Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrik ederim hepinizi kızlar. Normalde daha yüksek olabilirdi yüzde benim listeye girmem etkiledi sanırım. Hakkınızı helal edin lütfen. Mahcup oldum şimdi.
Fitt_anne birinciliğini kutlarım canım maşallah
sardunya1038 senin de ikinciliğini tebrik ederim canım. Ayrıca listeye dahil oluşun da hayırlı olsun.

Afiyet olsun.

Aynen bende 5-6 gün oruca ara. pazartesi annemlere gidicem. Orda bol bol yürüyüş yapmayı planlıyorum. Anne evi yemek bakımından biraz tehlikeli ama elimden geleni yapacağım
Sağol canim. Sana da afiyet olsun. Anne evinde diyet çok zor. Anneler döktürüyor.

Sahur 03:30 2 hurma

iftar 19:20
1 kase tarhana çorbası
3 tane haşlanmış içli köfte (cevizden biraz büyük)
Salata
1 kepçe hoşaf

20:30 5 tane çilek

2 lt su içeceğim
Afiyet olsun kizlar

Not aldım efendim.
Teşekkürler
Bnm 3 gün için bile bi yere gitmem kavimler göçü oluyor kıyafetleri, bezi, ilaçları, kamerası, bilgisayarı, ödevi, su şişeri, yumurta kapları, tavuk yemekleri, yol atıştırnalığı, bebek arabası, kangurusu, oyıncakları, kitapları derken illa bir şey kalıyor. O kalan tartı olmasın.

Bunun da ekran görüntüsünü alayım check ederim

Liste yap dolaba as canım. Ben öyle yapıyorum. Çok unutkanim çok.

Sahur, 2 dilim pide 3 dilim peynir 2 YK lor peyniri 3 ceri domates 1 salatalık 4,5 dal roka bir bardak çay.
3 büyük bardak ödem suyu.

İftar, bir kase çorba az beşamel soslu 6 YK güvec, 5 kaşık bulgur pilavı 1kase yoğurt.
4 bardak su sistim.

daha sonra soda içmeyi düşünüyorum. Zipzip- E Elif_Eylul

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…