Vavvvv harikasın...çok yakışmış@birazhuzurdu2008Chedarice @Tutku44 @Migim @Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
Niye corba yapiyorsunki..yemek.yap...benben kabak mantar kavurdum baharatlı yogurtla onu yicem...Kıslar cumaya kadar kabak detoksu yapayım diyorum kabak çorbası vs tarifi olan var mı un süt vs atıyormuyuz çorbaya
Rahatsiz miydiniz acaba agri olustuDün tutamadim diye bugun tuttum suan boğazım çok kötüdklari sayıyorum bugun saat geçmiyor
Teşekkürler kaptanım.Cook guzel olmussun canım
Teşekkürler tatlım.Vavvvv harikasın...çok yakışmış
Niye corba yapiyorsunki..yemek.yap...benben kabak mantar kavurdum baharatlı yogurtla onu yicem...
Bakalım nasıl olacak.Güzel tarif canım tereyağ ve sıvı yağı bir de unu çıkarıp bugday unu koyarım 1 yemek kaşığı yağ yerine de zeytin yağı kullanırım 3 bardak süt yerine 2 veya 1.5 katarım insaAllah lezzeti eksik olmaz canımtarif için sağol
Allah kolaylık versin canım geçmiş olsun.Dün tutamadim diye bugun tuttum suan boğazım çok kötüdklari sayıyorum bugun saat geçmiyor
Yemeğini yemekten sıkıldım artık ya valla bir süre çorba vs yerim canım değişiklik olsunVavvvv harikasın...çok yakışmış
Niye corba yapiyorsunki..yemek.yap...benben kabak mantar kavurdum baharatlı yogurtla onu yicem...
Güzel olacak benceBakalım nasıl olacak.
Her gün yemek derdi.. çok sıkıcı. ciğer mi yemiyorsun?Bende daha yapmadımya ciger yapayim dedim corba pilav var zaten ben yemiyorum
Ooo başlıyorum diyosun. kolay gelsin canım.Birazdan Eva yapacağım. Marketteyim.
harikasınnnn.Ben eksideyim bu arada
Sen yeni bi tarif yaptın ama lezzetli olacak eminimGüzel tarif canım tereyağ ve sıvı yağı bir de unu çıkarıp bugday unu koyarım 1 yemek kaşığı yağ yerine de zeytin yağı kullanırım 3 bardak süt yerine 2 veya 1.5 katarım insaAllah lezzeti eksik olmaz canımtarif için sağol
zorlama kendini canım. bağışıklığını güçlü tutmalısın.Dün tutamadim diye bugun tuttum suan boğazım çok kötüdklari sayıyorum bugun saat geçmiyor
Ciger yiyorum corba salata yerim pilav yememHer gün yemek derdi.. çok sıkıcı. ciğer mi yemiyorsun?
Ooo başlıyorum diyosun. kolay gelsin canım.
harikasınnnn.
Sen yeni bi tarif yaptın ama lezzetli olacak eminim
zorlama kendini canım. bağışıklığını güçlü tutmalısın.
3 e giriyor bu pazar bilmiyorum yeni taktı kafayıHayırlı yolculuklar canım
Canım kaç yaşında oğlun aslında vermesen daha iyi bir 2 gün ağlar sonrasında unutur
Valla zaten çok pişmanım hiperaktif birde son zamanlarda şiddet içerikli hareketlr yapyr orda gördüklerini uyguluyor bugün tekrar kestim inşallah iyi olurgünaydın canım
Insan kendini biliyor aslında odem mi yoksa kucuk kucik atıştırmalar mi engel
Oo supersin canim
Gunaydin
Günaydın
Gunaydin kaptan
Senin bu patron boyle saçını basini yolup ayakkabi fırlatmalık
Ne iftari ya bi popolarinin ustunr oturamiyor millet herkes evlerde sayilar dussun diye milyonlarca kisi issiz oturuyor evde onlar oturamiyor hic helal degi baskasinin hakki
Günaydınnnnnnn
Regldendir canim
Cok şükür
Ben onu kullanıyorum hep ama iclerindeki ananas vs cok az olduğu için olay yesilcayda bitiriyor
Super
Gider o canim
Spor cogumuzda soka uğradı ramazanla
Cistir o senn bi kac kez wc ye git :)
Hayırlı yolculuklar iyi tatiller
Hic duymadım
canim daha cok kucuk saat sinirlamasi bari koy , zaten hareketli bir cocuk diyordun beyni icin cok kotu ilerde ilacli tedavi vs gerekecek hale gelir bak arkadaslarimda örnekleri var suan kardes geldi belki tel oturup izlesin diye suan kolaylik olsa da sonra cok uzulursunuz
Supersin canım
Benim oğlanda istiyor. ben genelde bu tarifi yapıyorum. evde olan malzemeleri ekliyorum. kolay oluyorCiger yiyorum corba salata yerim pilav yemem
Oglan pizza istiyo
Bu çok kolaymis canim sagol yaparim bunuBenim oğlanda istiyor. ben genelde bu tarifi yapıyorum. evde olan malzemeleri ekliyorum. kolay oluyor
15 Dakikada Tavada Pizza - Nefis Yemek Tarifleri
15 Dakikada Tavada Pizza Tarifi nasıl yapılır? Binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Eksiyle gelmissin pazartesi günu tebrikler canim
teşekkür ederimEksiyle gelmissin pazartesi günu tebrikler canim
48den 40a kadar geniş bir yelpazem var şuanon nurmarasin maşallah :)
ben 80 kg 46 beden giyiyorum.
Tü tü tü tü maşallah@birazhuzurdu2008Chedarice @Tutku44 @Migim @Habinar motivasyonu düşük arkadaşlar için. Herkesi etiketlemedim o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?