- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Adami değiştirmedigine gore uzuldugunde yemek yerine baska birsey bul bende amigurumi cok ise yaradi aklima yemek gelince birşeylerle uğraşBende bu adam olduktan sonra uzulmemek zor canım ya
Canim sordum ama güme gitti cuma yogunlugunda basindan beri hep eva mi yaptin degistirdin mi sporunu22,- 23 gibi tek set olarak düşünüyorum canım. Ne kadar yapabilirim henüz bilmiyorum. 70 dk ile 90 dk arasi yapmaya çalışacağım. Akşam iftara yakın halim olursa orta tempo yürüyüş yapmak istiyorum.
Evasiz olmaz. Miraaaa.
Hoşgeldin canım ama nick cok kışkırtıcıSahur
1 bardak maydanoz limon kürü
İftar
1.5 tabak karışık sebze yemeği
1 kase yoğurt
çeyrek otlu gözleme
çeyrek muz
3 litre su
10.000 adım.
Zipzip-
Super. Ben ilk gruba girdiğimde bende yoktu saymaya çalışıyordumdakaptanım sağolsun haber verdi uygulamadan
Saatlerin çoğu su geçirmiyor 1.70lik havuzda bile su gecirmedi, hatta çarşafla birlikte çamaşır makinasinde yıkadım gene de tek damla su almadiSaat,zırt pırt ellerimi yıkıyorum ben ,abdest falan,çalışsam bu kadar olmaz demek istedim
Ortadaki abla ben o yaparsa bende yaparim
Kızlar bu hafta bu dansı çalışalım mi?
Hareket etmiş ve eğlenmis oluruz.
Canim rakibin yoksa rakip olalim mi? Hazır ogleden beri karbonhidratin gözüne vurmuskenTeşekkür ederim. Psikolojik olarak 7 olması çok mutlu etse de sonuçta 20 saatlik açlığın sonucu o rakam. Aslında 80imama her an 7 olabilirim demek ki
Sen de geleceksin buralara ben seni bekliyor olacağım 7lerin içinde.
Kız benim o.Adami değiştirmedigine gore uzuldugunde yemek yerine baska birsey bul bende amigurumi cok ise yaradi aklima yemek gelince birşeylerle uğraş
Canim sordum ama güme gitti cuma yogunlugunda basindan beri hep eva mi yaptin degistirdin mi sporunu
Hoşgeldin canım ama nick cok kışkırtıcı
Hic aklima gelmezdi böyle birşey kaca kadar saydın
Saatlerin çoğu su geçirmiyor 1.70lik havuzda bile su gecirmedi, hatta çarşafla birlikte çamaşır makinasinde yıkadım gene de tek damla su almadi
Ortadaki abla ben o yaparsa bende yaparim
HoşgeldinizHoşbuldum. Hayırlı ramazanlar
Saka dimi sakaKız benim o.
Iyi gecelerIyi geceler herkese
Oyu geceler rakibeciğimIyi geceler herkese
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kah 11
1 yumurta
Dom sal
2.3 d muz
Öğlen sütlü yulaf
Akşam 6 da
Bşraz ot kavurması
7.8 kızarmış patates
Köfte
Ekmek 3 4 vardı sanırım
Akşam fazla kaçtı ama telafi ettm fazlasıyla
Eki Görüntüle 2821690
Çok amin bissürü bissürü aminnHerkese iyi gecelerbugun yediğimiz cislar erisin gitsin
Allah mutluluğu daim etsin inşallah4 gün sonra bizim de 7 sene olacak tam da ramazanın birinci gününe denk geliyor☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?