İhlamur,zencefil,limon falan varsa iyi olur aslinda canimKızlar soğuk algınlığı başlangıcı var gibi. Evde de ilaç yok. Ne tavsiye edersiniz
Çok teşekkür ederim canım aydınlattığın için@Cordeliaa bu olur mu
Zencefil, bal, limon, karabiber, kekik, ılık suyla demle iç sürekli. Geçmiş olsunKızlar soğuk algınlığı başlangıcı var gibi. Evde de ilaç yok. Ne tavsiye edersiniz
Canım benim senide tebrik ediyorum ne guzel eksi ile girdin listeyeArkadaşlar hepinize ayrı ayrı
teşekkür ederim
Telefonuma birşey oldu alıntı yapamadım
Fitt_anne senide kutlarım canım
Geçmiş olsun limon zencefil bal tarçın zerdeçal yarım çay bardağına karıştır içKızlar soğuk algınlığı başlangıcı var gibi. Evde de ilaç yok. Ne tavsiye edersiniz
Şimdi gördüm nasıl güzel moral oldu bana
Teşekkür ederim canımCanım benim senide tebrik ediyorum ne guzel eksi ile girdin listeye
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah: yumurta salatası, domates salatalık 1 dilim peynir 3 zeytin bir lokma yağ üstü bal
Öğlen : bir dilim ekmek üstü labne sürdüm
Akşam: 2 kaşık pirinç pilavı, 6 kaşık kıymalı bezelye, 2 kepçe yoğurt çorba salata
2 top dondurma bu kaçamak canım çekmişti
Zipzip-
Teşekkür ederim cnm benim
Ben şimdi bu motivasyonla iylesir iylesmez sporada başlarım daha çok güzel kilolar veririm
Yazarim kaptanım ama bı sırrım yokki korona dan baśka
Haftaya acısını cikirirsin sendeTebrik ederim hepinizi kızlar. Normalde daha yüksek olabilirdi yüzde benim listeye girmem etkiledi sanırım. Hakkınızı helal edin lütfen. Mahcup oldum şimdi.
Fitt_anne birinciliğini kutlarım canım maşallah
sardunya1038 senin de ikinciliğini tebrik ederim canım. Ayrıca listeye dahil oluşun da hayırlı olsun.
Teşekkür ederim İnşaAllah
Olsun canim onu yaz keske yazmak zorunda kalmasaydinYazarim kaptanım ama bı sırrım yokki korona dan baśka
Teşekkür ederim cnm arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?