Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizim bahçede var Kaynanamgil ben çok seviyorum diye çok veriyor ama bitiyor hemen çıkarsa ben hurmadan neler yapıyorum tarifleri bi sürü var
Eşimin köyünde de çok varmış oradan kayinbabam getirmişti benim için bir poşet dokusu ah ne lezzetli bir nimet artık diğer kışa kısmet

günaydın canım

Insan kendini biliyor aslında odem mi yoksa kucuk kucik atıştırmalar mi engel
Günaydın kızlar
61 leri gördüm çok şükür inşallah cuma günü veda etmiş olurum
Oo supersin canim
herkeesee günayyydınnnn
Gunaydin
Günaydın kızlar

Günaydın kızlar
Günaydın
Gunaydin kaptan
Senin bu patron boyle saçını basini yolup ayakkabi fırlatmalık
Geçmiş olsun şu nalet korona bitmedi ramazan da millet iftara gidiyor yasak felan kimse dinlemiyor
Ne iftari ya bi popolarinin ustunr oturamiyor millet herkes evlerde sayilar dussun diye milyonlarca kisi issiz oturuyor evde onlar oturamiyor hic helal degi baskasinin hakki
gunaydin ...kuslar nasil civildiyor muhtesem bi ses...gununuz guzel olsun
Günaydınnnnnnn
Günaydın sevgili takımdaşlarım hayırlı haftalar olsun hepimiz için reglin etkisi olabilir belki cuma 61.6 bugün 62.6 +1 kilo cumaya toplarım kendimi insaAllah
Regldendir canim
sağolun kızlar, şükür negatifim.
Cok şükür
Ananasli ciali yeşilçay aldım canım o ise yarar mı başka ne içeyim
Ben onu kullanıyorum hep ama iclerindeki ananas vs cok az olduğu için olay yesilcayda bitiriyor
Super
Günaydın kizlar
Cuma 77.6
Bugün 77.9
Yemeye başlayınca artida geldi ..Bugün dikkat etmeye başlıyim artik
Gider o canim
Kızlar kaç gündür spor yürüyüş hak getire. toparlanmam lazım.. ramazan beni çok düşürdü ya spor anlamında..
Spor cogumuzda soka uğradı ramazanla
Evetttt kızlar yeni bir hafta bol motivasyon depoluyoruz
Ben de +400 çıktık çokta önemli değil cuma ne de olsa eksi olacak
Cistir o senn bi kac kez wc ye git :)
Geçmiş yapamadım, sabah 79.5 geldim, tartımı aldım, şimdi yola çıktım, öptüm.
Hayırlı yolculuklar iyi tatiller
Kizlar bi sey sorcam...tabata yi duydunuz mu...nasil bi spor...videosuna baktim siradan cardio gibi...yapan var mi
Hic duymadım
Benim oğlum youtube bağımlısı oldu son 2 haftada çıldırdım.
Tlfndan bakıp spor yapamıyordum artık ip atlarım
canim daha cok kucuk saat sinirlamasi bari koy , zaten hareketli bir cocuk diyordun beyni icin cok kotu ilerde ilacli tedavi vs gerekecek hale gelir bak arkadaslarimda örnekleri var suan kardes geldi belki tel oturup izlesin diye suan kolaylik olsa da sonra cok uzulursunuz

@birazhuzurdu2008 Chedarice Tutku44 Wilma11 Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
Supersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…