Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bize de dün akşam komşu sağolsun çıtır halka tatlısı getirdi. sıcak sıcak. bide güzel koktu ama yemedim. oğlanla eşim yedi. bende kahvemi yudumladım. cumaya hedefim -1000 malum. kolay değil
Niyetimiz zayıflamaksa bunun bedelini ödeyeceğiz canım. Yıllarca yedik yedik fizigimizi kendi elimizle mahvettik. Tebrik ederim seni. Zafer senin....

Niyetimiz zayıflamaksa bunun bedelini ödeyeceğiz canım. Yıllarca yedik yedik fizigimizi kendi elimizle mahvettik. Tebrik ederim seni. Zafer senin....
Valla yalan yok bende kendimi tebrik ediyorum sürekli. aferim kız diyorum teşekkür ederim canımm. zafer azmedenlerin

Oldu şimdi yine oldu
Valla bu kovid hakkında denilen herseyin bir kesinligi yok
2.inciye daha hafif oluyor diyorlar ama kişiye göre değişir işte
İnşallah cabuk atlatir cnm
Allah korumuş cnm yaa görünmez kaza işte cok gecmis olsun
Ne zamana iyilesirmiki acaba

Ozellikle ramazanda her evde tatlilar hamurlar oluyor cnm
Hepsini yemeğe kalkarsak burda işimiz ne

Abla bence onun bekarlikla alakası yok yani gebeyken bile 9 ay boyunca doktorum hep kasıktan baktı bence tahlil yapar sanada korkma beni yanında hisset elini tutuyomusum gibi

Ablacım sen çok gencmissin canım ya ben daha buyuksundur diye tahmin ediyodum citirmissin

2.inciye daha hafif oluyor diyorlar ama kişiye göre değişir işte
İnşallah cabuk atlatir cnm

Allah korumuş cnm yaa görünmez kaza işte cok gecmis olsun
Ne zamana iyilesirmiki acaba
Teşekkür ederim, cumartesi ortopedi ye de gideceğim, o bir şey der muhtemelen acil pek açıklama yapmadı, ama en kötüsü 15 güne iyileşiyor ya

Tamm ablacım yola devam dün aksma kiviliyi yaptım iki su bardağı su koydum bir bardak yeterliymis hatta hepsini bitiremedim midem bulandı bu aksm bir bardak su koyucam

Abla bence onun bekarlikla alakası yok yani gebeyken bile 9 ay boyunca doktorum hep kasıktan baktı bence tahlil yapar sanada korkma beni yanında hisset elini tutuyomusum gibi
Kız gebeyken tabiki karından bakacaklar

normalde ramazanda 4-6 kg verdiğimi bilirim geçen Ramazanda hiç veremedim. çünkü eşim tulumba tatlısı alirdi hergün. bu ramazanda yok kendi de diyette sonuçta. ama dikkat etmeye planlıyorum bakalım ne olacak.
ben her ramazan kilo aldigimi bilirim.bu ramazan oyle olmayacak insa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…