Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

inşallah nazcım.
valla sağlık söz konusu olunca kilo 2.planda kalıyor.
sporada tam gaz devam ediyorum .
evvelki akşam 1500 ,dün akşamda 500kalori harcadım bisikletle.
bugünde koşu bandımı halka,ay pardon, hizmete açıyorum.
hepimiz iyi sonuçlar alırız inşallah.

amin ablacığım inşallah

aman simoşum ne yaptın sen 3 lü rakamlara yaklaşmışsın kız . çabuk hemen geliyorsun buraya

Tamam yarından itibaren fulltime buradayım birde reglyim dün gece oldum, bir halsizimki bir şişimki sorma nazlım, başımda müthiş agrıyor, hiç asla ilaç kullanmam ben ama bu baş agrısı fena oldu bugün sabahtan çok sinirlendim şirkette başıma vurdu, ağrı kesici içsem reglimi etkiler diyede içemedim öffff napsam ki :95:

ayyy şükür site bakımdan çıkmış yaa..kızlar ben bugün yarım saat hızlı tempo yürüyüşe çıktım dün de pilates yapmıştım spordan uzak kalınca yediklerime de dikkat edesim gelmiyor çünkü..

SAFİŞ BAK BENDE BUNU BULDUM HEMDE GİTTİĞİM SPOR SALONUNA ÇOK YAKIN BENDE YAZILDIM VE RANDEVUMU ALDIM 6 seans kavitasyon, 6 seans radyofrekans + 6 seans power plate uygulaması %93 indirimle 850 TL yerine 59.90 TL. (Fırsatı İncele)

Canımcım
nerden aldın bunu
promoskop mu?
randevu aldınmı peki
ne zaman başlıyorsun

aaaaaa

Ben menü vermeyi unuttum yaaaa

Dünün Özeti :

Kahvaltı 07.00
2 tane haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 domates 1 salata
bir dilim beyaz peynir
Bir kupa siyah çay....

Öğle 12.30
Karışık ızgara et
salata ve ayran

Akşam 19.00
2 kase tarçınlı cevizli yoğurt....

Gün boyu sınırsız çay ve su tabikide....

tamam canım bekliyorum hemen . Buscopan ağrı kesici olarak kullanabilirsin sanırım . Reglini etkilemez sanırım doktor arkadaşıma regli sancısı için vermişti zamanında bunu

menün herzamanki gibi süper safiş ....

tüm fırsatlardan aldım canım . Randevumuda aldım 25 aralık cumartesi günü gideceğim .

anladım canım hadi bakalım
umarım ikimizde pişman olmayız bu işe kalkıştığımıza
nede olsa doğal olmayan bir şey

haa bu arada
ben kavitasyondan sonra birde lazer epilasyon aldım 5 seanslık
ona daha randevu almadım bakalım onu ne zaman halledicez....

menün herzamanki gibi süper safiş ....

sağol bebeğim
bakalım cuma günü baskül bana ne dicek
hiç kendimi kilo vermiş gibi hissetmiyorum.....

şu iksiri bütün gün içiyorum sorun yok ama son bardakta öğğğ geliyor zarzor içiyorum . Yarın ayran aşı detoksunu yapacağım kızlar . Sabah yumurtalı kahvaltı sonrasında 2 saat arayla çorbayı içeceğim .

Bende dünkü menümü vereyim hemencecik, artık her gün düzenli menü paylaşacağım :79:
14/12/2010
SABAH
2 Haşlanmış Yumurta
1 Dilim Light Kaşar Peyniri
3 Salatalık
10:00
1 Fincan Papatya Çayı
ÖĞLEN
9 Kaşık Nohut
1 Kase Salata
1 Kase Yoğurt
15:00
1 Fincan Yeşil Çay
AKŞAM
1 Kase Ton Balıklı Aysbergli Salata
UYUMADAN
1 Bardak Light Süt

Gün içerisindede 2 litre su, daha üstüne çıkamıyorum bu suyun kışları ya nasıl arttırabilirim kızlar, öyle yağlı tuzluda yemiyoruzki susayalım :84:

ben evlenmeden önce lazer epilasyonumu yapıp bitirmiştim . Büyük rahatlık valla .....

Safişimle Nazlım montide şu kırmızı kan yapan azıcık büyükçene üzümler varya onlar yasakmı :81:

menün güzel gözdemciğim . Valla ben bir ara 1 lt den fazla içemiyordum şimdi şişeleri alıyorum koyuyorum masama gördükçe elime alıyorum ve zorla içiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…