Ben genelde kahvaltidan sonra gün icinde ciktigim icin mecburen wc siz tartiliyorumYok aç kal demiyorum zaten yanlış anladın. sabah kalkınca tartılıp resmini çekseydin keşke diyorum. paylaşmazdın tuvalete çıkmayı beklerdin. tuvalete çıkarsan eğer daha düşük gelirsen bi daha tartını çeker onu paylaşırdın. şu an büyük risk aldın. tuvalete çıkamazsan iyice artı geleceksin bu şekilde. senin için diyorum..
Harikasinnn tatlim yaaa bide veremiyom diyodun:)) cok guzellllll
Gelenleri hemen gondermeye baslamişin tatlim
İnşallah cnmHaftaya daha güzel olur inşallah
Günaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç buneyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
Canım Tebrikler. Yardımlarin için teşekkürler.Günaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeeedetoksun gücü adınaaaaaa
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
Ne güzel kilolar. Verirsin sen.Zipzip- kaptanim...sabah tartıldım ama resim cekmedim..55.6 ciktim..+500
Günaydın kızlar -600
Geçen hafta 74.600
Bu hafta 74
Bı kurtulamadim su 74 den yapıştı yakamaZipzip- E Elif_Eylul @I-cell_84
Muhteşem.Günaydın kızlar
Geçen Cuma 81.1
Bu Cuma 78.8
Fark 2.300
Geçmişe dalmadan paylaşım yapiyim sonra unutuyorum
Eki Görüntüle 2820918
Gecen hafta:79.25
Guncel:78.05
Fark: 1.200g
Yuzde:1.514
Yinr ucundan gitti 77
Allah kabul etsin. Pizza iftara mı canım?Kızlar ben niyetliyim 12 gibi tartılacağım kaptanımZipzip-
Maşallah canım aynen devam.
Artı değil çok şükür. Haftaya çok guzel bir eksi gelecek. İzin falan yok.Kilo bildirimi
Geçen hafta 97,1
Bugun 97
Fark 100
Yuzde 0.102
Üzgünüm kizlar
Izine cikacaktim ama daha 2 ayım haftaya doluyor.
Haftayada istedegim gibi veremezsem listeden izine cikacam
Eki Görüntüle 2821002
İnşallah canım. Haftaya muhteşem olacak.Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun İnşaAllah
Hemen bildirim yapayım
Eki Görüntüle 2821004
Geçen hafta 74.5
Regl başladı onun etkisi ve anlaşılan çok da iyi beslenememişim ödem yapan şeyler yedim. Başlangıç için (regl de olsa) kötü bir eksi bence. Haftaya daha iyi olacak
Resim yok tatlım. Tebrik ederim. Süper.
Ramazandan önce bize dönüşün sana çok iyi gelecek.. yesende tartıyı bırakma tamam üzüleceksin ama daha da kilo almamanı sağlayacak. mezuniyetten sonra bende tartılmamıştım o kiloyu görmemek ve rahat yemek için..eee kime yaptım bugünlerime ve kendime yaptım..Tek temennim ramazanı kilo vererek geçirebilmek kaptanım yarın yapayım ınsallah tartı bildirimi umarım cok kilo almamısındır
ablacım rabbim şifanı versin.. sana en uygun işle karşılaştırsın seni inşallah muhakkak doğru iş ve doğru zamanı vardır elinden gelenide yapmışsın şimdi sadece beklemek sana düşen.. sen zaten bazı eyleri aşmış insansın dualarım seninleBugün benim yine yoğun bi gündü
Sabahtan bi görüşmeye gittim
Uzun süre ayakta kalmiyacagim bi iş ariyorum
Gelince cocuklar ugradi
Oglen sonrada dr a gittim
Dr bacağın şişken fazla ayakta durma
Diz icin bol bol ayagi yukari esnetip, bacagi yukari kaldirma hareketi yap dedi
Sagliginizi kaybetmeden kendinze iyi bakin kizlar
Bazi seylerin geri dönüşü olmuyor
yaaa harika kadınnnnnnnn aradaki farkın sende farkındasın dimiAzcik motive olalım canlar. Bi oncesi sonrası yapalım.
İlk resim. 93 kg. Mayıs 2020 ikinci resim Nisan 2021 74 kg.
bir zamanlarda sana hiç 90 ı göremezmişsin gibi gelebilirdi bunun konusu geçseydi.. bana 77 meğer ne yakınmış hayatta aklıma gelmezdi allahtan ordan dönmüşüm yoksa yolum elbette 100 lerde olurdu benimde... sende o kilolardan döndün ve şimdi bu kilodasın 60 bile olacaksın allahın izniyle.. gram gram geldi gram gramda gidecek sadece zaman ve sabır canım o yüzden olumsuz düşünmüyoruz tamam mıWoaaaeww diyorum. O simit göbekten eser kalmamış
Şimdi özel olmazsa bazı sorularım var, kendime motivasyon için?
Nasıl bu kadar kilo aldın yani yemek dışında sebebi var mıydı? Kaç yıldır 93 kilodaydın? En çok ve en az kaç oldun? Diyete başlamaya nasıl karat verdin? 20 kiloda takıldığın kilo oldu mu?
Ben hiçbir zaman 79un altına inrmeyecekmişim gibi geliyor, hiç inmediğim için hayatımda stresi bastı.
55 lerden 96 ya çıkış... demekki zayıfladıktan sonra en fazla 2 kilo artış hakkı vermeliyiz kendimize,demekki vücut her zaman alabilmeye her zaman da verebilmeye müsait... yazdıklarında bende kendimi gördüm canım...Bu kadar kilo alma nedenim stres. Eşim, iş . Bir de gece yeme başladı. Gündüz çok yiyen bir insan değilim. Gece yemeğe saldırıyordum.
2014 yılında 68 tim. 2006 yılında 58 dim. Geçmişte 55-60 arasıydim.son yıllarda 85 üzeri takılıyordum. Korona ile 95 -96 gördüm.
Kilo vermeyi her zaman istiyordum. Ama bir olay bir sıkıntıyla kendimi kaybediyordum. Geçen yil Ekim ayında yeter dedim. Sürekli kendimi böyle olmayacagim, sinirlensem de üzülsem de yemeyeceğim diye telkin ettim. Önce diyetisyene başladım. Sonra 6. Takıma geldim. Ben takılmadim galiba. Çok az verdiğim oldu ama vermediğim olmadı galibaZipzip- daha iyi bilir
Sana gelince yeter ki iste. Sol eliyle sağ elinin tırnaklarına kusursuz oje süren kadının yapamayacaği hiçbir şey yoktur.
Birlikte başaracağız.
harika noktalar var burda parmak basılan.. her şey ortadaHep düşünüyorum onlar o zaman ne yerse yesin cok hareket hep is vardi. Kv diyorki ;sabah kalkip ise giderdik hic kahvalti yok öğlen gelir yemek yerdik sonra ise aksam gelip ne bulursak o yorgunluktan yiyemezdik bile ne zaman is bittu kahvaltı basladi benim göbek cikti ... Ben dogru duzgun ekmek yemezdim cok yaramazdim annemler ekmekte ye derdi her yemekte birde otur diye hic kilolu değildim ne zaman ekmek girdi hayatima ve ne zaman abur cubur az hareket kilolar geldi
canım tebrik ederim eksi 500 az mı ki geçen hafta 500 gr. daha fazlaydın düşünseneGünaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç buneyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
harikasınnnnnnn sakın kendini salma böyle devam et varya haftaya 79.9 hedefini bile tutturursun sennnnnn sakın verdim die salma ver ama vermemiş gibi davran emi
yaa allah razı olsun canım benimmm bazı kalpler kaç bin km. öteden gözüküyor sanal alem her zaman yalan değil örneklerindensinamaaaan allahimmmm yaaa cok mutluu oldumm 5 li rakamlarrr
ne kadar zorlandigin gunler oldu masallah cok iyisin
sağolasın canım benimGunaydin....harika haberle güzel bi gun baslasin...
@kackaloribu ,birbeste , Wilma11 tebrik ediyorum....
yaaa kaçamağına rağmen 500 mü aldın sen ben en az 1 buçuk alırdım tebrikler canım morel bozmak yok hedefin kaçtı senin 53 hatırlıyom amaZipzip- kaptanim...sabah tartıldım ama resim cekmedim..55.6 ciktim..+500
tebrikler güzellik benimde 62 m öyle olmuştu artık o sayıdan bunalmıştım gerçekten seni anlıyorum... canını sıkma hafta dediğin hemen geçiveriyoGünaydın kızlar -600
Geçen hafta 74.600
Bu hafta 74
Bı kurtulamadim su 74 den yapıştı yakamaZipzip- E Elif_Eylul @I-cell_84
yaaa kuzuuuu allah razı olsunnnnn patır patırını da tuttummmbirbeste canım tebrik ederim 5 li rakamları görmüşsün çok cabaliyorsun inşallah gerisi hemen patır patır gider
54 te buluşmak dileğiyle
salı günü gazlamaya başlıom o zaman salıya kadar sen kendini gazla salıdan sonra detoks der durur başının etini yerim sende bana yardım edeceksin ama söz verTamam yaparız bsieyelr yeterki gazlayin
net yazmıyormuydun kiiiiBenim.diyetisyeb çok yazmış hepsini yemiyorum . Ama bundan sonra net ne yediysem yazicam .
ne yaptın öyle harikasın canım maşallahGünaydın kızlar
Geçen Cuma 81.1
Bu Cuma 78.8
Fark 2.300
süper eksi tebriklerrrGeçmişe dalmadan paylaşım yapiyim sonra unutuyorum
Eki Görüntüle 2820918
Gecen hafta:79.25
Guncel:78.05
Fark: 1.200g
Yuzde:1.514
Yinr ucundan gitti 77
ilacı şifa olsun inşallah babana canımGünaydın Cnm
İlerleme veya gerileme yok, pahalı bir ilaç var 1 ay daha kullanacak inş iyi olacak
senin bu pijama sevdan beni öldürecek kız çıkarsana eksini görelim
madem güzel emek verdin aç bile kaldın o zaman karşılığını yarın alırsın nolacak cuma die cuma şart mı öyle deme haftaya daha iyi olursun canımcım morel bozmak yok..Tartılıcm ama wc yok
Dünden verdiğim emegin karşılığını alamıyorum
tebrikler canım
tebrikler canım
allah razı olsun cancağızım seninkide olsun bitsin inşallah güzel haberlerle gelesin her zamanCanım hayırlı olsun köprün. Sağlıkla kullan. Benim de bugün ölçüm alınacak geçen hafta kesti gerekli yerleri. Bir haftalık işim kaldı. Vücut yürümeye alışınca hep istiyor. Bu kıvama gelince bırakmak iyi değil...yağmur çamur dinlemeyecegim artık....
allah kabul etsin canım sahurda çok yediysen az daha geç tartıl istersen 2 saat daha kadar.. kaptoniçem için sorun yoksa...Kızlar ben niyetliyim 12 gibi tartılacağım kaptanımZipzip-
yaa ben seni en az 63 lerde gördüm demi giderken kaçtı kilon canım?
haftaya da hazırsan teşekkürünü ancak öyle kabul ederim canım ne dersin ?Kizlar kilo veren veremeyen herkesi çok tebrik ediyorum. Yılmak yok yola devambirbeste ablacım canım benim detoks konusunda bu hafta çok destek oldun ablacım sanada ayrıca cokkkk teşekkür ederim fistigim
yaaa bende hep seni bekleyerek okudum mesajları allah biliyoAradığım mesajı sonunda buldum
Tebrikler dünürüm.
Regl de bekliyorsan bunun iki kilosu odemdir.senin adına çok sevindim.
Sagol bitanemArtı değil çok şükür. Haftaya çok guzel bir eksi gelecek. İzin falan yok.
Eksin güzel canim ama foton nerde
Olacak. Oruç tutacak mısın bilmiyorum. Bugün Dr um oruç menüsü verecek. Ramazanda neler yapmalıyız söyleyecek. Burda bilgi veririm.Sagol bitanem
Bu haftayi pek verimli geciremedim dedigin gibi insallah haftaya daha iyi olur
100gramda olsa eksi
pazartesi 80,9 ile Ramazana başlamak istiyorum.Ramazandan önce bize dönüşün sana çok iyi gelecek.. yesende tartıyı bırakma tamam üzüleceksin ama daha da kilo almamanı sağlayacak. mezuniyetten sonra bende tartılmamıştım o kiloyu görmemek ve rahat yemek için..eee kime yaptım bugünlerime ve kendime yaptım..
ramazandan çok umutluyum benn
haydi çek fotonu gel aramıza
ablacım rabbim şifanı versin.. sana en uygun işle karşılaştırsın seni inşallah muhakkak doğru iş ve doğru zamanı vardır elinden gelenide yapmışsın şimdi sadece beklemek sana düşen.. sen zaten bazı eyleri aşmış insansın dualarım seninle
yaaa harika kadınnnnnnnn aradaki farkın sende farkındasın dimi
bir zamanlarda sana hiç 90 ı göremezmişsin gibi gelebilirdi bunun konusu geçseydi.. bana 77 meğer ne yakınmış hayatta aklıma gelmezdi allahtan ordan dönmüşüm yoksa yolum elbette 100 lerde olurdu benimde... sende o kilolardan döndün ve şimdi bu kilodasın 60 bile olacaksın allahın izniyle.. gram gram geldi gram gramda gidecek sadece zaman ve sabır canım o yüzden olumsuz düşünmüyoruz tamam mı
55 lerden 96 ya çıkış... demekki zayıfladıktan sonra en fazla 2 kilo artış hakkı vermeliyiz kendimize,demekki vücut her zaman alabilmeye her zaman da verebilmeye müsait... yazdıklarında bende kendimi gördüm canım...
harika noktalar var burda parmak basılan.. her şey ortada
canım tebrik ederim eksi 500 az mı ki geçen hafta 500 gr. daha fazlaydın düşünsene
harikasınnnnnnn sakın kendini salma böyle devam et varya haftaya 79.9 hedefini bile tutturursun sennnnnn sakın verdim die salma ver ama vermemiş gibi davran emi
yaa allah razı olsun canım benimmm bazı kalpler kaç bin km. öteden gözüküyor sanal alem her zaman yalan değil örneklerindensin
sağolasın canım benim
yaaa kaçamağına rağmen 500 mü aldın sen ben en az 1 buçuk alırdım tebrikler canım morel bozmak yok hedefin kaçtı senin 53 hatırlıyom ama
tebrikler güzellik benimde 62 m öyle olmuştu artık o sayıdan bunalmıştım gerçekten seni anlıyorum... canını sıkma hafta dediğin hemen geçiveriyo
yaaa kuzuuuu allah razı olsunnnnn patır patırını da tuttummmdileğini o kadar çok istiyorumki önce sen ardından ben inşallah canım yeşillikler arası fotonda gözümden kaçmadı ahh doğa ahhh sana yakın olsak spora ne gerek kalırdiki ...
salı günü gazlamaya başlıom o zaman salıya kadar sen kendini gazla salıdan sonra detoks der durur başının etini yerim sende bana yardım edeceksin ama söz ver
net yazmıyormuydun kiiii
ne yaptın öyle harikasın canım maşallah
süper eksi tebriklerrr
ilacı şifa olsun inşallah babana canım
senin bu pijama sevdan beni öldürecek kız çıkarsana eksini görelimo ince çorabı bile giymem ben
madem güzel emek verdin aç bile kaldın o zaman karşılığını yarın alırsın nolacak cuma die cuma şart mı öyle deme haftaya daha iyi olursun canımcım morel bozmak yok..
tebrikler canım
tebrikler canım
allah razı olsun cancağızım seninkide olsun bitsin inşallah güzel haberlerle gelesin her zaman
haklısın vücut istiyor. birde perşembe yürüyüşü ödem attırıyo kesinlikle şart.. havalarda daha iyi artık inşallah..
allah kabul etsin canım sahurda çok yediysen az daha geç tartıl istersen 2 saat daha kadar.. kaptoniçem için sorun yoksa...
yaa ben seni en az 63 lerde gördüm demi giderken kaçtı kilon canım?
tebrik ediyorum seni o menopoz şikayetine hit kardiyo yapmamana göre eksi 800 güzel rakam.. hemde bu kiloda.. gönül fazlasını ister gönüle bakmıyoruz gerçeklere konsantreyiz gözümüz aklımız önümüzdeki haftada artık canım harikasınnnn
haftaya da hazırsan teşekkürünü ancak öyle kabul ederim canım ne dersin ?
(gaza getirme tıme 1)
rica ederim ne demek bende sizi gaza getirmeye çalıştığımdan sayenizde yapabildim sonuç beni sevindirdi allah razı olsun sizlerdende
yaaa bende hep seni bekleyerek okudum mesajları allah biliyo
sağol canım benim sevindiğine eminim haftaya planlarımız hazır değil mi bahsedelim mi planlarımızdannn
Attım canım net agır çekiyor diye yüklenmemişEksin güzel canim ama foton nerde
Bence bilgisayar kullanıyor.
Her nekadar salsamda aklimdan.kilo fikri hic cikartmadim...cikmadi...hamur isi yedimyedi kacamaklar olarak...ama burdan uzaklasmamak ve sporu birakmamak gerekiyo...kilo almaya cok meyiiliyim...tok karnima bile yiyebildigim için...birine hesap vermek durduyor beni...iyiki burdayim...herkes gibi ramazan dsn ben de cok umutluyum...Ramazandan önce bize dönüşün sana çok iyi gelecek.. yesende tartıyı bırakma tamam üzüleceksin ama daha da kilo almamanı sağlayacak. mezuniyetten sonra bende tartılmamıştım o kiloyu görmemek ve rahat yemek için..eee kime yaptım bugünlerime ve kendime yaptım..
ramazandan çok umutluyum benn
haydi çek fotonu gel aramıza
yaaa kaçamağına rağmen 500 mü aldın sen ben en az 1 buçuk alırdım tebrikler canım morel bozmak yok hedefin kaçtı senin 53 hatırlıyom ama
Diyetisyene Gidiyorum canmSüpersin canım tebrikler
Tebrik ederim bence güzel eksi bazen vücut duruyo sende o dönemdesin ben o dönemden nefret ederim
Vaaaavvv harikkaa süpersin nasıl verdin tebrik ederim
Artısın ama artın çok az canım verirsin
Attım canım yüklenmemiş şimdi görünüyor koca bir 63.55Resim yok tatlım. Tebrik ederim. Süper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?