safişimle nazlım montide şu kırmızı kan yapan azıcık büyükçene üzümler varya onlar yasakmı :81:
şu iksiri bütün gün içiyorum sorun yok ama son bardakta öğğğ geliyor zarzor içiyorum . Yarın ayran aşı detoksunu yapacağım kızlar . Sabah yumurtalı kahvaltı sonrasında 2 saat arayla çorbayı içeceğim .
Bende dünkü menümü vereyim hemencecik, artık her gün düzenli menü paylaşacağım :79:
14/12/2010
SABAH
2 Haşlanmış Yumurta
1 Dilim Light Kaşar Peyniri
3 Salatalık
10:00
1 Fincan Papatya Çayı
ÖĞLEN
9 Kaşık Nohut
1 Kase Salata
1 Kase Yoğurt
15:00
1 Fincan Yeşil Çay
AKŞAM
1 Kase Ton Balıklı Aysbergli Salata
UYUMADAN
1 Bardak Light Süt
Gün içerisindede 2 litre su, daha üstüne çıkamıyorum bu suyun kışları ya nasıl arttırabilirim kızlar, öyle yağlı tuzluda yemiyoruzki susayalım :84:
ben evlenmeden önce lazer epilasyonumu yapıp bitirmiştim . Büyük rahatlık valla .....
Safişimle Nazlım montide şu kırmızı kan yapan azıcık büyükçene üzümler varya onlar yasakmı :81:
Inşallah pişman olmayız safişim . Bakalım işe yarayacak mı ? Ben bide ardımdan arkadaşımıda sürüklüyorum .... Yaşasın kötülük
Kızlar günaydın tükkanı ben açayım bu sabah dün akşam 9 da uyudum ve haliyle 5 te uyandım birde ne göreyim yatağım kan gölü resmenbir an inanamadım, ilk kez böyle bir şey başıma geliyor, 2. günü reglimin hiç bu kadar yoğun olmamıştım şimdiye dek, bir doktoramı gitsemki normal mi bu acaba yoksa 9 dan beri hiç uyanmadım diye mi böyle oldu
narinim sen daaa harikasınnn aneeem bgn süper bi pembe oje sürdümmm
günaydın kızlarr
herkese günaydınnnsafiş , naz siz nede olsa kavitasyona gideceksiniz sizin tecrübelerinize göre olmadı bende giderim göbeğim için ben pek güvenememiştim doktora .başka yerleri bi artaştırayım
gözdem benim başıma şimdiye kadar hiç böyle bişey gelmedi.ben çok az regli olurum.çamaşırıma çıktıgını bile bilmem.hatta erken menopoza girmekten bile korkuyorum ama halamlarda böyleymiş onlara çekmişin der annem.ama kızkardeşimde bekar ve oda sık sık bu durumu yaşıyor canım herhangi bi sorun olacagını sanmam
miray herzamanki gibi menülerin harikasafiş ve nazınkilerde öyle gözdemin dünkü menüsüde süper .bende bu akşam günün menüsünü yazacagım.böylece kaçamak yapmamak için elimden geleni yaparım diye tahmin ediyorum.zaten başıma ne geliyorsa bi lokmadan bişey olmaz dediğimden geliyor
narinim sen daaa harikasınnn aneeem bgn süper bi pembe oje sürdümmm
günaydın kızlarr
günaydın 6. takımın hatunları . sabah sabah işe geç geldim birde işyerinde kapının önünde kayıp düştüm kasem çok fena acıyor .
safişim ben tüm bacak ve genital gittim canım . kol altımı daha önce iğneli epilasyon yapmıştım . bende alexsandır da yaptırdım gerçekten çok güzel ben çok memnun kaldım canım . İNŞALLAH sende memnun kalırsın canım .
Günaydın denizim
Valla bende çok merak ediyorum nasıl bir sonuç alacağımı.
Gerçi memnun kalmazsamda devam etmem ne yani 49 lirayla batmam ya.....
narinim zaten şu zihniyetten bir kurtulsan inan çoktaaann hedef kilona varacan be bacım.....
ah birde benim tırnaklar kırılıp durmasa da bende sürsem renk renk....
Günaydın neslişim hoşgeldin
Günaydın nazlım
Çok geçmiş olsun canım yaaaa morarır birde şimdi düştüğün yer uuufffff
Valla inşallah cildim reaksiyon göstermez ve kurtulurum bende
şimdi hadi neyse genciz ama ilerde yaşlanıp elden ayaktan düşünce hastalık birşey olduğunda pis olur insan hep ister istemez. İşte sırf bu yüzden istiyorum lazeri.
Peki şeker tüylerin çıktığı yerler nasıl siyah nokta gibi birşeyler yada tüy izleri varmı?
yok canım öyle izler kalmıyor siyah nokta gibi olmuyor bittikten sonra pürüssüz görünüyor canım . bugüne kadar neden yapmadım diyeceksin
aayyhh deme gerçektenmiiii
Kız ben ilk etapta sadece özel bölgeye istiyordum bacak koltuk altı kalsın sonra bakarız diyorum
Çünkü ben ağda yaptırıyordum ve jinekoloğum ağdayı yasakladı acaip alerji yaptı bana bu yüzden de yangından mal kaçırır gibi ilk lazer kampanyasına atladım...
Ama sen öyle bir anlatıyorsun ki valla başladığımda sanırım tüm vücut için gidicem
Temizlik valla oh ne ala ne ala....
ben lazer epilasyon hakkında pek memnun kalan duymamıştım naz beni cesaretlendirdin.alexandır makinanın adımı yöntemin adımı ne bende tüm yüze gitmek istiyorum şuan yeni çıktılar olmadı kuaföre gideceğime ilk seansa başlarım alexandır ne oldugunu nasıl soracagımı söylerseniz sevinirim cahilim bu konuda maalesef ki :78:
aleksandır makinanın adı narinim . benim gittiğim yer gerçekten çok temiz bir yer ve lazeri yapan bayan gerçekten işini çok iyi yapıyor . ve sırf para kazanalım diyede gereksiz yerlere lazer yapmıyorlar . benim yüzümde ince tüyler var onlara yaptırmak istedim . yapmadı hatun gerek yok dedi yüzüne yazık belli bile olmuyor dedi . onun için gittiğim yere çok arkadaşımı götürdüm hepside çok memnun kaldılar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?