Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen yaz canım ben uydururum
Canım bende yazayım
1 soğanı doğra kavur üzerine 1 havuç1 kapıya biber 2 diş sarımsak koy kavurmaya devam et sonrasına doğradığın küp küp kabakları koy az biraz daha kavur sonra üzerini hafif geçecek kadar suyunu ekle pişince blenderdan geçir afiyet olsun

Ben bol karabiber pul biber ve limon ekliyorum

Sağol canım ben de yapayım bugün

Sen yaz canım ben uydururum
1 kaşık tereyağı 2 kaşık ayçiçek yağı tencereye koyuyorsun 2 tepeleme kaşık ekleyip unu kavuruyorsun. Un güzelce kavrulduktan sonra 3 bardak süt ekliyorsun. Unlari bu sütün içinde güzelce karıştırarak topaklanmamasıni sağlıyorsun. 10 dakika karıştırdıktan sonra bu şekilde 5 bardak da su ekliyorsun. 10 dakikada bu şekilde karıştırıyorsun. 3 adet orta boy kabak minik minik doğuruyor sun. Suyun içine ekliyorsun kaynayana kadar un topaklanmasın diye sürekli karışıyor. Tuz karabiber ekliyorsun. Piştikten sonra blendirdan geçiriyorsun. Özleşmesi gerekiyor mis gibi kokuyor tadından anlarsın piştigini.

kızıma yapıyordum kabak çorbasini :)
bende bugün yapayım pazara gidip çok alayim :)

Sebze çorbası oldu senin ki.

ellerine sağlık

Güzel tarif canım tereyağ ve sıvı yağı bir de unu çıkarıp bugday unu koyarım 1 yemek kaşığı yağ yerine de zeytin yağı kullanırım 3 bardak süt yerine 2 veya 1.5 katarım insaAllah lezzeti eksik olmaz canım tarif için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…