yaptım ben telefona kaydettim basit oldu şükür :)İşte yine de bir emek var ortada canım emeksiz yemek olmaz
Çok guzel görunuyosun canim@birazhuzurdu2008Chedarice Tutku44 Wilma11 Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
Allahımmmm cok güzel olmuşsun iyice şekil olmuşun balimm@birazhuzurdu2008Chedarice Tutku44 Wilma11 Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
40 beden mi almistin yanlışlıkla o elbise mi
eline saglik tatlimm
İsim 19.04.2021 20.04.2021 21.04.2021 22.04.2021 23.04.2021 Toplam Migim Kaçkalori Nilay5454 Chikolatagözlüm Sena Zeynep Sulisim Asyss Tutku44
Deneme yaptım
Yok bu çok eski elbisem 12 beden 40 galiba .40 beden mi almistin yanlışlıkla o elbise mi
Cook guzel olmussun canımYok bu çok eski elbisem 12 beden 40 galiba .
Harikasın. Gerçekten sen beni motive ediyorsun.. Bak sen durunca bende duruyorum fark ettin mi@birazhuzurdu2008Chedarice Tutku44 Wilma11 Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
Çok iyisin canım maşallahhh@birazhuzurdu2008Chedarice Tutku44 Wilma11 Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
Çok yahşisin canım maaşAllah@birazhuzurdu2008Chedarice Tutku44 Wilma11 Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
Eşimin köyünde de çok varmış oradan kayinbabam getirmişti benim için bir poşet dokusu ah ne lezzetli bir nimet artık diğer kışa kısmetBizim bahçede var Kaynanamgil ben çok seviyorum diye çok veriyor ama bitiyor hemençıkarsa ben hurmadan neler yapıyorum tarifleri bi sürü var
on nurmarasin maşallah :)@birazhuzurdu2008Chedarice Tutku44 Wilma11 Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
Harikasın maşallah sana. İnşaAllah çok daha ince fotoğraflarını göreceğiz@birazhuzurdu2008Chedarice Tutku44 Wilma11 Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
günaydın canımGünaydınnnnn
Insan kendini biliyor aslında odem mi yoksa kucuk kucik atıştırmalar mi engelGünaydın kızlar cuma günü 75.100
Bugün 74.200
-900
Gerçekten dikkat etmemin sonucu sizler çok hakliymissiniz. Cuma günü sayenizde gözüm açıldı evet çok üzüldüm hakliydiniz her sekilde. Şuan tam diyet kafasi modundayim. Destekleriniz için Allah razı olsun hepinizden.
Demekki bende yapabiliyormusum şuan kendime guvenim yerine geldi... sayenizde yanlışlarımi gördüm.Zipzip- ve E Elif_Eylul kaptanım hele sizlerin hakkınızi asla ödeyemem. Çok teşekkür ederim hepinize..
Oo supersin canimGünaydın kızlar
61 leri gördüm çok şükür inşallah cuma günü veda etmiş olurum
Gunaydinherkeesee günayyydınnnn
Günaydın kızlar
GünaydınGünaydın kızlar
Gunaydin kaptanGunaydin kizlar
Senin bu patron boyle saçını basini yolup ayakkabi fırlatmalıkPatronun eşi korona olmuş, patron kendine test yaptırmamış.. cuma gününden vardı bişeler de söylemedi. Şimdi anlıyorum o hallerinin ne manaya geldiğini.
Birazdan bizde sürüntü testi yapacağız kendimize.. çember daraldıkça daha da korkuyorum..
Ne iftari ya bi popolarinin ustunr oturamiyor millet herkes evlerde sayilar dussun diye milyonlarca kisi issiz oturuyor evde onlar oturamiyor hic helal degi baskasinin hakkiGeçmiş olsun şu nalet korona bitmediramazan da millet iftara gidiyor yasak felan kimse dinlemiyor
Günaydınnnnnnngunaydin...kuslar nasil civildiyor muhtesem bi ses...gununuz guzel olsun
Regldendir canimGünaydın sevgili takımdaşlarım hayırlı haftalar olsun hepimiz içinreglin etkisi olabilir belki cuma 61.6 bugün 62.6 +1 kilo cumaya toplarım kendimi insaAllah
Cok şükürsağolun kızlar, şükür negatifim.
Ben onu kullanıyorum hep ama iclerindeki ananas vs cok az olduğu için olay yesilcayda bitiriyorAnanasli ciali yeşilçay aldım canım o ise yarar mı başka ne içeyim
Super
Gider o canimGünaydın kizlar
Cuma 77.6
Bugün 77.9
Yemeye başlayınca artida geldi ..Bugün dikkat etmeye başlıyim artik
Spor cogumuzda soka uğradı ramazanlaKızlar kaç gündür spor yürüyüş hak getire. toparlanmam lazım.. ramazan beni çok düşürdü ya spor anlamında..
Cistir o senn bi kac kez wc ye git :)Evetttt kızlaryeni bir hafta bol motivasyon depoluyoruz
Ben de +400 çıktık çokta önemli değil cuma ne de olsa eksi olacak
Hayırlı yolculuklar iyi tatillerGeçmiş yapamadım, sabah 79.5 geldim, tartımı aldım, şimdi yola çıktım, öptüm.
Hic duymadımKizlar bi sey sorcam...tabata yi duydunuz mu...nasil bi spor...videosuna baktim siradan cardio gibi...yapan var mi
canim daha cok kucuk saat sinirlamasi bari koy , zaten hareketli bir cocuk diyordun beyni icin cok kotu ilerde ilacli tedavi vs gerekecek hale gelir bak arkadaslarimda örnekleri var suan kardes geldi belki tel oturup izlesin diye suan kolaylik olsa da sonra cok uzulursunuzBenim oğlum youtube bağımlısı oldu son 2 haftada çıldırdım.
Tlfndan bakıp spor yapamıyordum artık ip atlarım
Supersin canım@birazhuzurdu2008Chedarice Tutku44 Wilma11 Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
Oruc isen 5 de 3-4 gibi tartilabilirisn canim 5 de olurYa ben cuma gibi 5te tartılmayı düşünmüştüm herkes tartıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?