- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
bende varım canım ne kadar olursa bakalım19-23 nisan ip atlama challangeye katılmak isteyenler
listesi
Wilma11
@kackaloribu
C Chikolata_gozlum
başka var mi
Zaten cumadan beri wc yok çok umutlu değilimOruc isen 5 de 3-4 gibi tartilabilirisn canim 5 de olur
Teşekkürler canım. Boyun ne kadar?on nurmarasin maşallah :)
ben 80 kg 46 beden giyiyorum.
İnşallah.Hayırlı sabahlar
Harikasın maşallah sana. İnşaAllah çok daha ince fotoğraflarını göreceğiz
olmuş
İsim 19.04.2021 20.04.2021 21.04.2021 22.04.2021 23.04.2021 Toplam Migim Kaçkalori Nilay5454 Chikolatagözlüm Sena Zeynep Sulisim Asyss Tutku44
Deneme yaptım
yok ben daha tartılmadım . senin gibi düşündümYa ben cuma gibi 5te tartılmayı düşünmüştüm herkes tartıldı mı
Yoğunluğumuz var şuan. Sınavlar bitsin başlarız. Teşekkürler canım benin.Harikasın. Gerçekten sen beni motive ediyorsun.. Bak sen durunca bende duruyorum fark ettin mi
Çok güzel görünüyorsun.@birazhuzurdu2008 @Cedarice @Tutku44Wilma11 @Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
Bende kabak corbasi tarifi var.diyete uygun mu bilmem. Çok güzel oluyor.Kıslar cumaya kadar kabak detoksu yapayım diyorum kabak çorbası vs tarifi olan var mı un süt vs atıyormuyuz çorbaya
Amin inşallah. Sagol canım.Çok güzel görünüyorsun.Devamı gelir inşallah
Şimdiden afiyet olsun.bugün iftarda patatesli firinda tavuk yapacagim.
nohut yemegi var.
salata
yoğurt
tamam :)
Benim gbi düşünen biri daha bende öyle sandımYa ben cuma gibi 5te tartılmayı düşünmüştüm herkes tartıldı mı
ben 5 te tartılacagim :)Herkes sabah tqrtılmışbende yine 3 4 gibi tartılacağız zannetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?