CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 722. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (4. TAKIM) ==> % 1.099
2. (9. TAKIM) ==> % 0,893
3. (10.TAKIM) ==> %0.787
BİREYSEL DERECELER
1.Fitt_anne ==> %2,390==>6.TAKIM
2. @sardunya1038 ==> % 2,284 ==>6.TAKIM
3. @sedulu ==> % 2,236==>4. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@bi-zuzu ==> %-1.064==> 13. TAKIM
Sağol canımAfiyet olsun canım
Tabikisi
Teşekkür ederim kaptanim ne mutlu bana
Teşekkür ederim kuzum
Teşekkür ederim ablammmmmbravo bize
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
İştahın kapandı dilek en güzeli buYazarim kaptanım ama bı sırrım yokki korona dan baśka
Teşekkür ederim
Yok canım yoğurt ekleyebilirsin akşam menüsüneBugünün menüsü kahvaltı saat 09.00
1 domates 1 salata 3 zeytin 1 dilim peynir 1 çavdar 1 kepek ekmeği
Öğlen 14.00
5 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 17.00
1 portakal orta boy
Akşam 19.50
Salata tuzsuz çok az yağlı limonlu
Fırında tavuk sote
Ara 22.30
Türk kahvesi
2.5 litre detoks suyu
Zipzip- E Elif_Eylul
kiz cuma sahurunda pattis mi yedin sen:) saka bir yana yakmiyor mu kizartmaSahur 4:00
Patates kızartmasi
Azıcık pide
Peynir
zeytin
Akşam 19:45
1 kase aşure
roka
2 adet hurma
Yogurt
2 bardak su
Şu an aşırı yorgunum çocuğa masal okuyacağım daha
Uyumak istıyorım regl agrısı beni işkence etti resmen
:)Ramazan’da kilo verilir arkadaşlar kilo almanın nedeni iftardan sonra bişi yemeksahuru güzelce yapın iftar daha önemli az yiyin kızlar az az
İnsallah unutmayiz simdiden iyi yolculuklarBana pazartesi bildirimden sonra tartını yanına al diye hatırlatır mısınuz?
Afiyet olsun canimSahur 03:30 2 hurma
iftar 19:20
1 kase tarhana çorbası
3 tane haşlanmış içli köfte (cevizden biraz büyük)
Salata
1 kepçe hoşaf
20:30 5 tane çilek
2 lt su içeceğim
Liste yap canim ben herkese tek tek yapıyorum daha kolay oluyorTeşekkürler
Bnm 3 gün için bile bi yere gitmem kavimler göçü oluyorkıyafetleri, bezi, ilaçları, kamerası, bilgisayarı, ödevi, su şişeri, yumurta kapları, tavuk yemekleri, yol atıştırnalığı, bebek arabası, kangurusu, oyıncakları, kitapları derken illa bir şey kalıyor. O kalan tartı olmasın.
Bunun da ekran görüntüsünü alayım check ederim
Afiyet olsun ciceklerin yildizi :)Sahur, 2 dilim pide 3 dilim peynir 2 YK lor peyniri 3 ceri domates 1 salatalık 4,5 dal roka bir bardak çay.
3 büyük bardak ödem suyu.
İftar, bir kase çorba az beşamel soslu 6 YK güvec, 5 kaşık bulgur pilavı 1kase yoğurt.
4 bardak susistim.
daha sonra soda içmeyi düşünüyorum.Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımBugunkj menum
Sahur
Bir elma
Bir bardak ballı süt
Yarım muz
İftar
Biraz pide
3köfte 2 Nuget
Salata
1 kutu Pepsi
Ara (yatana kadar)
2 dilim soğuk baklava
Yesil cay
2 lt su
(Annemlerdym kaçamağı bugün degerlendirdim)
Zipzip-
E Elif_Eylul
Spor
Kizlar söylemiş onun disinda soğanı rendeleyip bal kat cikan suyu ic cok ise yararKızlar soğuk algınlığı başlangıcı var gibi. Evde de ilaç yok. Ne tavsiye edersiniz
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah: yumurta salatası, domates salatalık 1 dilim peynir 3 zeytin bir lokma yağ üstü bal
Öğlen : bir dilim ekmek üstü labne sürdüm
Akşam: 2 kaşık pirinç pilavı, 6 kaşık kıymalı bezelye, 2 kepçe yoğurt çorba salata
2 top dondurma bu kaçamak canım çekmişti
Zipzip-
Tek sırrım var korona yaz :)Yazarim kaptanım ama bı sırrım yokki korona dan baśka
Mola verdi
Afiyet olsun canimSahur - Yok
İftar. - 1 kase yoğurt çorbası, 6yk pirinç pilavı, 2 lahana sarması ,1 kase salata, 4yk yoğurt
10 tane siyah üzüm kurusu
Su 2.5 litre
Sporu birazdan yapıcam.
Zipzip-
Ask olsun sizi de T tekrar Dene kurtarirdi sena olmasa :) M MissHayaLet bizimdir bizim kalacak
Yildizlar Çiçekler Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia %0.753 Chedarice %1.128 @gulenyuzumsunsen%0.114 @SATURN71 %0.309 @Kmsl Hnd -%0.561 Habinar -%0.133 Fitt_anne %2.390 North River %0.641 @bengisu022 %1.604 @Tostombalakanne %0.965 @kackaloribu %0.985 @Penguen %0.952 @Migim %1.471 @Tesnim1989 %0.791 @chikolatagozlum %1.421 @Ytmz %0.558 @askrhpozitif %0 @s i d e l y a %2.151 @Tutku44 %0.635 Elhan %0.159 Ni454 -%1.101 @AhSen_2504 %1.378 @I-cell_84 %0.959 @birazhuzurdu2008-%1.486 @asysss %1.761 @birbeste Leyl-i-fer %1.044 sardunya1038 %2.284 @sulisim %1.619 selensu82 %1.406 M MissHayaLet %5.167 Yıldızların Ortalamasi :%0.873 Çiçeklerin Ortalamasi :%1.085
Tebrik ediyorum cicekler
M MissHayaLet cicekleri iyi kurtardin
Afiyet olsun canimSahur
1 H.yumurta
Beyaz peynir light
Domates salatalık
1 dilim t.b ekmeği
İftar
1 kase yoğurt çorbası
10 tane misket köfte
1 kase susuz kayısı hoşafı (kabızlık için)
1 kase salata
2 y.k yoğurt
2 lokma pide
Yatmadan yeşil çay
Su 2.5
Spor oruç
Afiyet olsun canimMenümü yazayım kıslar
Sahur 2.20 de
1.5 haşlanmış yumurta
Salatalık havuç yeşillik
1 kk köy peyniri
1 sucuk ve 1 dilim kasar 1 dilim tb ekmeğine yaptığım tost
Iftar 19.55
1 hurma
2 kaşık pirinç pilavı (pişirirken çok koktu burnuma yemeseydim iyiydi)
3 kaşık kıymalı kabak
4 kaşık yoğurt
1 büyük kase yeşillikli salata
2 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun kaçamaksiz menuBugünün menüsü kahvaltı saat 09.00
1 domates 1 salata 3 zeytin 1 dilim peynir 1 çavdar 1 kepek ekmeği
Öğlen 14.00
5 yemek kaşığı taze fasulye
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 17.00
1 portakal orta boy
Akşam 19.50
Salata tuzsuz çok az yağlı limonlu
Fırında tavuk sote
Ara 22.30
Türk kahvesi
2.5 litre detoks suyu
Zipzip- E Elif_Eylul
Pişman olmayacaksın. Kabak pizzası çok lezzetli ve kalorisi düşük. Sarımsaklı yoğurt seviyorsan buharda pişirmesi de güzel. Çorba iç salata ye. Salataya da yoğurt dök. Daha lezzetli doyurucu oluyor. Cacık. Haşlanmış tavuk. Haşlanmış patates. Şoyle pul biber dök. kumpir gibi misss. Aç kalmadan kilo ver canım.
Evetkiz cuma sahurunda pattis mi yedin sen:) saka bir yana yakmiyor mu kizartma
:)
İnsallah unutmayiz simdiden iyi yolculuklar
Afiyet olsun canim
Liste yap canim ben herkese tek tek yapıyorum daha kolay oluyor
Afiyet olsun ciceklerin yildizi :)
Afiyet olsun canım
Kizlar söylemiş onun disinda soğanı rendeleyip bal kat cikan suyu ic cok ise yarar
Afiyet olsun canim
Tek sırrım var korona yaz :)
Mola verdi
Afiyet olsun canim
Ask olsun sizi de T tekrar Dene kurtarirdi sena olmasa :) M MissHayaLet bizimdir bizim kalacak
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaçamaksiz menu
Ah yasemin herkes yaşadığını bilir ..1 dilim peynir ekmeği yerken midem kaç kere ağzıma geldi ..Yemek yemem laZim ama aklıma gelince bile kötü oluyordum .İştahın kapandı dilek en güzeli bu
Benim oğlan coronada öküz gibim yediydi
Geçmiş olsun canım neyin vardiAh yasemin herkes yaşadığını bilir ..1 dilim peynir ekmeği yerken midem kaç kere ağzıma geldi ..Yemek yemem laZim ama aklıma gelince bile kötü oluyordum .
Çok şükür geçti bugün iştahla bir kase çorba ictim 1 bardak çay içtim nekadar şükür ettim anlatamam
Tekrar hoşgeldin,Kilo veren ve vermek için çabalayan herkesi tebrik ederim. Kızlar banada bi el atın.Zipzip- kardeşim beni davet etmişti sagolsun. Fakat şubat ayından beri ben vücudumu tanımaz oldum. 2017 den beri uzun ama kalıcı kilo vermiştim. Karatay beslenmesi ile. Korumada iyi gidiyordu. 62 ye kadar düşmüştüm, boyum 165.38 beden gidiyordum. Sonra kendi isteğimle 65/66 arası gidip geliyordum. Spor olarak hergun 1 saat yürüyüş, leslie,bisiklet ve 100 ip atlama yapıyorum, hala devam ediyorum. Bu yüzden sarkma olmadı 88.8 den indim. Hashimatoya rağmen az ama kilo verip koruyabilmiştim. Şubat ayından bu yana bu kadar şeye rağmen anı kilo artışı oldu.geecekten anı oldu.once meme ağrısı ve şişkinliği ile başladı. Bir hafta gecikme ile şubatta adet oldum.prolaktin hormonum yükseldi diye düşünürken iyi çıktı. Fakat ben 2 günde hızla 65 den 68.8 çıktım.inanilmaz geriliyordum ama hızla gelen hızla gider diye telkin ettim kendimi. Ama öyle olmadı. Detokslar,ayran aşı çorbası ki ben onunla inanılmaz kilo verdim, yumurta diyeti derken kilo takıldı 68.8 de.sonra martta adet olamadım. Nisanda oldum.meme ağrısı nisanda 22 gün gecikmelide olsa geçer gibi.ama şişlik biraz kaldı.acikcasi tüm vücudumda şişlik hissediyorum ama en çok meme,basen ve üst bacaklar.kocaman kalmam oldu. Ne yaparsam yapayım inmiyor. Sahurda 5000 adım tamamlıyorum, iftar sonrası leslie,gün içinde bisiklet 10000 geçiyor adım ama benim kilo gitmiyor. Elhan bacımın elmalı detoksunu yaptım başkasına yazmıştı ertesi güne yarım kilo garanti diye bende oynamadı kilo.
Bana bir akıl verin ne yapayım nereye gideyim. Kadın doğuma gittim ,endokrine gittim. Anti tpo yüksek olsada düşmüş, kadın doğum yumurtlama bozukluğu var deyip ona takık. Kilo aldım veremiyorum diye paralıyorum kendimi kaale almıyorlar. Onlara göre zayıf bana göre koca bir filim. Gidecek diye kendimi telkinler işe yaramıyor. Çünkü alıyorum. Hormonal bir sıkıntı var ama ney bilemedim.ostrojen aklıma takıldı acaba yükselmişmi diye.incir çekirdeği yağı kullanıyorum hamile kalmak için ondan kaynaklımı bilemedim.
Varmi başına böyle gelip çare bulan.
İnsallah benimde lütfen koku ve tad geri gelir 4 ay oldu artik eski halimi istiyorum cikolata iğrenç kokar mi yaAh yasemin herkes yaşadığını bilir ..1 dilim peynir ekmeği yerken midem kaç kere ağzıma geldi ..Yemek yemem laZim ama aklıma gelince bile kötü oluyordum .
Çok şükür geçti bugün iştahla bir kase çorba ictim 1 bardak çay içtim nekadar şükür ettim anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?