Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah kan verdim, insulin 14 homa3.5 çıktı. 2 ay önce insülin 9 homa 2.2 idi. Yine pco başlamış ayrıca yemiyorum kilo veriyorum, düzeleceğine bozuluyor, çok moralim bozuldu ya sabah sabah.
Geçmiş olsun canım yaa

Ben de dışarı çıkamadığımda evin içinde yürüyorum günlük 10 bin tamamlamaya çalışıyorum.. Bakalım bayrama kadar ne kadar fark edecek
Bende 80leede ölçü almistim bugun tekrar olcecegim kac cm incelme olmus
Olsun oda birseydir 100 mekikten bahsediyorsun
Her gün 100 mekik neleri değiştirir
Bende yaparım regl Olcam galiba
Hadi inşallah bi rahatlıyor insan
Hayırlı sabahlar
Çok fena grip olmuşum
+ 1 bende gecmis olsun canım
Sabah kan verdim, insulin 14 homa3.5 çıktı. 2 ay önce insülin 9 homa 2.2 idi. Yine pco başlamış ayrıca yemiyorum kilo veriyorum, düzeleceğine bozuluyor, çok moralim bozuldu ya sabah sabah.
Aaa altta yatan baska bir sebebi olabilir mi canım doktoe ne diyor

Yediklerinde mi degisiklik yapman gerekiyor acaba
Bilmiyorum ki, yediğüm ne var zaten sabah yumurta zeytin yeşillik, ara badem akşam et tavuk sebze. Ekmek yok, pirinç yok, patates yok, süt yok, bulgur yok, glisemik indeksi yüksek bir şey yok, daha ne yapayım bilemedim çaresiz kaldım walla. Bayramdan sonra endokrin doktorunda kontrolüm var, bugünki kadın doğumdu, bakalım orda ne çıkacak? Ona göre bir yol belirleyeceğim.

Tünaydın herkese cocuklari duzeltmeye çalışırken bende basladi bogazim cok aciyor kizarmis hava yagmurlu insallah iftardan sonrada yagar balkonda keyf yapacağım :) siz nasilsiniz
Gecmis olsun canım

Geçmiş olsun canım yaa
Teşekkür ederim.
Çok yüksek bir rakam değil ama beni pco yapıyor, o da tüm dengemi sarsıyor, o yüzden takıldım. Dr.la pazartesi konusucam ama kadın doğum dr oldugu için pek bir şey diyeceğini sanmam.

Günaydın mutlu hafta sonları
Günaydın canım benim
Herkese günaydın. Sınavlarım var. Çok çalışmam lazım.
Günaydın tatlım kolay gelsin
Gunaydin...tüm guzellikler sizinle olsun..
Günaydın sulecimmm
Günaydınnnn sevgili takımdaşlarım sağlıklı bol enerjili mutlu bir gün geçirelim hepimiz insaAllah
Günaydın canım benim
Gunaydin musmutlu hafta sonlari
Günaydın tatlım
Günaydın yavrum
Gunaydinnnn
Güüüüünayyyyyydınnnnnn
Çıkkıdı Çıkkıdı Çıkkıdı
Bacılarım nasılsınız herkes kalbinin ekmeğini yer anacım
Bugün ne Spor yapsak kızlar
Sana da günaydın Seda applaa
Gunaydinnn

Mutlu haftasonlari
Günaydın canım
Günaydın herkese benimde sınavlarım var 4 dersten en son güne bırakmadan halletsem iyi olacak
Günaydın başarılar diliyorum
Hayırlı sabahlar
Çok fena grip olmuşum
Günaydın canım Geçmiş olsun
Tünaydın herkese cocuklari duzeltmeye çalışırken bende basladi bogazim cok aciyor kizarmis hava yagmurlu insallah iftardan sonrada yagar balkonda keyf yapacağım :) siz nasilsiniz
Günaydın canım Geçmiş olsun

Hayırlı sabahlar
Çok fena grip olmuşum

Selam kızlar benimde 5 dersten sınavım var kalkayım da başlayım bari.
Kızlar geçmiş olsun hepinize sınavı olan arkadaşlara başarılar dilerim

Hayırlı sabahlar
Çok fena grip olmuşum

Dün gece mide bulantim vardı uyku arası mahvetti beni. Şimdi yine hafiften var. Çok sinir bozucu.
Hepinize cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…