Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar akıl verin öğretmenim ücretsiz izindeyim emziriyorum aşı sırası bana da geldi vurulayım mi hangisinden vurulayim???
Pfizer-BioNTech aşısı, klinik denemesinde %95 etkinliğe sahipmiş canım. Hamilelerde ve emziren annelerde herhangi bir olumsuzluk görülmediği için tavsiye ediliyor. Hiç ihmal etme siran geçmeden aşını ol... Bakalım sıra bize de gelir inşallah... Şimdiden acil şifalar dilerim canım

Iyi geceler arkadaslar karnim agriyor demedim pes etmedim sporumu da yaptim hatta az yapacaktım baktik yaptikca hafifleme var agrimda devam ettim
15 dk leslie boosted 60 puan
20 dk pilates 120 puan
20 squat 20 puan
20 mekik 20 puan
Yan taraflar mekiki 15er tane 30 puan
Ic bacak egzersizi 200 tane 15 dk 90 puan
Toplam 340 puan Zipzip- N Nidsalii

Sağol abla...
Eşim biontech oldu bir arkadaşım hamile doktoru sinovac ol demiş o benim kafamı karıştırmıştı ama Buraya yazdıktan sonra bir video izledim soru cevap şeklinde ikna oldum
Ben de hemen randevumu aldım
Biontech olacağım yarın akşam 20.50 de

Sen de öğretmensin sana neden gelmedi ki hala???

asysss
Kızlar akıl verin öğretmenim ücretsiz izindeyim emziriyorum aşı sırası bana da geldi vurulayım mi hangisinden vurulayim???
Vurulmalisin emzirdigin icin bebegi bile korudugunu soyluyor doktorlar benim bebegim 5.5 aylıkken korona oldu ki 6 yasinda oğlumun ikk defa basim agriyor dedi atesi düşmedi ki mutasyona ugramadan sadece 1 yas alti riskliydi şimdi mutant yüzünden yas araligi yukseldi

Sinovac grip asisi gibi koruyuculuğu daha az cin kendiside acikladi zaten

Karar verdim canım vurulacagim..
Emzirme Yöntemi ile bebeğe de antikor geçiyormuş ben de araştırırken denk geldim..
Size De çok geçmiş olsun ..
5.5 aylık bebeğinin korona olduğunu nasıl bildin??
Sinovac grip asisi gibi koruyuculuğu daha az cin kendiside acikladi zaten
ya öyle mi ???
Pek gündemi takip edemiyorum ..
Sağol verdiğin bilgi için

Abiyle basladi ateşi cikti doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi,ertesi gün benim bogazimda kasinti basladi minigin atesi cikti korku basucumuzda olunca tekrar gittik eşim çalıştığı icin rapor aldik ne olur ne olmaz ha koronaysak dedim güldü doktor minigide antibiyotik verdi (ki bunu egee öyleyse ciğere inmesin diye veriyorlarmis meger ) gecesine bacak agrilarim basladi esim test verdi sonuç cikmadan benim koku tat gitti . Bebeğim emme güçlüğü yaşadı balgam oluştu test aldilar pozitif cikti bebekler icin kitleri daha kisa daha ince 1 yas alti olunca baya ilgilendiler risk grubuymus

Sahur
1 küçük tabak kıymalı yumurta 1 haş yumurta domates salatalık 1.5 kepekli ekmek az peynir tahün pekmez 2 siyah zeytin

İftar19.20
1 tabak tavuklu mantar sote
3 kaşık dövme yoğurtlaması
1 kuru biber dolması 2 lahana sarması
1 bardak ayran
23.00 2 eti form çikolatalı yarım bardak şeftali suyu
Su 3 lt
Spor 3 saat ev temizliği
Zipzip- E Elif_Eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…