- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Nasıl yaptın 500 sn plank i canım?
Ben salaklanirken koltuga ayagimi bir gecirmistim çat diye ses cıktı daha sonra mosmor olmustu ama gitmedim doktora 1ayda anca gectiKomik değil mi kocaman bünyede bula bula ayak küçük parmağındaki küçük bir kemiği kırıyorsun, hem de mal gibi kapıya çarparak.
Kapıya çarptım.
Muhtemelen o da kırıktı, annem kırdı yazın ufo ısıtıcıya çarparak ayaknorta parmağını, ben de ondan bilerek gittim, hoş üstüne de basamıyom ama yine de çok sallamazdımBen salaklanirken koltuga ayagimi bir gecirmistim çat diye ses cıktı daha sonra mosmor olmustu ama gitmedim doktora 1ayda anca gecti
En kücük şey nasilda canımızı yakiyo hicte umursamiyoruz☹Muhtemelen o da kırıktı, annem kırdı yazın ufo ısıtıcıya çarparak ayaknorta parmağını, ben de ondan bilerek gittim, hoş üstüne de basamıyom ama yine de çok sallamazdım
Iyi aksamlar canımHerkese iyi akşamlar bugün temizlik yaptım suyum çıkmış ama akşama yapabilirsem spor da yapacağım
Şaka bir yana yarın da yapabilirim. Şuan tartı beni mutsuz ediyor. Yaralı kumrumGünaydın güzeller akşama detoks yapacak olanlar hazır mısınızzzzzz 3 kişiyiz canlar 3 gün yapacak olan diğer kızları yarın etiketlerim 2 gün yapacaklarını söylediler
ben @Elhan @birazhuzurdu2008 bugün 3 kişi başlıyoruzzzzzz
3 akşam yemeği yerine bu detoksu yapıyoruz.
sabah normal kahvaltı öğlen hafif bir menü ve akşam sadece bu sıvılardan birisi detoksumuz hayırlı ola
Tarif 1 : Sadelik olsun diyene : fındık büyüklüğünde zencefil (yoksa toz), 1 salatalık, 1 yeşil elma, bir tutam maydonoz, yarım limon suyu, 1 su bardağı demlenmiş yeşilçay
Tarif 2oymam Diyene : 2 yk. yulaf ezmesi, 1er tutam maydonoz ve dereotu, 2 yaprak ıspanak, 1 kivi, 2 dal nane, yarım limon suyu, 1 ya da 2 sb. su.
Tarif 3:Meyvesi olana : 1 avokado, 1 yeşil elma, 1 salatalık , 3 dal nane , 1 bardak demlenmiş yeşilçay
Tarif 4:kabızlara : 2 sb. kefir, 1 tk. keten tohumu, 1 yeşil elma, 5 kuru kayısı.
Bir kaç diyetisyenden aldım bunları. Genel olarak 3 akşam ya da 3 sabaha kadar ana yemek yerine tükettiriyorlar.
Salı-Çarşamba-Perşembe günleri isteyen 3 gün isteyen 2 gün isteyende sadece son çarşamba günü akşam yemeği yerine bu smoothie lerden tüketirseee tartıda yüzü gülerrrrrr
tüm malzeme smoothie makinesinde, robotta bıztt yapılacak.. Doymam diyen su ile çoğaltsın smoothie'sini. Ayrıca makinesi olmayan rende kullansın. meyve dahil her şey rendelenecek kavonoza konulup suları ile çalkalanıp içilecek...
yine doymam diyen sınırsız salatalık ya da 1 kabak ekleyebilir içeceğine seviyorsa...
Sağol ablacım sanadaHadi ya benim de midem bulanmışti ilk günAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canim bacak bacak üstünede atilmis oh misSu şimdilik 2 litre
Arada beyaz çay ve yeşilçay
Evet ikinci kez geçiriyor sanki bu sefer daha agir geçiriyor ilk olduğunda hiç bir şey hissetmedikCook geçmiş olsun canım Allah sifa versin
Esin ikinci kez mi geciriyor
Ayrı yiyoruz ayrı odada kalıyoruz onun odasına girmek zorunda kaldığımda eldiven maske kullanıyorum kapılara dokundurmuyorum gerektiğinde ben açıp kapatiyroum(her dakika kapı kolu silemem)Ben de istiyorum kurşun, ayak parmağımı kırdım bugün
Geçmil olsun, dün gece ben de öyleydim her yerim ağrıyordu, elimi kolumu kımıldatacak halim yoktu, ateşim de 38di. Sabah kadar uyudum, bugün iyiyim çok şükür, hoş bugün de parmağı kırdık
Ne yapacaksınız? Eşini odada karantina mı olacak, bu saatten sonra sana bulaşır mı? Belki senin antikorların hala koruyuculuğu vardır
Bugün ki puan berbat amahiç inanmadim. zalımmmmm o nasıl puan
Valla akşama kadar uğraştım da bugün karnım agrıyor pek yapamadımNasıl yaptın 500 sn plank i canım?
Ahahahh aha artık kızımın eşofmanlarına giriyorumAfiyet olsun canim bacak bacak üstünede atilmis oh mis
Afiyet olsun canımSu şimdilik 2 litre
Arada beyaz çay ve yeşilçay
Sen yine de dikkat et canim insallah esin de bir an önce iyilesirEvet ikinci kez geçiriyor sanki bu sefer daha agir geçiriyor ilk olduğunda hiç bir şey hissetmedik
Ayrı yiyoruz ayrı odada kalıyoruz onun odasına girmek zorunda kaldığımda eldiven maske kullanıyorum kapılara dokundurmuyorum gerektiğinde ben açıp kapatiyroum(her dakika kapı kolu silemem)
Nasil geçmedi bilmiyorum
Ama tup bebek tedavisi için vitamin kullanmaya baslamistim belki bağışıklığı etkisi olmuştur
Normalde bu kadar kaju yemiyorum canım ama akşam hafif olacağı için acıkma ak adına yedimAfiyet olsun canım
Kaju miktari biraz fazla geldi bana ama toplamda cok yememissin bugun
Sen yine de dikkat et canim insallah esin de bir an önce iyilesir
Kiz senin kızin kac yasindaydikiAhahahh aha artık kızımın eşofmanlarına giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?