Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benimde masanın altında ısıtıcı var gözdem . ayaklarım ısınıyor ama üst taraf donuyor . klimaların teki bozuk bitanesi anca kendini ısıtıyor. bende ayaklarımı koruyayım bari ayaklarım üşümesin .

nasılda anladın halimden safiş.
elimden geleni yaparım artık.:44:

eee kadın değilmi en iyi kadın anlar

çatlak kiremit

iyi aksamlar kizlar....siteye sinir oldum...giremedim bir türlü...kusuruma bakmayin...ama bu hafta kendimi cok kötü hissediyorum...iki gündür resmen depresyondayim..durmadan agliyorum..bir neden olmadan...

günaydın 6. takımın çıtırları hayırlı cumalar . ilk kilo bildirimini ben yapayım ... 59,1 kilom geçen haftaya göre 200 gr cık gitmiş

dün yediklerim

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir

ve her iki saatte bir ayran aşı çorbası içtim
1,5 litre iksir
2 litreye yakın su içtim .

Günaydın kızlar, asık suratlı odaya girerken bile günaydın demeyen bir oda arkadaşıyla gün nasıl aydın olur onu bilemiyorum ama

Günaydın kızlar, asık suratlı odaya girerken bile günaydın demeyen bir oda arkadaşıyla gün nasıl aydın olur onu bilemiyorum ama

günaydın simoşum . boşver sen onu biz varız burda bizim günaydılarımızla için açılsın canım . senin o arkadaşın çok dengesiz zaten

[/B]16/12/2010
SABAH
2 Adet Yumurta ile Menemen
2 Adet Yeşil Biber
10:00
1 Elma
3 Ceviz
11:00
3 Fincan Kuşburnu Çayı
ÖĞLEN
1 Tabak Pirinçsiz Ispanak
1 Kase Yoğurt
1 Tabak Salata
14:00
2 Fincan Kuşburnu Çayı
16:00
1 Portakal
3 Fincan Kuşburnu Çayı
AKŞAM
10-15 Hamsi
1 Tane Kırmızı Turp
UYUMADAN
2 Fincan Kuşburnu Çayı

günaydın simoşum . boşver sen onu biz varız burda bizim günaydılarımızla için açılsın canım . senin o arkadaşın çok dengesiz zaten

Neden böyle oluyor anlayamıyorum nazlım, evimde bir sorun olsa bile ben bunu işyerine götürmem, bütün biyoritmim düşüyor, ben çok insan canlısıyım seviyorum insanları her ne olursa olsun ama böyleleride hep beni buluyor

biliyorum canım benim senin ne kadar insan canlısı olduğunu . bu o hamile olan arkadaşındı değilmi canım .

Günaydıınn takımımmm size güzel haberlerle gelmek isterdim ama

bu hafta sadece 200 gr. vermişim ben gerçekten veremiyorum artık sanırım:S:S

79.300 üm kusura bakmayınn :26::26::26::26::26::26:

günaydın kızlarcım hayırlı cumalar olsun hepimize

sabah tartıldım kızlar 74,6 ,ne ileriyim ne geriyim aynı yerde dönüp duruyorum

takıma tekrar girip size ve kendime tekrar rezil olmaktan başka bişey yapmadım

ne size faydam var ,ne kendime

son kez takımdan ayrılıyorum kızlar ,geri dönmemek üzere

Miray zamana bırak tatlım sıkma kendini

Elifim yapma böyle ben kaç kez geri döndüm bak hemde ne artılarla niye böyle söylüyorsun
gitme sen

cnm hemen niye bozuyorsun ki moralini...eger bizlerden ayrilirsan emin ol kilon 74,6 gibi rakamlarda kalmiycak dahada cikicak...ama eger burda bizimle beraber kalip kilolarla savasirsan...eninde sonunda kazanan taraf sen olacak...ben cok kisa bir süredir sizinleyim ama birinizin ayrilmasini kesinlikle istemem

dünkü menüm kızlar

09:30 kahvaltı :2 dilim tambugday ekmeği-peynir-zeytin-domates-şekersiz çay

11:30 ara :2 mandalina

13:30 öğle: 1 porsiyon ızgara köfte -salata-yogurt

18:00 ara:2 kuru incir

19:30 akşam : yarım bardak ayran-salata-1 kase çorba-4 küçük kadınbudu köfte (misafirim vardı ) 3tane incecik patates kızartması

21:00 ara:türk kahvesi

1 lt yakın iksir-2 lt su-sayısını bilmediğim şekersiz çay

45 dakika yürüyüş.

not:kadınbudu köftelerdeki pirinç miktarı çok azdı

yok öyle elifim takımdan falan ayrılmak en azından kilon sabit kilo almamışsın bu hafta sabit kalırsın haftaya verirsin . Hemen pes etmek yok öyle

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar cumanız mübarek olsun inşallah

gözdem benimde yan odamda var bi tane.suratsızın teki.hayatımda ilkkez bi insanla bu kadar zaman bi arada olup bu denli seviyeli soguk bi durum yaşıyorum.patron kızıyım diye araya mesafemi koyuyor anlamadım.aslında bu işyerine gelseniz hiçte patron kızı oldugumu anlamazsınız mesala hizmetli teyzemiz var onunla herşeyi konuşuruz ama bu yaşıt olmamıza ragmen idari personel olmamıza ragmen aynı frekansı yakalayamıyoruz.Allahtan benim odam ayrı o suratını günde bikaç kere görüyorum yoksa bende sinir falan kalmazdı.aman neyapayım kendi kaybeder benim gibi birisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…