hemde büyük rahatlık safişş beni gördükten sonra kız kardeşlerimde başladı onlar benim kadar kıllı değiller benim bir bacaklar vardı mübarek erkek bacağı gibiydi . ama çok şükür şuanda hiç bişey yok . bende önce kol altımı iğneliyle bitirdim sonra genitelin üst kısmınada iğneliyle başladım ama iğneli çok acıtıyordu şimdi düşünüyorumda nasıl dayanmışım iğnelinin acısına ama lazerde acı yok ....
ben lazer epilasyon hakkında pek memnun kalan duymamıştım naz beni cesaretlendirdin.alexandır makinanın adımı yöntemin adımı ne bende tüm yüze gitmek istiyorum şuan yeni çıktılar olmadı kuaföre gideceğime ilk seansa başlarım alexandır ne oldugunu nasıl soracagımı söylerseniz sevinirim cahilim bu konuda maalesef ki :78:
aleksandır makinanın adı narinim . benim gittiğim yer gerçekten çok temiz bir yer ve lazeri yapan bayan gerçekten işini çok iyi yapıyor . ve sırf para kazanalım diyede gereksiz yerlere lazer yapmıyorlar . benim yüzümde ince tüyler var onlara yaptırmak istedim . yapmadı hatun gerek yok dedi yüzüne yazık belli bile olmuyor dedi . onun için gittiğim yere çok arkadaşımı götürdüm hepside çok memnun kaldılar .
sagol verdiğin bilgi için nazcım benim gideceğim yerde öyle seninki gibi çok temiz ve düzgün biryermiş.kızkardeşim yeni başladı daha önce okudugu şehirde yaptırıyordu burayı görünce meger nekadarda kötü biyerde yaptırmışım dedi.bende ilk randevumu alayım birde burayı bikaç doktor bi araya gelip açmışlar bakalım inşallah bende kurtulurum şu tüylerden
günaydın kızlarr nasılsınız
dün yine hiç giremedim( ama inanın çok yoğun geçti canlarım sabah kahvaltıdan sonra sofrayı bile toplamadan okulda yerli malıymış çocuklara malzeme almaya gittim ordan okula geçtim çocukların öğretmenleriyle görüştüm tam eve geldim kapıda kuaför arkadaşım geldi bir başka arkadaşın saçını kescekti (dükkanını kapattı isteyen ve tanıdık olursa evlerine gidip yapıyor kuaförlük)hemen oraya geçtik arkadaşın saçından sonra bende kestirdim eve geldimki 11.45 hemen çocuklara makarna ve hazır çorba yaptım onları gönderdim evi topladım süpürdüm bulaşık derken apartmandan 2 komşum geldi çay içmeye onlar gitti akşam yemeği eşime çay pişirmeden önceki 2 gecedende 4-5 saatlik uykuyla ayaktaydım hemen uyudum saat 19.00 da kısacası felaket yorgundum ondan giremedim
günaydın kızlarr nasılsınız
dün yine hiç giremedim( ama inanın çok yoğun geçti canlarım sabah kahvaltıdan sonra sofrayı bile toplamadan okulda yerli malıymış çocuklara malzeme almaya gittim ordan okula geçtim çocukların öğretmenleriyle görüştüm tam eve geldim kapıda kuaför arkadaşım geldi bir başka arkadaşın saçını kescekti (dükkanını kapattı isteyen ve tanıdık olursa evlerine gidip yapıyor kuaförlük)hemen oraya geçtik arkadaşın saçından sonra bende kestirdim eve geldimki 11.45 hemen çocuklara makarna ve hazır çorba yaptım onları gönderdim evi topladım süpürdüm bulaşık derken apartmandan 2 komşum geldi çay içmeye onlar gitti akşam yemeği eşime çay pişirmeden önceki 2 gecedende 4-5 saatlik uykuyla ayaktaydım hemen uyudum saat 19.00 da kısacası felaket yorgundum ondan giremedim
tünaydınnnnn :93:
tünaydınnnnn :93:
aynen nazlım yaa resmen bittim bugünde niyetliyim yataktan hiç kalkmak istemedi cnm:))günaydın zilanım . Maşallah çok yoğun bir gün geçirmişsin .
tünaydın tatlımtünaydınnnnn :93:
kııssss ne kadan çok iş yapmışsın öyle sen
oh iyi olmuş sana oturma hiç
sen bizi bıraskırsan hergünün böyle koşturmaca geçer işte
Tünaydın elifim
aynen nazlım yaa resmen bittim bugünde niyetliyim yataktan hiç kalkmak istemedi cnm:))
tünaydın tatlım
sorma kız hemde ne işler yaptım varyaDediğin gibi sizleri bırakınca feleğim şaşıyoo
ben 3. olanı beğendim safiş
ilk resimdeki güzel bence ama ortadakide çok seksi duruyoo eee sende seksi şeyleri daha çok sevdiğin için sana ortadaki yakışırr
sorma kız hemde ne işler yaptım varyadediğin gibi sizleri bırakınca feleğim şaşıyoo
Bende kendini kilolu sanıpta bişey yakıştırmayanlardanım ama bu teyzelerin yanında safinaz gibiyim ben beya ama ilk resimdeki ablanın kendine olan özgüvenine hayran kaldım .
ilk resimdeki güzel bence ama ortadakide çok seksi duruyoo eee sende seksi şeyleri daha çok sevdiğin için sana ortadaki yakışırr
bende 3.yü beğendim ama safiş söz konusu olunca 2 diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?