ne azı kı -tatlicadiarzu- ben mehmehmi emziriyom yooo .....aeben nekada r az yiyon bacım sen
kuşum kapsulmu kartitin yosa cigneme tabletimi kaç gr lik . açıkla bakem .aeben ılık suyla mı içiliodu L-carnitine....?????
kütom geçmiş olsun didiydim ama görmedin herhal
geçmş olsun tekrar tatlı kuşum benim
fatu 500 gr o benim içtigim daha dogrusu çigneme tabletiydi naneli çok ...... 1 grlk. tatlım sen eger çok spor yapacaksan 2 tane al ama ilk kullanıyosun 1 tane al bugünde bi dene bakalım ...... sonraki günlerde 1 saaten fazla spor yapacagın zaman 2 tane alabilirsin .... ama dedigim gibi bügün 1 tane al sıcak soguk fark etmez ..su ...hımmm.......
üstünde
ya apla üstünde her tablette 500 mg L-carnitine yazıo
üstünde plastik jleatin yok şu antibiyotiklerde olduğu gibi film tablet değil...
bildiğimiz hapbeyaz uzun
Ay canım bedişimmm Şeniztek kalmışda pamuguyla yabam ellerde bide tekesiz . dişide agrırmış vicdansız daktır biçmiş heryerini ...delikafadulden uyuyda uy uy :roflol:napıyonuz bakalımm burdamıydınız acıktım ben basım dönüyy biriniz cıkın gelin be kime naz yapacam ben ühüüüü
Ay canım bedişimmm Şeniztek kalmışda pamuguyla yabam ellerde bide tekesiz . dişide agrırmış vicdansız daktır biçmiş heryerini ...delikafadulden uyuyda uy uy :roflol:
anasız babasız gurbet ellerde . bi sıcak çorba dermiş ......(hoş o havuç kemirmek istermiş ):roflol::roflol: kıyamamda kıyamam ....:teselli:Şeniz
bende severim naz yapmayı ama kimanlarki ......
hayin pınar daha ne sitiyon annem olsa kızım aç gezilerek kilo verilmez bişeyler daha ye derdi
ben 2 ayda 17 kilo verdiğimde bunun 10 katı yiyodum ama günde 2-3 saat spor yapıodum o ayrı
bu arada hayin kocacım halka tatlı almış
ondan yarım parça yedim...
L-carnitinem geldi şimdi
içip yarım saat sonra spora başlicam....
şu slim kream sayfasındaki hareketler güzel göründü onları yapıcam 1 saat yürüyüp üsütne de 100-150 mekik (alet var evde mekik için)
sonra twister şöyle sağa 100 sola 100
biraz da titretme aletinde kendimi sarsarım azıcık.......
cadu pınar
ço kaz yersen vücut kıtlığa girince naapcam
ya alışınca....
yavaş yavaş azaltmak lazım cicişler.....
pınara..... dil çıkaran üye simili
EVET... EVET.. EVET .......:hooray::hooray::hooray:çok konuşma fatu hanım.lülülülülülülaelaelaelaelaeklava:kötükedihüso:jeyyar:.... hani benim rep?unutturdun yine demi?verdim deme vermemişsin az önce baktım...
kremin sitesindeki hareketleri 2 ay bende yaptım,gerçekten faydalı,ama ozaman yürüdümde ben,çok güzel verdimdi,şimdide veriyom ama yürüsem dahada veririrm
cadı fatu senin metabolizmaya akıl sır erdirmek zor vallahi,ama ben sana takılıyom kız..iyi gidiyon iyi,vercez hepbirlikte,bu hafta biz 1. yiz:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?