Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fitt_anne sardunya1038 kıslar derecelerinizi tebrik ederim darısı bizlere
Afiyet olsun canım

Tabikisi

Teşekkür ederim kaptanim ne mutlu bana

Teşekkür ederim kuzum

Teşekkür ederim ablammmmm bravo bize

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Sağol canım

Kilo veren ve vermek için çabalayan herkesi tebrik ederim. Kızlar banada bi el atın. Zipzip- kardeşim beni davet etmişti sagolsun. Fakat şubat ayından beri ben vücudumu tanımaz oldum. 2017 den beri uzun ama kalıcı kilo vermiştim. Karatay beslenmesi ile. Korumada iyi gidiyordu. 62 ye kadar düşmüştüm, boyum 165.38 beden gidiyordum. Sonra kendi isteğimle 65/66 arası gidip geliyordum. Spor olarak hergun 1 saat yürüyüş, leslie,bisiklet ve 100 ip atlama yapıyorum, hala devam ediyorum. Bu yüzden sarkma olmadı 88.8 den indim. Hashimatoya rağmen az ama kilo verip koruyabilmiştim. Şubat ayından bu yana bu kadar şeye rağmen anı kilo artışı oldu.geecekten anı oldu.once meme ağrısı ve şişkinliği ile başladı. Bir hafta gecikme ile şubatta adet oldum.prolaktin hormonum yükseldi diye düşünürken iyi çıktı. Fakat ben 2 günde hızla 65 den 68.8 çıktım.inanilmaz geriliyordum ama hızla gelen hızla gider diye telkin ettim kendimi. Ama öyle olmadı. Detokslar,ayran aşı çorbası ki ben onunla inanılmaz kilo verdim, yumurta diyeti derken kilo takıldı 68.8 de.sonra martta adet olamadım. Nisanda oldum.meme ağrısı nisanda 22 gün gecikmelide olsa geçer gibi.ama şişlik biraz kaldı.acikcasi tüm vücudumda şişlik hissediyorum ama en çok meme,basen ve üst bacaklar.kocaman kalmam oldu. Ne yaparsam yapayım inmiyor. Sahurda 5000 adım tamamlıyorum, iftar sonrası leslie,gün içinde bisiklet 10000 geçiyor adım ama benim kilo gitmiyor. Elhan bacımın elmalı detoksunu yaptım başkasına yazmıştı ertesi güne yarım kilo garanti diye bende oynamadı kilo.
Bana bir akıl verin ne yapayım nereye gideyim. Kadın doğuma gittim ,endokrine gittim. Anti tpo yüksek olsada düşmüş, kadın doğum yumurtlama bozukluğu var deyip ona takık. Kilo aldım veremiyorum diye paralıyorum kendimi kaale almıyorlar. Onlara göre zayıf bana göre koca bir filim. Gidecek diye kendimi telkinler işe yaramıyor. Çünkü alıyorum. Hormonal bir sıkıntı var ama ney bilemedim.ostrojen aklıma takıldı acaba yükselmişmi diye.incir çekirdeği yağı kullanıyorum hamile kalmak için ondan kaynaklımı bilemedim.
Varmi başına böyle gelip çare bulan.

16 nisan
08.30
3 kaşık yulaf
1 çay bardağı süt
1 küçük muz
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
12.30
1kaşık mercimekli bulgur
1 kaşık salata
14.00
3 kaşık kısır
1 kase yoğurt
18.00
2 çilek
1 bardak kefir
Bn bugün gezdim de ondan menü saçmaladı
Su 2.5 lt
Spor 30 dk pilates 180p
Zipzip- N Nidsalii

Yok canım yoğurt ekleyebilirsin akşam menüsüne

kiz cuma sahurunda pattis mi yedin sen:) saka bir yana yakmiyor mu kizartma

Ramazan’da kilo verilir arkadaşlar kilo almanın nedeni iftardan sonra bişi yemek sahuru güzelce yapın iftar daha önemli az yiyin kızlar az az
:)
Bana pazartesi bildirimden sonra tartını yanına al diye hatırlatır mısınuz?
İnsallah unutmayiz simdiden iyi yolculuklar

Sahur 03:30 2 hurma

iftar 19:20
1 kase tarhana çorbası
3 tane haşlanmış içli köfte (cevizden biraz büyük)
Salata
1 kepçe hoşaf

20:30 5 tane çilek

2 lt su içeceğim
Afiyet olsun canim
Liste yap canim ben herkese tek tek yapıyorum daha kolay oluyor
Afiyet olsun ciceklerin yildizi :)
Afiyet olsun canım
Kızlar soğuk algınlığı başlangıcı var gibi. Evde de ilaç yok. Ne tavsiye edersiniz
Kizlar söylemiş onun disinda soğanı rendeleyip bal kat cikan suyu ic cok ise yarar
Afiyet olsun canim
Yazarim kaptanım ama bı sırrım yokki korona dan baśka
Tek sırrım var korona yaz :)
Mola verdi
Sahur - Yok
İftar. - 1 kase yoğurt çorbası, 6yk pirinç pilavı, 2 lahana sarması ,1 kase salata, 4yk yoğurt
10 tane siyah üzüm kurusu
Su 2.5 litre
Sporu birazdan yapıcam.
Zipzip-
Afiyet olsun canim
Ask olsun sizi de T tekrar Dene kurtarirdi sena olmasa :) M MissHayaLet bizimdir bizim kalacak
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaçamaksiz menu

Bugün markete gittim 1 haftadır tek aktivitem
Kabak aldım bi sürü Cordelia
Pişman olmayacaksın. Kabak pizzası çok lezzetli ve kalorisi düşük. Sarımsaklı yoğurt seviyorsan buharda pişirmesi de güzel. Çorba iç salata ye. Salataya da yoğurt dök. Daha lezzetli doyurucu oluyor. Cacık. Haşlanmış tavuk. Haşlanmış patates. Şoyle pul biber dök. kumpir gibi misss. Aç kalmadan kilo ver canım.

Evet

İştahın kapandı dilek en güzeli bu
Benim oğlan coronada öküz gibim yediydi
Ah yasemin herkes yaşadığını bilir ..1 dilim peynir ekmeği yerken midem kaç kere ağzıma geldi ..Yemek yemem laZim ama aklıma gelince bile kötü oluyordum .
Çok şükür geçti bugün iştahla bir kase çorba ictim 1 bardak çay içtim nekadar şükür ettim anlatamam

Geçmiş olsun canım neyin vardi

Tekrar hoşgeldin,
Öncelikle incirin hormonları oynatıcı özelliği olduğunu söyleyeyim, iyiye mi kötüye mi oynatmıştıe bilemem. Belki bir süre bırakıp gözlemleyebilirsin.

Karatayla verdim demişsin, kaç ögün yapıyorsun günde?
Şimdi fonsiyonel tıpçılar haşimato ve otoimun hastalıklar için gluteni ve süt ürünlerini kesmeyi öneriyorlar. Onu deneyebilirsin. 2 ay falan. İstersen teker teker kes gözlemlemek için.
Ayrıca aralıklı oruç ve düşük karbonhidratlı beslenmeyi de deneyebilirsin.
D vitamini ve demir seviyelerine mutlaka baktır. B vitamine de. Onlar da hem kilo verememe de hem yumurta kalitesinde çok etkili.
Bunun harici çocuk için bir tedavi alıyorsan onlar da yapar. Haşimato için troid hapı kullanıyor musun? Belki kullanman gerekiyordur
Gördüğüm duyduğum bilgim by kadar, inşallah şifa bulursun.

İnsallah benimde lütfen koku ve tad geri gelir 4 ay oldu artik eski halimi istiyorum cikolata iğrenç kokar mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…