Yediklerinde mi degisiklik yapman gerekiyor acabaSabah kan verdim, insulin 14 homa3.5 çıktı. 2 ay önce insülin 9 homa 2.2 idi. Yine pco başlamış ayrıcayemiyorum kilo veriyorum, düzeleceğine bozuluyor, çok moralim bozuldu ya sabah sabah.
Geçmiş olsun canım yaaSabah kan verdim, insulin 14 homa3.5 çıktı. 2 ay önce insülin 9 homa 2.2 idi. Yine pco başlamış ayrıcayemiyorum kilo veriyorum, düzeleceğine bozuluyor, çok moralim bozuldu ya sabah sabah.
Bende 80leede ölçü almistim bugun tekrar olcecegim kac cm incelme olmusBen de dışarı çıkamadığımda evin içinde yürüyorumgünlük 10 bin tamamlamaya çalışıyorum.. Bakalım bayrama kadar ne kadar fark edecek
Her gün 100 mekik neleri değiştirirOlsun oda birseydir100 mekikten bahsediyorsun
Hadi inşallah bi rahatlıyor insanBende yaparım regl Olcam galiba
+ 1 bende gecmis olsun canımHayırlı sabahlar
Çok fena grip olmuşum
Aaa altta yatan baska bir sebebi olabilir mi canım doktoe ne diyorSabah kan verdim, insulin 14 homa3.5 çıktı. 2 ay önce insülin 9 homa 2.2 idi. Yine pco başlamış ayrıcayemiyorum kilo veriyorum, düzeleceğine bozuluyor, çok moralim bozuldu ya sabah sabah.
Bilmiyorum ki, yediğüm ne var zaten sabah yumurta zeytin yeşillik, ara badem akşam et tavuk sebze. Ekmek yok, pirinç yok, patates yok, süt yok, bulgur yok, glisemik indeksi yüksek bir şey yok, daha ne yapayım bilemedim çaresiz kaldım walla. Bayramdan sonra endokrin doktorunda kontrolüm var, bugünki kadın doğumdu, bakalım orda ne çıkacak? Ona göre bir yol belirleyeceğim.Yediklerinde mi degisiklik yapman gerekiyor acaba
Gecmis olsun canımTünaydın herkese cocuklari duzeltmeye çalışırken bende basladi bogazim cok aciyor kizarmishava yagmurlu insallah iftardan sonrada yagar balkonda keyf yapacağım :) siz nasilsiniz
Sagol canımGecmis olsun canım
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun canım yaa
Çok yüksek bir rakam değil ama beni pco yapıyor, o da tüm dengemi sarsıyor, o yüzden takıldım. Dr.la pazartesi konusucam ama kadın doğum dr oldugu için pek bir şey diyeceğini sanmam.Bende 80leede ölçü almistim bugun tekrar olcecegim kac cm incelme olmus
Her gün 100 mekik neleri değiştirir
Hadi inşallah bi rahatlıyor insan
+ 1 bende gecmis olsun canım
Aaa altta yatan baska bir sebebi olabilir mi canım doktoe ne diyor
Günaydın canım benimGünaydın mutlu hafta sonları
Günaydın tatlım kolay gelsinHerkese günaydın.Sınavlarım var. Çok çalışmam lazım.
Günaydın sulecimmmGunaydin...tüm guzellikler sizinle olsun..
Günaydın canım benimGünaydınnnn sevgili takımdaşlarım sağlıklı bol enerjili mutlu bir gün geçirelim hepimiz insaAllah
Günaydın tatlımGunaydin musmutlu hafta sonlari
GunaydinnnnGünaydın yavrum
Sana da günaydın Seda applaaGüüüüünayyyyyydınnnnnn
Çıkkıdı Çıkkıdı Çıkkıdı
Bacılarım nasılsınız herkes kalbinin ekmeğini yer anacım
Bugün ne Spor yapsak kızlar
Günaydın canımGunaydinnn
Mutlu haftasonlari
Günaydın başarılar diliyorumGünaydın herkese benimde sınavlarım var 4 dersten en son güne bırakmadan halletsem iyi olacak
Günaydın canım Geçmiş olsunHayırlı sabahlar
Çok fena grip olmuşum
Günaydın canım Geçmiş olsunTünaydın herkese cocuklari duzeltmeye çalışırken bende basladi bogazim cok aciyor kizarmishava yagmurlu insallah iftardan sonrada yagar balkonda keyf yapacağım :) siz nasilsiniz
Sendemi leylaDün gece mide bulantim vardı uyku arası mahvetti beni. Şimdi yine hafiften var. Çok sinir bozucu.
Valla bende. Teşekkür ederim canım benim.Sendemi leyla
Geçmiş olsun
Sınavında başarılar canım.Selam kızlar benimde 5 dersten sınavım var kalkayım da başlayım bari.
Hayırlı sabahlar
Çok fena grip olmuşum
Sabah kan verdim, insulin 14 homa3.5 çıktı. 2 ay önce insülin 9 homa 2.2 idi. Yine pco başlamış ayrıcayemiyorum kilo veriyorum, düzeleceğine bozuluyor, çok moralim bozuldu ya sabah sabah.
Tünaydın herkese cocuklari duzeltmeye çalışırken bende basladi bogazim cok aciyor kizarmishava yagmurlu insallah iftardan sonrada yagar balkonda keyf yapacağım :) siz nasilsiniz
Kızlar geçmiş olsun hepinizeSelam kızlar benimde 5 dersten sınavım var kalkayım da başlayım bari.
Hayırlı sabahlar
Çok fena grip olmuşum
Sabah kan verdim, insulin 14 homa3.5 çıktı. 2 ay önce insülin 9 homa 2.2 idi. Yine pco başlamış ayrıcayemiyorum kilo veriyorum, düzeleceğine bozuluyor, çok moralim bozuldu ya sabah sabah.
Tünaydın herkese cocuklari duzeltmeye çalışırken bende basladi bogazim cok aciyor kizarmishava yagmurlu insallah iftardan sonrada yagar balkonda keyf yapacağım :) siz nasilsiniz
Hepinize cok gecmis olsunDün gece mide bulantim vardı uyku arası mahvetti beni. Şimdi yine hafiften var. Çok sinir bozucu.
Teşekkürler canım.Kızlar geçmiş olsun hepinizesınavı olan arkadaşlara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?