Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Komik değil mi kocaman bünyede bula bula ayak küçük parmağındaki küçük bir kemiği kırıyorsun, hem de mal gibi kapıya çarparak.

Kapıya çarptım.
Ben salaklanirken koltuga ayagimi bir gecirmistim çat diye ses cıktı daha sonra mosmor olmustu ama gitmedim doktora 1ayda anca gecti

Ben salaklanirken koltuga ayagimi bir gecirmistim çat diye ses cıktı daha sonra mosmor olmustu ama gitmedim doktora 1ayda anca gecti
Muhtemelen o da kırıktı, annem kırdı yazın ufo ısıtıcıya çarparak ayaknorta parmağını, ben de ondan bilerek gittim, hoş üstüne de basamıyom ama yine de çok sallamazdım

Muhtemelen o da kırıktı, annem kırdı yazın ufo ısıtıcıya çarparak ayaknorta parmağını, ben de ondan bilerek gittim, hoş üstüne de basamıyom ama yine de çok sallamazdım
En kücük şey nasilda canımızı yakiyo hicte umursamiyoruz☹

Şaka bir yana yarın da yapabilirim. Şuan tartı beni mutsuz ediyor. Yaralı kumrum Chedarice yenecek beni.

Su şimdilik 2 litre
Arada beyaz çay ve yeşilçay

Eklentiler

• IMG-20210407-WA0009.webp
    69 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20210407-WA0047.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20210407-WA0073.webp
    19 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG-20210407-WA0084.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 23
Cook geçmiş olsun canım Allah sifa versin
Esin ikinci kez mi geciriyor
Evet ikinci kez geçiriyor sanki bu sefer daha agir geçiriyor ilk olduğunda hiç bir şey hissetmedik
Ayrı yiyoruz ayrı odada kalıyoruz onun odasına girmek zorunda kaldığımda eldiven maske kullanıyorum kapılara dokundurmuyorum gerektiğinde ben açıp kapatiyroum(her dakika kapı kolu silemem)
Nasil geçmedi bilmiyorum
Ama tup bebek tedavisi için vitamin kullanmaya baslamistim belki bağışıklığı etkisi olmuştur

Su şimdilik 2 litre
Arada beyaz çay ve yeşilçay
Afiyet olsun canım
Kaju miktari biraz fazla geldi bana ama toplamda cok yememissin bugun
Sen yine de dikkat et canim insallah esin de bir an önce iyilesir

Afiyet olsun canım
Kaju miktari biraz fazla geldi bana ama toplamda cok yememissin bugun

Sen yine de dikkat et canim insallah esin de bir an önce iyilesir
Normalde bu kadar kaju yemiyorum canım ama akşam hafif olacağı için acıkma ak adına yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…