- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
hoşbuldum canım.C Chikolata_gozlum hoşgeldin aramıza bende geçen hafta katıldım
hoşbuldumHoş geldin canımbaştan çıkarıcı bir nickin var. Halimiz duman
HoşgeldinHoşbuldum. Hayırlı ramazanlar
evet bencede sonra suçu benim üzerime falan atar mazallahÇekmeceyi yok et bence
hoşbuldumHoşgeldin
El blender ı ile yaptım oldu vallarobot ile olabilir illa smoothie olmasina gerek yok arkadasim mercimek corbasi icin kullanidigimiz makinadan
kahvaltin cok az geliyo gozume
erken kapatilmis sabah 2 yumurta yenmiss vay anam vay
sifa olsun
geç olmadan adımımı değişsem napsamHoşgeldin çikolata adında iştah açıcı
Aaa şaşırdım...hic + yoktu guzel - ler vardı...
Takimlar güzel vermis canim 100gramlarlada kacirdikAaa şaşırdım...hic + yoktu guzel - ler vardı...
HoşgeldinRamazandan benımde umudum var canım tartıyı cıkardım kaldırdığım yerden
Aslinda cok iyi eksiler vardi neden neden nedenBu haftada üçüncü olduk tebrik ediyorum kizlar
Haftaya birinci olalim
Hıhı kaç tabikiMenumu yazip sessizce kaçayım
Sabah(9:00)
1 dilim cavdar
1 kk peynir
2 hurma
Ogle
1 kepçe sebzeli sehriye
1 kase yoğurt
Aksam
5yk yesil fasulye
Salata
19:30
2tane ikram biskuvi
1tane burçak biskuvi
3 tane cips
1/3 canga
Su:2 lt spor: 17dk leslie ( minik uyandi) + 20dk yürüyüşZipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Bence senin uzuntu durumunda yeme olayina cozum bulman lazim , ne zaman uzulsen basa saracaksin yoksaBen bu sefer hedefe ulasana kadar odul yapmıcam ne zaman odul yapsam toparlayamıyorum
Aynen aynen bugun sırf ödül yapmak icin sacma sapan ödül yaptımBi de ben varım. ödül ne yapayım diye düşünüyorum. hiç bişeyde karar kılamıyorum sonra cuma geçiyor aman grubun düzenini bozmayım deyip sonra da yiyemiyorumcanım böyle soğuk bi tatlı istiyor. ağlayan kek gibi. ama o da değil. baklava gibi bişey de değil. dondurma gibi hissediyorum ama yok o da değil. sonra işte günler geçiyor böyle
Bize de gelsin o şevk kız bende de yapılacak is cok yapan yokKendime ödül yaptım ama 5 saattir de temizliğe taktım yine kafayı allah yardım etsin bana
Yediğimi de yaktım
iyi yapmışsın canım. benim evinde en azz 10 saatlik temizlik ihtiyacı var ama ben hava güzelleşsin diye diye derin temizlik yapamıyorum hava da güzelleşmiyor. bu gidişle ramazan ayında hafta sonu oruç oruç pencere perde yatak döşek girişeceğim
niye senin neyin eksik36 mıben asla olamam bence
kızlar evdekileri aradım yoğurdu dolaptan çıkarın dişimi sızlatıyo gelince yiyecem die
yoğurdu bitirmiş koca boğazlar kaldım mı akşam yemeksiz
acil olarak akşam menümü değiştiriyorum kızım çorba yapmıştı bakayım yağını az koyduysa ondan yerim yoksa yulaf lapası yaparım kendime bilginize
Biz olacagiz kiz 55 kg anne :)Benim annem 107 kilogenetik bunlar hep. 63 kilo anne mi olur
Bnm sadece kemiklerim 55 kilodurBence senin uzuntu durumunda yeme olayina cozum bulman lazim , ne zaman uzulsen basa saracaksin yoksa
Aynen aynen bugun sırf ödül yapmak icin sacma sapan ödül yaptım
Bize de gelsin o şevk kız bende de yapılacak is cok yapan yok
niye senin neyin eksik
Kızın kac yaşındaki corba yapabiliyor bbenim ki sadeece altına uapiyorda :) merak ettim sen kac yasindasin canim
Biz olacagiz kiz 55 kg anne :)
+1 benim eşimde ve ben tembeltam eşimi anlattin bende tembelim
Teşekkür ederim. Nasıl oldu ben de anlamadım
Yuzden güzeldi canimTeşekkür ederim. Nasıl oldu ben de anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?