Canım ya neler yaşamışsınız..Abiyle basladi ateşi cikti doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi,ertesi gün benim bogazimda kasinti basladi minigin atesi cikti korku basucumuzda olunca tekrar gittik eşim çalıştığı icin rapor aldik ne olur ne olmaz ha koronaysak dedim güldü doktor minigide antibiyotik verdi (ki bunu egee öyleyse ciğere inmesin diye veriyorlarmis meger ) gecesine bacak agrilarim basladi esim test verdi sonuç cikmadan benim koku tat gitti . Bebeğim emme güçlüğü yaşadı balgam oluştu test aldilar pozitif cikti bebekler icin kitleri daha kisa daha ince 1 yas alti olunca baya ilgilendiler risk grubuymus
Biran önce sağlıkla atlatırsıniz inşallah.Abiyle basladi ateşi cikti doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi,ertesi gün benim bogazimda kasinti basladi minigin atesi cikti korku basucumuzda olunca tekrar gittik eşim çalıştığı icin rapor aldik ne olur ne olmaz ha koronaysak dedim güldü doktor minigide antibiyotik verdi (ki bunu egee öyleyse ciğere inmesin diye veriyorlarmis meger ) gecesine bacak agrilarim basladi esim test verdi sonuç cikmadan benim koku tat gitti . Bebeğim emme güçlüğü yaşadı balgam oluştu test aldilar pozitif cikti bebekler icin kitleri daha kisa daha ince 1 yas alti olunca baya ilgilendiler risk grubuymus
Böreğin kasesini duymadım acaba o kase böreğin kasesi mi oda düşündürücü
Günaydın kizlar
Günaydın
İp atlama Sporların notu alındı
Günaydın kızlar
Günaydın, sağlıklı, mutlu , bereketli güzel güzel günler dilerim herkese.
günaydın tatlişleerrGunaydin kizlar
Pazartesi tartisi cok önemli degil
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar
Günaydın canım ❤Günaydın
İp atlama Sporların notu alındı
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Günaydın, sağlıklı, mutlu , bereketli güzel güzel günler dilerim herkese.
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar, bugün niyetli değilim. gece kalkamamışım. sabah kalktığımda dilim damağıma yapışmıştı niyetlenmedim ama bişey yemeyide pek düşünmüyorum sadece kahve su ile akşam ederim sanırım.
ya dünden 600 gr artım vardı ya onu çok kafaya taktım bugün yersem sanki daha kilo alacakmışım gibi geliyor. iftarı beklersem belki biraz gider o artıdan.Günaydın canım ❤
Ac durma istersen ye birseyler
Dikkat edersen 3 gun icinde gider zaten canımya dünden 600 gr artım vardı ya onu çok kafaya taktım bugün yersem sanki daha kilo alacakmışım gibi geliyor. iftarı beklersem belki biraz gider o artıdan.
tamamdır kaptanım. birazdan gidip alırım bakkaldan o zamanDikkat edersen 3 gun icinde gider zaten canım
Yogurt kuruyemis gibi birseyler ekle en azindan
Günaydın canım ❤Günaydin
Günaydın canım bugun toparlarsin insallahGünaydın, güne güzel kahvaltıyla başladım, inşallah devamı da güzel gelir. Dukan çayı da yaptım. Zararın neresinden dönersek kar diyelim.
Gunaydin canım ❤Günaydın, güne güzel kahvaltıyla başladım, inşallah devamı da güzel gelir. Dukan çayı da yaptım. Zararın neresinden dönersek kar diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?