• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yıldızlar gözlerinizi kapatın hemen...

Sevgili çiçekler. Bütün gün aç oruç tutuyorsunuz. Akşam şöyle tereyağlı pideyi afiyetle neden yemeyesiniz? Sonra tatlı olarak burma kadayıf, Antep fıstıklı baklava, künefe ne gider üstüne.
Bol bol yiyin. Afiyet olsun çiçeklerim.

Sevgili çiçekler. Bütün gün aç oruç tutuyorsunuz. Akşam şöyle tereyağlı pideyi afiyetle neden yemeyesiniz? Sonra tatlı olarak burma kadayıf, Antep fıstıklı baklava, künefe ne gider üstüne.
Ayyy canım son zamanlar da çok kilo verdin Eva Eva yaparken rengin solmuş iyice Betin benzin gitmiş bir deri bir kemik kalma da 🤔🤔şöyle kendine bol şekerli bol pirinçli sutlac, kazandibi börek, kızartma patates, hamburger yesene hem diyetisyen de onayladı👻👻👻👻👻

Benden duymuş olma ama yıldızlar gözlerini kapatıp tatlıları pideleri götürüyormuş öyle diyorllar 🤭🤭

Afiyet olsun canım allah kabul etsin

Afiyet olsun allah kabul etsin canım

Menü zengin allah kabul etsin canım

Allah kabul etsin canım afiyet olsun

Bugün herkes pide yemiş yarında ben yim bari🤣afiyet olsun allah kabul etsin canım
Ben yemedim canım pide ısınsın diye fırına koydum yandı 😅 yanmayan yerini yemeye de yüzüm olmadı 😂😂

Sorma ya içime oturdu ama baktım çoluk çocuk koca hepsi bi hırsla gözüme bakıyor ben de pidenin üstünden usul usul elimi çektim 😂😂😂
Ay kıyamam ya bizde fırına koyduk ama 6 dan sonra zorlandım kafa gitti🤦🤦

Ay kıyamam ya bizde fırına koyduk ama 6 dan sonra zorlandım kafa gitti🤦🤦
Çok şükür Rabbime Ramazan da diyet yapmanın en büyük faydasını açlık çekmeyerek gördüm canım ben var ya yerlerde sürünürüm 3 4 gün felaket baş ağrısı halsizlik bıkkınlık ne ararsan olurdu ben de 😵 sen de alışırsın canım 2 3 gün sonra rahatlarsın insaAllah🤗

Sahurumu yaptım kıslar ekmeği yemedim çok su içtiğim için midem de boşluk kalmadı tabağı zorla bitirdim ama bitti çok şükür ben yatarım hepinize hayırlı geceler bereketli sahurlar canlarım 😘😘
20210414_010708.webp

Çok şükür Rabbime Ramazan da diyet yapmanın en büyük faydasını açlık çekmeyerek gördüm canım ben var ya yerlerde sürünürüm 3 4 gün felaket baş ağrısı halsizlik bıkkınlık ne ararsan olurdu ben de 😵 sen de alışırsın canım 2 3 gün sonra rahatlarsın insaAllah🤗
Benimde çok başıma vurdu çok ağrıdı bugün bakalim inşallah rahat geçer🤲🤲

Sahurumu yaptım kıslar ekmeği yemedim çok su içtiğim için midem de boşluk kalmadı tabağı zorla bitirdim ama bitti çok şükür ben yatarım hepinize hayırlı geceler bereketli sahurlar canlarım 😘😘Eki Görüntüle 2824794
Afiyet olsun cnm, allah rahatlık versin
Ben de yaptım sahuru, 1 lt suyum bitsin yatcam inşallah.

Back
X