Ramazan da 3-4 gibi tartiliyoriz canim zatenHerkes sabah tqrtılmışbende yine 3 4 gibi tartılacağız zannetim
Sen yaz canım ben uydururumBende kabak corbasi tarifi var.diyete uygun mu bilmem. Çok güzel oluyor.
Canım bende yazayımSen yaz canım ben uydururum
Sağol canımCanım bende yazayım
1 soğanı doğra kavur üzerine 1 havuç1 kapıya biber 2 diş sarımsak koy kavurmaya devam et sonrasına doğradığın küp küp kabakları koy az biraz daha kavur sonra üzerini hafif geçecek kadar suyunu ekle pişince blenderdan geçir afiyet olsun
Ben bol karabiber pul biber ve limon ekliyorum
1 kaşık tereyağı 2 kaşık ayçiçek yağı tencereye koyuyorsun 2 tepeleme kaşık ekleyip unu kavuruyorsun. Un güzelce kavrulduktan sonra 3 bardak süt ekliyorsun. Unlari bu sütün içinde güzelce karıştırarak topaklanmamasıni sağlıyorsun. 10 dakika karıştırdıktan sonra bu şekilde 5 bardak da su ekliyorsun. 10 dakikada bu şekilde karıştırıyorsun. 3 adet orta boy kabak minik minik doğuruyor sun. Suyun içine ekliyorsun kaynayana kadar un topaklanmasın diye sürekli karışıyor. Tuz karabiber ekliyorsun. Piştikten sonra blendirdan geçiriyorsun. Özleşmesi gerekiyor mis gibi kokuyor tadından anlarsın piştigini.Sen yaz canım ben uydururum
kızıma yapıyordum kabak çorbasini :)Canım bende yazayım
1 soğanı doğra kavur üzerine 1 havuç1 kapıya biber 2 diş sarımsak koy kavurmaya devam et sonrasına doğradığın küp küp kabakları koy az biraz daha kavur sonra üzerini hafif geçecek kadar suyunu ekle pişince blenderdan geçir afiyet olsun
Sebze çorbası oldu senin ki.Canım bende yazayım
nasıl yapılıyor :)Sebze çorbası oldu senin ki.
Yazdım kabak çorbasını canım.nasıl yapılıyor :)
ellerine sağlık1 kaşık tereyağı 2 kaşık ayçiçek yağı tencereye koyuyorsun 2 tepeleme kaşık ekleyip unu kavuruyorsun. Un güzelce kavrulduktan sonra 3 bardak süt ekliyorsun. Unlari bu sütün içinde güzelce karıştırarak topaklanmamasıni sağlıyorsun. 10 dakika karıştırdıktan sonra bu şekilde 5 bardak da su ekliyorsun. 10 dakikada bu şekilde karıştırıyorsun. 3 adet orta boy kabak minik minik doğuruyor sun. Suyun içine ekliyorsun kaynayana kadar un topaklanmasın diye sürekli karışıyor. Tuz karabiber ekliyorsun. Piştikten sonra blendirdan geçiriyorsun. Özleşmesi gerekiyor mis gibi kokuyor tadından anlarsın piştigini.
Bende daha yapmadımya ciger yapayim dedim corba pilav var zaten ben yemiyorumOoo fit tarifler havada uçuşuyor. Benim akşama yemeğim yokkısmet artık son dakika bakalım ne yapacağım
Birazdan Eva yapacağım. Marketteyim.Ooo fit tarifler havada uçuşuyor. Benim akşama yemeğim yokkısmet artık son dakika bakalım ne yapacağım
Bayrama kadar 65 leri goreceksin canimBen eksideyim bu arada
Güzel tarif canım tereyağ ve sıvı yağı bir de unu çıkarıp bugday unu koyarım 1 yemek kaşığı yağ yerine de zeytin yağı kullanırım 3 bardak süt yerine 2 veya 1.5 katarım insaAllah lezzeti eksik olmaz canım1 kaşık tereyağı 2 kaşık ayçiçek yağı tencereye koyuyorsun 2 tepeleme kaşık ekleyip unu kavuruyorsun. Un güzelce kavrulduktan sonra 3 bardak süt ekliyorsun. Unlari bu sütün içinde güzelce karıştırarak topaklanmamasıni sağlıyorsun. 10 dakika karıştırdıktan sonra bu şekilde 5 bardak da su ekliyorsun. 10 dakikada bu şekilde karıştırıyorsun. 3 adet orta boy kabak minik minik doğuruyor sun. Suyun içine ekliyorsun kaynayana kadar un topaklanmasın diye sürekli karışıyor. Tuz karabiber ekliyorsun. Piştikten sonra blendirdan geçiriyorsun. Özleşmesi gerekiyor mis gibi kokuyor tadından anlarsın piştigini.
Evet söz verdigim gibiBayrama kadar 65 leri goreceksin canim
Allah kabul etsin canimDün tutamadim diye bugun tuttum suan boğazım çok kötüdklari sayıyorum bugun saat geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?