- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Benim başım genelde ağrıyorBu ay hep başın ağrıyacak başka yolu yok
Allah sabrımızı bol eylesinBoşver versin yıkatmaya sende bakarsın çocuklarınaeşiniz kurtarmış senı :) benım kayınvalidem eşimin yanında hiç bişi demez o yoksa binbir surat aynen böle emoji
Gözümden kaçmış demek ki çok tontiş değil o zaman
Hoş geldin canımMerhaba. hoşbuldum. teşekkür ederim.
Afiyet olsun canımMenüm;
Sabah 12.15
2 yumurtadan omlet
10 yeşil zeytin
10 gr gf ekmek
2-3 tk tatlı (ne tatlısı bilmiyorum, sarı renkte içinde kuş üzümü prinç falan vardı)
1 dilime yakın kek
Yarım acıbadem kurabiyesi
3-4 tk karabuğday pilavı
Akşam; 19.00 bitiş
3 köfte
2 yk karabuğday pilavı
Ispanak yemeği
Salata
7-8 tk çorba
Çocuga yedirirken yediğim için liste dışındakiler tatlı kaşığı
Su; 1.5 lt
1 kupa yeşil çay 1 kupa kahve
Tamam canım bu hafta tere ter dişe diş olalım
Aynı şeyi düşünmüştümHoş geldin canımbaştan çıkarıcı bir nickin var. Halimiz duman
Tamamdır ✌✌✌✌✌Afiyet olsun canım
Tamam canım bu hafta tere ter dişe diş olalım
Ay diğer sayfalara bakayim biSonuçlar ne zaman açjklanır
Önce ağzımın suyu akacak sonra kendimizi abur cubur çekmecesinin önünde ecel terleri dokerken bulacağızAynı şeyi düşünmüştüm
20.00 da.Sonuçlar ne zaman açjklanır
Çekmeceyi yok et benceÖnce ağzımın suyu akacak sonra kendimizi abur cubur çekmecesinin önünde ecel terleri dokerken bulacağızal bırak al bırak .......
1takim kaldi paylasmayan canimSonuçlar ne zaman açjklanır
Aa evet onun olmadığını farketmedim. Ay Cok üzüldüm20.00 da.
5. Takım bizden 0.001 puan önde
10. Takım henüz paylaşmadı ama 1. Olacaklarını söylüyorlar
Hipertiroidi yle başladı , ilaçlar la hipoya döndü şuan ilac verilmedi toplam 6 aylık bir süreç bu ,spor yapınca hatta yürüyünce bile nefesim daralıyor daha iyiye gidiyorum ama kilo niye veremiyorum,gerek burda gerek başka kaynaklarda metabolizma hormon hastalarınında kilo verebileceğini okuyorum,anlamaya çalışıyorum,o menüler eski menülerim ve onlara rağmen eksiliyordum biliyomusun.Canım çok anlayamadım eskisini yenisini ama sende tiroid sorunu vardı. bunun için tedavi görüyor musun? kilo vermede büyük problem bu. belki daha önce kilo verdiğin döneme göre su anki metabolizma durumun tiroide bağlı olarak daha da yavaşlamıştır. tiroid sorunun olduğu için senin suyu çok içmen gerekir. ben 3 litre içiyorsam sen 4 litre içmelisin.
ayrıca tiroidle birlikte zayıflaman için metabolizmanı hızlandırman lazım, yani sporda şart. hareketli sporlar ile vücudunu hızlandırmalısın. ara öğün yapıyorsun anladığım kadarıyla. ara öğün atlamamalısın yoksa metabolizman durur.
Nescafe var genelde. bu eğer paketli nescafeler ise yağ onlar. asla tercih etmemelisin. onun dışında da zaten kahve tiroid hastaları için dikkatli tüketilmesi gereken bi içecek. azaltmalısın.
Patates, makarna piav vb şeyler de var resimlerde ama miktarları tam olarak yok. bunları ölçülü tüketmelisin. 1 tabak makarna ve 1 tabak kabak var bi menüde mesela. çok fazla bu. kabak okey ama makarna aşırı. bi öğünde patates salatası yazmışsın sadece. 1 tabak t.fasulye yanında 1 tabakta patates salatası yediysen eğer bu da aşırı.
Yalnız olsam...Çekmeceyi yok et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?