- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
kirazım iyki doğdun aşkının mavi gülü....
gözem safişe harfiyen katılıyorum ....
içindeki eksiklikleri .uçarak haldemessin ......
sende neyin eksik oldugunuda anlıyorum ...ama onu bulmak için 4.4 lük insan arama ..bukadar ince eleyip sık dokuma. bazan şer görünen şeyler hayırdır ..bunuda unutma ....sen hayatdan kendini soyutlarsan hayatda seni soyutlar .
birde bu gerçekleşebilecek hayalerini yapdıkdan sonra gerçEkden mutlu olacakmısın ?
UNUTMA MEKAN DEGİŞİR BELKİ AMA İÇİNDEKİ SEN DEGİŞMEDİKDEN SONRA AYNI ALTIN KAFESE KİLİTLİSİN ......
ABLAN OLARAK YAZIYORUM UMARIM KIZMASSIN ..
senin içine hayırlısı neyse o olsun ablam ....merhabalar canlarım.
kimse kalmamış ama okursunuz gelince.
dün okudum yazdıklarınızı,ama birtürlü cevaplayamadım.
malum sitede sorun vardı.yazdıklarım uçtu gitti.kusura bakmayın.
arkadaşlar bende listeden çıkmak istiyorum.
çünkü dün bir düşündüm neredeyse yazdan beri bir ileri bir geri aynı kilodayım.
birara 68.5 olmuştum okadar.:26:
farkettimki her hafta tartılıp hem kilo veremediğime,hemde takıma faydam olmadığına üzülüyorum.
biliyorsunuz adet olamadım 3aydır.kilom sürekli değişiyor.
yılbaşından sonra tekrar dr. gitcem.yani vücudumun düzene girmesi biraz zaman alcak.
yanlış anlaşılmasın.benim listeden çıkmamla diyeti bırakmam söz konusu bile değil.
spora ve diyete tam gaz devam.
ama anladımki herhafta tartıda bir sonuç göremeyince daha çok strese giriyorum.:44:
sizlerden asla ayrılamam.hep burdayım.:93:
hepinizi çok seviyorum canlarım.
kirazım iyki doğdun aşkının mavi gülü....
gözem safişe harfiyen katılıyorum ....
içindeki eksiklikleri .uçarak haldemessin ......
sende neyin eksik oldugunuda anlıyorum ...ama onu bulmak için 4.4 lük insan arama ..bukadar ince eleyip sık dokuma. bazan şer görünen şeyler hayırdır ..bunuda unutma ....sen hayatdan kendini soyutlarsan hayatda seni soyutlar .
birde bu gerçekleşebilecek hayalerini yapdıkdan sonra gerçEkden mutlu olacakmısın ?
UNUTMA MEKAN DEGİŞİR BELKİ AMA İÇİNDEKİ SEN DEGİŞMEDİKDEN SONRA AYNI ALTIN KAFESE KİLİTLİSİN ......
ABLAN OLARAK YAZIYORUM UMARIM KIZMASSIN ..
güven derken zeten geldik 4.4 lük olayına gözdem ..çıtanı biraz düşür ...Ablalara kızılırmı hiç... kızmıyorum ablacığım, ama şurada yanlış bir tahmin var, eksikliğini hissettiğim bir eş değil... evlilik çokta problem değil hayatımda, ki evlenecek olsam gözümü kapatıp hemen evlenebilirim, adaylar var aklımda :86: ama benim sorunum, GÜVEN sorunu... Ben mert olayında tüm insanlığa güvenimi yitirdim, arkasından yasin geldi onunda hüsranla sonuçlanmasıyla ben artık kimseye güvenemiyorum, en yakın arkadaşım antalyada... onu da istediğimde göremiyorum, yalnız hissediyorum kendimi ama diyorum ya bu yalnızlığım sevgili eş yalnızlığı değil...
güven derken zeten geldik 4.4 lük olayına gözdem ..çıtanı biraz düşür ...
yine diyorum sen kendini hayatdan soyutlarsan, hayatda seni soyutlar..
sen derinligi olan bir insansın . yalnızlıgı nerde söndüreceginide bilirsin gözdem ..
ama bunu italyada bir çatı katında deyil kendi içinde yapmalısın ...
ha gidersin o inkanında var şükür ama seninde anlatmaya çalıştıgın oralara gitmek deyil .hikayendeki iç huzurunu yaşamak .
o huzur yine senin içinde gözdem yeterki tut çıkar .
insanlara güvenini kaybetmiş olabilirsin . hangimiz böyle deyiliz .? hamgimizin en yakın bildigi insanlar 1 gün sonra arkasını dönmesin . ama bu korkuyla yaşayamassınki .hz. Mevlanayla, Şems 'in aşkI gibi bir insan aşkı bulamayız ki..
yine diyorum her şerde bile bir hayır vardır .
bazan teslim olmayı bilmek lazım .
al işte terazi burcu20 Aralık annemin doğum günü kızlar, benim gibi sürprizlerle dolu bir insandan nasıl bir doğumgünü partisi beklersiniz??? Aklımda acaip fikirler var sabitlemeye çalışıyooooruuuum
bak eksikleri sende buluyorsun dimi.İşte burada çok haklısın ablacığım, şems ve mevlana ayrı bir diyar zaten... Ben somut şeylerin varlığı,kazancı ya da kaybıyla sevinip üzülemiyorum ablacığım, güven ve huzur istiyorum sadece ablacığım, rahat rahat sırtımı yaslamak istiyorum düşünmeden...çok şeymi istiyorum yaaa
Sanırım arkadaş seçiminde bu kadar başarılı olmama rağmen sevgili seçiminde çok başarısızım
Herşeyin hayırlısı ablacığım, teheccüd namazlarımı boşlamıştım ne zamandır ona başladım tekrar umarım eskisi gibi olurum
ben burdayım ama az işim var . taaa 2008 yılında japonyaya bir makina satmıştık . makinayı alan firmada iflas etmiş . makina kaldı elimizde ama yine 150.000 dolarını almıştık makinanın şimdi mümesilimiz gelip bakacakmış makinaya ama çoğu malzemelerini alıp başka makinalarda kullandık .şimdi eksikleri belirleyip ona göre resim çizeceğim .
işin çok yane nazlım
haydin sana kolay gele....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?