Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

elif nereye gidiyorsun yaaa hemde dönmemek üzere bak sen şuna kızımmm seni varya neyaparız biliyormusun sürükleye sürükleye getiririz.sen gel buraya sevdir kendini alıştır kendine bizi sonrada çek git oldu canım okadar basitti .kilo veremiyorum diye karalar baglayacagına sorun ne önce onu bi kendine itiraf et.belkide saglıkla alakalıdır bi git görün doktora olmadı akapunkturdan yardım al olmadı diyetisyene git olmadı kavitasyona git olmadı ozon terapiye git olmadı fitness git birsürü çözüm seçenek var ama inanki pes etmenin karalar baglamanın kilo vermeye çıtır olmaya hiçbir çözümü olmuyor aksine dahada beter oluyor.bebek yokken yap bişeyler bak bu günlerini çok ararsın.lütfen kendine gereken degeri ver sen degerlisin kendini böyle pasifize etme aynı şehirde olsak ben biliyorum sana ne yapacagımı da işte maalesef elim kolum baglı bebekim lütfen yaaa seni böyle görmek istemiyorum

kilomu bildiriyorum az vermiş olsamda çok şükür 69 a veda ettim bir dahada 69 olmaya hiç niyetim yok

geçen hafta :69.000

bu hafta :68.700

69.00 / 68.70 / 0.30 / % 0.44

Miray zamana bırak tatlım sıkma kendini

Elifim yapma böyle ben kaç kez geri döndüm bak hemde ne artılarla niye böyle söylüyorsun
gitme sen

yok öyle elifim takımdan falan ayrılmak en azından kilon sabit kilo almamışsın bu hafta sabit kalırsın haftaya verirsin . Hemen pes etmek yok öyle

sağolun kızlar da artık gerçekten bu psikolojide olmak istemiyorum ,bütün huzursuzluğum size karşı mahçup olmam

bir hafta üç beş gram ver ,sonra geri al hep aynı döngü

denizcim sağlık problemi ,kilo verememek değil ki problemim ,düzgün beslendiğimde çok da kolay kilo verdiğimi biliyosunuz ama işin ucunu çok çabuk kaçırıyorum malesef ,uzun süreye yayamıyorum bu diyet olayını

aeben ablam olsam derdi toton sıkıntıya gelemiyo diye

ben hiç bir zaman aşırı yiyen bir insan olmadım ki ,beslenme düzenim genellikle aynıdır ,ekmek yemem çok yemek yemem, ama sağlıklı beslenmeyi beceremiyorum bir türlü sıkılıyorum onu yeme bunu yeme düşüncesinden :78:

yani işin özü çok karmakarışık anlattım biliyorum ama ben listede olmak istemiyorum sadece ,aranızda olmamak değil

biri benimi andı ...
aynen diyorum elifim toton sıkıya gelmiyor .
ama böyle uygun gördüysende . kararını saggıyla karşılamak lazım .....

ilk başladıgın günden biliyorum ,senide çogunuzuda ... bu iş zorla olacak bişi deyil ne zaman karar verirsen o zaman başla .
ama hep burda ol ben gibi.

nasıl biliyorum ablam ne diceğini

hep burdayım zaten biliyosunuz listede olmadığım zamanlarda da hiç kopmadım

narinim monti esareti insanın yakasını hiç bırakmıyor dimi ..
afiyet olsun ..

narinim monti esareti insanın yakasını hiç bırakmıyor dimi ..
afiyet olsun ..

hakikaten öyle abla yaa yok yaa montide neymiş diyorum bazen ye gitsin şununla şunu yanyana bişey olmaz diyorum. ama olmuyor ister istemez biyerlerde ortaya çıkıyor ve seni kontrol altına alıyor monti amcam yattıgı yer nur dolsun

elifim kararına bende saygı gösteriyorum madem ki bizi bırakmayacaksın sorun yok ohalde senin için hayırlısı olsun canım

Listede kimsecikler kalmıyor . Elif , yumukum ve edoras ablamda çıkıyor listeden

naz - 60,6 - 55
kiraz - 78,4 - 70
black - 63 - 61
melek - 75 - 71
narin - 70,6 - 67
safinaz - 60,7 - 58
zilan - 65
mimu - 81,8 -75
yumukum - 82 - 80
edoras - 70 - 66

rakipler :13:

naz - safinaz

kiraz - mimu

black - zilan

melek - narin

yumukum - edoras

LİSTEMİZİ DE TAŞIYAYIM BURAYA ,SEVGİLİ RAKİBEM DENİZİM

ühühühü bu listeyi gördükçe ağlamak istiorum sayın seyirciler.(

nazcım bugün yeni birilerini çagırsak iyi olacak miray gibi amoree gibi yeni arkadaşların motivasyonu bu şekilde kırılacak diye endişeleniyorum benim zaten yoktuuu listeden çıkan arkadaşlarda ne yapalım canları sagolsun enazından tamamen bizi bırakmadılar arkadaşlıklarıyla burda olacaklar.yeni birileri için bugün davet yollasak iyi olacak nazcım.kirazdanda ses soluk yokkkk :84:hakikaten ıssız topice döndükkk

günaydın kızlar ben geldim ama hasta olarak geldim bildirim yapıp çıkcam maalesef galiba üşütmüşüm çünkü hem burun tıkanıklı bazen çok azda olsa akıntı gibi halsizlik kaslarımı taşla ezmişler gibi ve aşırı üşüme kalın giyinmeme rağmen kaloriferlerin yanmasına rağmen ben donuyorum neyse iyiki hafta sonu ve ilaçlarımda var eşim evde bana bakar kendimi toparlarım en azından
elifim bizden ayrılma sakın ama listeden ayrılma kararına gelince ona bişey demiycem tatlım bende sen gibi düşündüm bir ara çünkü veremeyince yada bir ileri bir geri gidince insan çok kötü oluyor mesela ben birkaç hafta çok güzel korudum ama bu hafta yine artı çıktım :84:deli olcam en ufak bir dikkatsizlik yada v.c problemi kilo artışı gibi gösteriyor tartıda neyse canlarım ben kilomu bildireyim zor oturuyom şuanda sandalyede hepinizi çooook öpüyorumm
başlangıç: hatırlayamadım nazcım kusura bakma
geçen hafta:65
bu hafta:66
v.c çıkamadım ondan artıdayım kızlar yoksa yine 65 idim ama ne olursa olsun olanı yazmalıyız ya ondan yazdım nazcım

ben bakıyorum canım hemen yarışmaya katılmak isteyenlerin topiğine . yeni kanlara ihtiyaç var takımda

günaydın kızlar dün nöbetteydim daha önce de dediğim gibi iş yerinden pek giremiyorum artık bazı kişiler sağlosun beni KK dan ediyorlar neyse zaten beni yakında takımdan da atacaksınız çünkü ben iki ileri bir geri hiç bir yararım yok sizlere ama sizin bana faydanız çok kilom uçmuyor en azından..ama bu sabah 63.4 kilo gösterdi baskül maalesef..geçen hafta 63.2 idim..bu sabah işten gelince pilates de yaptım ama çook uyukusuzumm..topiğimiz gerçekten çok sessiz bugün..

geçmiş olsun canım.. ben de aynı düşünüyorum takıma yararım olmadığım için listede olmamın da zararı oluyor maalesef..

vallaaa hiiçç kilo vermemişim gibi geliyo :S aynaları da sevmiyorumm uuufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…