haklısın canım.ama herzaman koşu bandını açamıyorsun.hımmm anladım abla
e tabikide yürümek en doğru olanıdır bunu bize doktor söylemişti
(diyetisyen değil kbb doktoru)
hiç bir spor yürümenin yerini tutmaz asla eğer zayıflamak ve dinç kalmak istiyorsanız mutlaka her gün 5 km yürüyünüz tempolu demişti. Çünkü yürürken vücudun her yeri çalışıyor bir yerde odaklanmıyor enerji....
Bence bisiklete bineceğine koşu bandına 1 saat bin yeter abla düzenli olarak bir ay yap bak bakalım neler oluyor....
Vallahi 4-5 kg gitmiştir nazlım, daha da 2. gün bugün :86: annem sabah ben yatağımda ağlayınca üstümü başımı görünce koştu uyandı hemen ne oldu kızım dedi durmadan uludumoyyy kıyamam ben sana . okadar kan kaybından ölünmez kız deli ....
Haklışın abliş gülünecek o kadar az şey varki :26:simoş bende senin gibiyim.hem kendime hem başkalarına gülerim.
hemde dakikalarca.
eşimde diyoki hadi biz düşünce gülüyorsun,insan kendi düşünce gülermi dio.
bende napiim.kötü birşekilde düşmedikten sonra gülerim diyorum.
hayatta gülünecek okadar az şey varki.:86:
haklısın canım.ama herzaman koşu bandını açamıyorsun.
giyin kuşan,spor ayakkabı giy v.s.
bisiklet çok pratik.en azından tv izlerken boş durmuyorum.
bende aynen öyle düşünüyorum canım.1ay koşu bandımla haşır neşir olayım.
iyi sonuç alacağıma eminim.
Vallahi 4-5 kg gitmiştir nazlım, daha da 2. gün bugün :86: annem sabah ben yatağımda ağlayınca üstümü başımı görünce koştu uyandı hemen ne oldu kızım dedi durmadan uludumAahahaha bir sahip çıkamıyorsun koca kazık dedi bana
artist bozuntusu kızım dün akşamdan tembihledi.
çarşıya gidicekmişiz.kankisine doğum günü hediyesi alıcakmış.
ay yandım bugün.bu kızlarla uğraşmak ne zor.
gidene kadar accıkda pedal çevireyim bari.yatsıda ancak döneriz eve.
safiş alemsin nerden bulursun bunları bende yılbaşı kıyafeti olarak 3. derim.seksü bayanlardanda bende 1. kadının kendine olan güvenine hayran kaldım :82:gerçi benim bi yakınım 96 kiloyken neler giyerdi hem iççamaşırı olarak aldıklarına hayret ederdim.hele dışardaki giyimiokadar cürretkar şeyler giyerdiki ben bile onun yanında yürürken uatnırdım bana ne oluyorsa
nazcım sabah ki olayı atlamışım lütfen kusuruma bakma canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış canım yaa Allah korumuş iyiki kırık falan olmamış.
safiş alemsin nerden bulursun bunları bende yılbaşı kıyafeti olarak 3. derim.seksü bayanlardanda bende 1. kadının kendine olan güvenine hayran kaldım :82:gerçi benim bi yakınım 96 kiloyken neler giyerdi hem iççamaşırı olarak aldıklarına hayret ederdim.hele dışardaki giyimiokadar cürretkar şeyler giyerdiki ben bile onun yanında yürürken uatnırdım bana ne oluyorsa
zilan Allah kabul etsin canım orucunu
gözdem dikkat et tansiyonun falan düşmesin sıkı bi diyet uyguluyorsun ve üstüne birde bukadar kan kaybı aman dikkat canım
eddoras abla bisikletin kalori göstergesi ayarında bi sorun olabilirmi abla :26:bana biraz fazla kalori gösteriyor gibi geldi ben bandda 40 dakika orta tempoda anca 150 yakıyorum :78:
ben 155564823. bardak kuşburnumu içeyim bari kan yapsın
Vallahi 4-5 kg gitmiştir nazlım, daha da 2. gün bugün :86: annem sabah ben yatağımda ağlayınca üstümü başımı görünce koştu uyandı hemen ne oldu kızım dedi durmadan uludumAahahaha bir sahip çıkamıyorsun koca kazık dedi bana
sağol narinim . İNŞALLAH bişey yoktur . sağa sola dönünce kuyruk sokumunun oldu yer ağrıyor biraz ...
Allah iyiliğini versin cadı bir de oturdun ağladın mı
kız olmaz bişey korkma
o acı hiç geçmiyo nazlım malesef ,zorlamalarda tekrar kendini hissettiriyo
ben 3 kez düştüm öylebiri merdivende
şimdi ağır bişey kaldırsam ,biraz kendimi yorsam çok ağrıyo kuyruk sokumum
naz,geçmiş olsun canım.
kızlar bana müsaade.fatoş aplanız kaçaaar.
akşama görüşürüz inşallah.
naz,geçmiş olsun canım.
Kızlar bana müsaade.fatoş aplanız kaçaaar.
Akşama görüşürüz inşallah.
nasılda anladın halimden safiş.kendine eyiii baaakk
çok para harcamayın heee
kendinizi fazla kaptırmayın hediye işine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?