annecin tıpkı senin gib çok güzel gözdem gördüm resimleri.....Evvvvet ablacığım, 61 yaşına giriyor anneciğim maşallah subhanallah ama hiç göstermez 45 derler en fazla, ikimizin resmi var albümümde hatta görmüşsünüzdür, Pastanın üzerine de ''gönül isterdiki dansöz çıksın'' yazdıracağım
annecin tıpkı senin gib çok güzel gözdem gördüm resimleri.....
çatlak seni demek dansöz çıksa. hı ...
iyi akşamlar fıstıklar ....
narinim hadi kuzuşunu almaya .....
nazlım sende yogunmuşun allah kolaylık versin ...
evine güle güle git ... yanlızlıgın tadınıda iyce çıkar . kayın validen gelmedi henüz galiba dimi*
bak şimdi 1 hafdan var sevinecegine aglıyorsun .yok ablam gelmedi daha haftaya salı veya çarşamba gelecek .
ben bugün yediklerimi ve yiyeceklerimide yazayım
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates
öğlen
1 tabak etli patlıcan yemeği
1 bardak ayran
akşam
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 bardak ayran
spor
1 saat plates
bütün gün iksir içeceğim . bugün 3. günüm iksir yapıp içiyorum kızlar
günaaayydııın kızlarrr nabıosunuzz bakeeem
amoreee senin erkek arkın da mı yay ? :) çok çektiriomu sağaa:d
ne iksiri canim??
1,5 lt sıcak suyun içine 3 adet poşet yeşil çay 1 adet kabuk tarçın yarım limon sıkıyorum 5-6 dk demlenmesini bekliyorum sonra süzüp gün içersinde içiyorum . Içine tane karabiberde koyabilirsin
nazcım ben o iksiri soguk içemiyorum canım ve içine karanfil karabiber çubuk tarçın falanda koyuyorum yaptıgımda termosa dolduruyorum sıcak daha hoşuma gidiyor soguk içecekleri pek sevmem zatenyarın bende yapayım bari.
bu arada kızlar acayip sag kasıgım agrıyor canım acıyor nasıl değişik bi agrı bu ayaklarımımı üşüttüm acaba
nazcım ben o iksiri soguk içemiyorum canım ve içine karanfil karabiber çubuk tarçın falanda koyuyorum yaptıgımda termosa dolduruyorum sıcak daha hoşuma gidiyor soguk içecekleri pek sevmem zatenyarın bende yapayım bari.
Bu arada kızlar acayip sag kasıgım agrıyor canım acıyor nasıl değişik bi agrı bu ayaklarımımı üşüttüm acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?