Bugün kilotlu çorapla etek var üzerimde masamın altındada ısıtıcı yerleştirdim, bacaklarım yanıo ama gene çekmiyorum ayaklarımı karnım iyice ağrımasın diye, iyice nanemolla oldum ben yahu
Ağladım tabiiii elifimmmmmm 5468746795346 kova kan kaybettim ben böhüüüüüüüüüüü:2::18:
nasılda anladın halimden safiş.
elimden geleni yaparım artık.:44:
Bugün kilotlu çorapla etek var üzerimde masamın altındada ısıtıcı yerleştirdim, bacaklarım yanıo ama gene çekmiyorum ayaklarımı karnım iyice ağrımasın diye, iyice nanemolla oldum ben yahu
Ağladım tabiiii elifimmmmmm 5468746795346 kova kan kaybettim ben böhüüüüüüüüüüü:2::18:
Günaydın kızlar, asık suratlı odaya girerken bile günaydın demeyen bir oda arkadaşıyla gün nasıl aydın olur onu bilemiyorum ama
günaydın simoşum . boşver sen onu biz varız burda bizim günaydılarımızla için açılsın canım . senin o arkadaşın çok dengesiz zaten
Neden böyle oluyor anlayamıyorum nazlım, evimde bir sorun olsa bile ben bunu işyerine götürmem, bütün biyoritmim düşüyor, ben çok insan canlısıyım seviyorum insanları her ne olursa olsun ama böyleleride hep beni buluyor
günaydın kızlarcım hayırlı cumalar olsun hepimize
sabah tartıldım kızlar 74,6 ,ne ileriyim ne geriyim aynı yerde dönüp duruyorum
takıma tekrar girip size ve kendime tekrar rezil olmaktan başka bişey yapmadım
ne size faydam var ,ne kendime
son kez takımdan ayrılıyorum kızlar ,geri dönmemek üzere
günaydın kızlarcım hayırlı cumalar olsun hepimize
sabah tartıldım kızlar 74,6 ,ne ileriyim ne geriyim aynı yerde dönüp duruyorum
takıma tekrar girip size ve kendime tekrar rezil olmaktan başka bişey yapmadım
ne size faydam var ,ne kendime
son kez takımdan ayrılıyorum kızlar ,geri dönmemek üzere
Neden böyle oluyor anlayamıyorum nazlım, evimde bir sorun olsa bile ben bunu işyerine götürmem, bütün biyoritmim düşüyor, ben çok insan canlısıyım seviyorum insanları her ne olursa olsun ama böyleleride hep beni buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?