim tulumba tatlısı alirdi hergün. bu ramazanda yok kendi de diyette sonuçta. ama dikkat etmeye planlıyorum bakalım ne olacak.
hiç inanmadimGaliba bugün hiç yapamaycm çünkü çok yoruldum hep dışarıdaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?