Teşekkür ederim caniim benimde canim çıkıyordu yaparken
Tabiki kuzum sende çok güzel verdin maasallah ben onun için söylemedim hani cordelia bin sporu diğer arkadaşların her hafta eksi geldigi için örnek verdim biraz da gazlamak içinyoksa eksi geldigimizde hepimiz çok güzeliz
Spora bak maşallah devamı da olsun inşallah kendimi kedicikler gibi hissettim
Afiyet olsun canım sporda çok güzel
Hayırlı sahurlar canım
Bugün benim de 4 sinavim var ve bugün mesaim de varHerkese günaydın.Sınavlarım var. Çok çalışmam lazım.
Tamam canm teşekkürler
Masallah canim ne guzel görünüyorsun
1 tanesini 1 puandan hesaplayabilirsin canım
Gunaydin canım sinavlarinda basarilar diliyorum ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Ben ne yapsam ki.Güüüüünayyyyyydınnnnnn
Çıkkıdı Çıkkıdı Çıkkıdı
Bacılarım nasılsınız herkes kalbinin ekmeğini yer anacım
Bugün ne Spor yapsak kızlar
Evet ağrım da var belli ediyor kendini bakalımdurdu durdu Ramazanı buldu
Sana da başarılar canım. İnşallah vaktin olur.Teşekkür ederim caniim benimde canim çıkıyordu yaparken
Bugün benim de 4 sinavim var ve bugün mesaim de vardersi çalışmayı birak sinava bari girebilecek vakit bulsam diyorum Allah zihin açıklığı versin inşallah canm
Tamam canm teşekkürler
1 kolaymıDirek 2 den başla 1 çok kolay vakit kaybı madem yapıyorsun aynı süre daha çok işe yarıyor
Başarılar canım.Günaydın herkese benimde sınavlarım var 4 dersten en son güne bırakmadan halletsem iyi olacak
Günaydın ablaGunaydinnn
Mutlu haftasonlari
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın herkese benimde sınavlarım var 4 dersten en son güne bırakmadan halletsem iyi olacak
Hadiya gecmis olsun canimHayırlı sabahlar
Çok fena grip olmuşum
Sagol canm insallahSana da başarılar canım. İnşallah vaktin olur.
Çok geçmiş olsun.Hayırlı sabahlar
Çok fena grip olmuşum
M MissHayaLet sen ne yaptın bacım bizi de yaktın kendini de ben şok
Yildizlar Çiçekler Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia %0.753 Chedarice %1.128 @gulenyuzumsunsen%0.114 Mefkurem %0.309 @Kmsl Hnd -%0.561 @Habinar -%0.133 @TekrarDene %2.390 @T u t a s t e %0.641 @bengisu022 %1.604 @Tostombalakanne %0.965 @kackaloribu %0.985 Penguen %0.952 @Migim %1.471 @Tesnim1989 %0.791 C Chikolata_gozlum %1.421 @Ytmz %0.558 @askrhpozitif %0 sidelya %2.151 @Tutku44 %0.635 @Elhan %0.159 @Nilay5454 -%1.101 @AhSen_2504 %1.378 @I-cell_84 %0.959 @birazhuzurdu2008-%1.486 @asysss %1.761 @birbeste @Leyl-i-fer %1.044 @sardunya1038 %2.284 @sulisim %1.619 @selensu82 %1.406 M MissHayaLet %5.167 Yıldızların Ortalamasi :%0.873 Çiçeklerin Ortalamasi :%1.085
Tebrik ediyorum cicekler
M MissHayaLet cicekleri iyi kurtardin
Valla ne yapalim hic bilmiyorum canım bahcede islerimiz vardi yazamadim
Spor olsun da canim 10 bin adim tamamlamaya gerek yokKızlar ben adım + eva yada Leslie yada eliptik her gün birini deneyerek devam edeceğim adım 10 bin için uğraşmadan diğerlerini yapayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?