Aynen ben de aynı durumdayım onun için evde ipsiz bugün için 300 atladımHava yağmurlu olduğu için evde ipsiz atlayacağım kızlar ipim var ama lambaları patlatacagim diye korkuyorum
Harikasın maşallah sanaCuma saat 3.30 da tartılmıştım...54.7
Pzt saat 6.30 da tartildim...54.2
Saat farki var ama. sanirim - deyim
Gerçekten şanssağol canım
buna sans denir
Napsam ki carsamba Perşembe orucu acmadan cumaya mi baglasam direk
Pfizer-BioNTech aşısı, klinik denemesinde %95 etkinliğe sahipmiş canım. Hamilelerde ve emziren annelerde herhangi bir olumsuzluk görülmediği için tavsiye ediliyor. Hiç ihmal etme siran geçmeden aşını ol... Bakalım sıra bize de gelir inşallah... Şimdiden acil şifalar dilerim canımKızlar akıl verin öğretmenim ücretsiz izindeyim emziriyorum aşı sırası bana da geldi vurulayım mi hangisinden vurulayim???
Hepsi iyi geçti. Bakalım canım. Sağol.gecmis ola insa hepsi guzel sonuclanir
Böreğin kasesini duymadım acaba o kase böreğin kasesi mi oda düşündürücü
Sağol abla...Pfizer-BioNTech aşısı, klinik denemesinde %95 etkinliğe sahipmiş canım. Hamilelerde ve emziren annelerde herhangi bir olumsuzluk görülmediği için tavsiye ediliyor. Hiç ihmal etme siran geçmeden aşını ol... Bakalım sıra bize de gelir inşallah... Şimdiden acil şifalar dilerim canım
Kare yazacakmiş.Böreğin kasesini duymadım acaba o kase böreğin kasesi mi oda düşündürücü
Vurulmalisin emzirdigin icin bebegi bile korudugunu soyluyor doktorlar benim bebegim 5.5 aylıkken korona oldu ki 6 yasinda oğlumun ikk defa basim agriyor dedi atesi düşmedi ki mutasyona ugramadan sadece 1 yas alti riskliydi şimdi mutant yüzünden yas araligi yukseldiKızlar akıl verin öğretmenim ücretsiz izindeyim emziriyorum aşı sırası bana da geldi vurulayım mi hangisinden vurulayim???
Sinovac grip asisi gibi koruyuculuğu daha az cin kendiside acikladi zatenSağol abla...
Eşim biontech oldu bir arkadaşım hamile doktoru sinovac ol demiş o benim kafamı karıştırmıştı ama Buraya yazdıktan sonra bir video izledim soru cevap şeklinde ikna oldum
Ben de hemen randevumu aldım
Biontech olacağım yarın akşam 20.50 de
Sen de öğretmensin sana neden gelmedi ki hala???
Karar verdim canım vurulacagim..asysss
Vurulmalisin emzirdigin icin bebegi bile korudugunu soyluyor doktorlar benim bebegim 5.5 aylıkken korona oldu ki 6 yasinda oğlumun ikk defa basim agriyor dedi atesi düşmedi ki mutasyona ugramadan sadece 1 yas alti riskliydi şimdi mutant yüzünden yas araligi yukseldi
ya öyle mi ???Sinovac grip asisi gibi koruyuculuğu daha az cin kendiside acikladi zaten
Abiyle basladi ateşi cikti doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi,ertesi gün benim bogazimda kasinti basladi minigin atesi cikti korku basucumuzda olunca tekrar gittik eşim çalıştığı icin rapor aldik ne olur ne olmaz ha koronaysak dedim güldü doktor minigide antibiyotik verdi (ki bunu egee öyleyse ciğere inmesin diye veriyorlarmis meger ) gecesine bacak agrilarim basladi esim test verdi sonuç cikmadan benim koku tat gitti . Bebeğim emme güçlüğü yaşadı balgam oluştu test aldilar pozitif cikti bebekler icin kitleri daha kisa daha ince 1 yas alti olunca baya ilgilendiler risk grubuymusKarar verdim canım vurulacagim..
Emzirme Yöntemi ile bebeğe de antikor geçiyormuş ben de araştırırken denk geldim..
Size De çok geçmiş olsun ..
5.5 aylık bebeğinin korona olduğunu nasıl bildin??
ya öyle mi ???
Pek gündemi takip edemiyorum ..
Sağol verdiğin bilgi için
10dk kala olmakta cok sinir bozucu geldigini hissedip bakmak istememek :) 2dk kala filan oluyor ya hele buyuk rezillikGerçekten şansgeçen sene iftara 10 dk kala olmuştu bu sene şanslıyım
Bu eva nedir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?