Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

annecin tıpkı senin gib çok güzel gözdem gördüm resimleri.....

çatlak seni demek dansöz çıksa. hı ...

iyi akşamlar fıstıklar ....
narinim hadi kuzuşunu almaya .....
nazlım sende yogunmuşun allah kolaylık versin ...
evine güle güle git ... yanlızlıgın tadınıda iyce çıkar . kayın validen gelmedi henüz galiba dimi*

Son düzenleme:

yok ablam gelmedi daha haftaya salı veya çarşamba gelecek .

merhaba kizlar...
inanin utancimdan giremiyorum siteye......
dün erkek arkadasimi dogum günüydü...kutlama vs. derken..biraz fazla kacirdim...ama en kötüsü bugünde hic adapte olamadim diyette...cumaya arti cikmasam bari...cok üzgünüm......
büyük bir cezayi hakettim biliyorum....

günaydın fıstıklar kimsecikler yok ortalıkta.

umarım herkesin keyfi yerindedir.cumaya hepimizin yüzü gülsün inşallah.yılbaşına bişiy kalmadı hedeflerimize ulaşsak ne güzel olacak kızlar bu cuma inşallah 68 leri görebilirim :82:

günaaayydııın kızlarrr nabıosunuzz bakeeem

amoreee senin erkek arkın da mı yay ? :) çok çektiriomu sağaa:d

günaydın 6. takımın çıtırları . işe yeni geldim sabah sigortaya gittim sigorta bilgilerimi güncellemek için soyadı değişikliğini güncelledim ...

ben bugün yediklerimi ve yiyeceklerimide yazayım

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates

öğlen
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran

akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 bardak ayran

spor
1 saat plates

bütün gün iksir içeceğim . bugün 3. günüm iksir yapıp içiyorum kızlar

kızlar rüyamda hamile olduğumu gördüğüm aranızda rüyada anlayan var mı ama sadece hamileydim karnım şiş falan değildi...:S

ne iksiri canim??

KK ya girmek sonzamanlarda gerçekten işkence oluyor yarım saatte anca açılıyor cevap yazıp göndermek yine aynı inşallah en kısa zamanda düzelir

miray benim üni. ev arkadaşımın erkek arkadaşı yaydı gerçekten çok zor bi çocuktu.çok düşkündü sevgilisine ama bi okadarda hırçındı arkadaşıma şiddet uygulamış bi kerede.ayrıldılar yıllar sonra.inşallah seninki böyle birisi değildir.

bu arada benim eşiminde yükselenide yay ama yayın hangi özelliklerini almıştır bilmiyorum evde kuzu gibi bi adamdır

nazcım ben o iksiri soguk içemiyorum canım ve içine karanfil karabiber çubuk tarçın falanda koyuyorum yaptıgımda termosa dolduruyorum sıcak daha hoşuma gidiyor soguk içecekleri pek sevmem zaten yarın bende yapayım bari.

bu arada kızlar acayip sag kasıgım agrıyor canım acıyor nasıl değişik bi agrı bu ayaklarımımı üşüttüm acaba

Kızlar ben buralardayım ama hiç yazmak gelmiyor içimden
Daha doğrusu içimden sadece yazmak değil hiç birşey yapmak gelmiyor
Sabahtan beri işe verdim kendimi kafam dağılsın diye
Ama işlerde bitti boşa çıktım...

Öyle boş boş bakıyorum ekrana

Mirayım rüyan hayır olsun inşallah canım
yorumuna gelince direk kendimden veriyorum tatlım
Rüyanda eğer hamile olduğunu gördüysen hiç olmasına ihtimal bile vermediğin birşey gerçekleşecek tatlım....
Nedenmi....
Çünkü sen şuan bekarsın dimi
Peki bir birlikteliğin varmı (Cinsel anlamda?) Yok.
Bu durumda senin gerçekten hamile kalman imkansız dimi?
İşte bu yüzden hayatında olmasını arzu ettiğin ama çok zor imkansız gibi görünen bir şey gerçek olacak.
Bunu ben bizzat yaşadım tatlım.....
Bekarlığımda....

1,5 lt sıcak suyun içine 3 adet poşet yeşil çay 1 adet kabuk tarçın yarım limon sıkıyorum 5-6 dk demlenmesini bekliyorum sonra süzüp gün içersinde içiyorum . Içine tane karabiberde koyabilirsin

Canım faydasını gördünmü peki biraz?
Şişlik falan azaldımı nasıl hissediyorsun kendini ???

evet bende çubuk tarçın karanfil ve tane karabiber ile yaparım aynen dediğin gibi termosa koyarım soğuk içemem bende.....

Canım sağ kasıktaki ağrının sebebi idrar yolu enfeksiyonu olabilir Doktora görünsene devam ederse...

bende soğuk zarzor içiyorum canım . Bir seferde nefes almadan dikiyorum kafaya sonra üzerine hemen su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…