• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi geceler kızlar. menümü yazıp gidip uyuyayım.
Sahur - yok
İftar- 1 hurma,4yk erişte çorbası, 1patlıcan 1 domates dolması,1 kase yoğurt, 10 siyah üzüm kurusu 6 adet fındık, 1 kare bitter çikolata 🙈
3litre su
Spor
Jillian 2/10
20.000 adım Screenshot_2021-04-18-01-12-02-611_cc.pacer.androidapp.webp
Zipzip- Zipzip-

Dayım İstanbul’da canım yoğun bakımda Rabbim şu mübarek zaman Cemil cümlesine şifa versin dayımda iyileşsin inşallah testleri negatifti dayımında benim kardeşimde aynı oldu tomografi de pozitif çıktı ilerleyip kötüleyince yAni çok şükür Kİ kardeşim iyileşti sıra dayımda inşallah 🙏🏻
Rabbim acil şifalar versin canım hepsine insaAllah iyileşir dayin bir an once🤲🏻

inşallah canım kolaylaşır. şuan heryerim ağrıyor. 2-3 gün yapıp 2 ye geçerim teşekkür ederim ❤️
Tek yapamadıgim spordur jillian 60kgkende yapamazdim yat kalk hoppidi hoppidi bana göre değil yatacaksan yatacaksin kalkacaksan kalkacaksın :D

Yarın sabah nehirin sabahtan uyanisini düşünürsen uyursun bence:)
Nehir degil Kuzey uyanıyor sabahtan ergenliğin de bende onu uyutmayacagim . Birde ben sahurdan sonra bir saat uyumuyorum hemen inusilini etkilemesin diye sanırım bu ara cok az uyuyorum 🙈

Nehir degil Kuzey uyanıyor sabahtan ergenliğin de bende onu uyutmayacagim . Birde ben sahurdan sonra bir saat uyumuyorum hemen inusilini etkilemesin diye sanırım bu ara cok az uyuyorum 🙈
Gün içinde nehirle uyumaya calis .yoksa geçmez uykusuz ramazan

Bende menümü yazayım 🙄🙄🙄
1parca pide 3 ceri domates 1 salatalık 8 dal roka 2 dilim peynir 1 YK lor bir bardak çay.
( Aslında sahur yapmıştım öğleden sonra regl oldum onun için bozdum)

Öğlen 3 sucuk ve 1 yumurtalı tost bir bardak çay. 3 dilim ev baklavası yedim 🤫🤫🙈

Aksam 1 lavaş içinde et durum salata.

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Abbooooo 😆😆🤦‍♀️😄
Menu
Sahur
1 dlm tbugday
1 yumurta
3 tel peynir
5 çeri
1/3 demet dereotu
1 bardak kefir

İftar
1 kase mantar corbasi
5yk kabak Eki Görüntüle 2828165 (sonunda kucuk tabak buldum )
Avuc ici kadar pide
Salata

Su: 2lt
Afiyet olsun bnm tabakta bu kadar😃

Menümm
Sahur03.30
2 rafadan yumurta az beyaz peynir 1 salam 3 siyah zeytin domates salatalık tahin pekmez

İftar19.16
1 üçgen şekilde kesilmiş kilis tavası
1 kase döğmeli ıspanaklı yoğurtlama
1 kepekli ekmek
3 medine hurması
3 çatal bisküvili pasta🤦‍♀️

Su 3 lt
Spor bugün ayakta çok gezdim topuklarım battı o yüzden yapamadım 2578 adım Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Eklentiler

• Screenshot_20210418-011517_Samsung Health.webp
    Screenshot_20210418-011517_Samsung Health.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 23
Back
X