Günaydın canım ❤Günaydın kıslar
Afiyet olsun canımMenu
Sahur
1 yumurta
1kk peynir
1 dlm cavdar
Iftar
1 kepce kızılcık corbasi
1 kare yaklasik 6*6 cm² firinda patates köfte dizmesi
Salata
Su:1lt henuz
Spor: orta tempo yürüyüş 40dk
Eki Görüntüle 2829625 bilekligin sarji bitmisti ogleden sonrasıZipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
Afiyet olsun canım18 nisan
10.30
2 yumurta sucuklu
Peynir
Domates
Salatalık
13.30
Avuç içi kdr yaban mersini
1 dilim elma bir lokma armut
17.30
2 şiş kıyma
2 kaşık Rus salatası
1 kaşık cevizli biber
Soğan salatası
Su 3 lt
Spor yok
19 Nisan
08.30
1 yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 muz
12.20
1 tabak etli kuru fasulye
1 kase yoğurt
16.00
Acuç içi kdr yer fıstığı
17.30
Biraz badem
Biraz yaban mersini
1 kuru kayısı
19.00
Öğlenin aynısı
Su 3.5 lt
Spor 30 dk kardiyo 180p
7621 adım 254 p 434p
Zipzip- @Nidsalii
Afiyet olsun canımIyi aksamlar arkadaşlar feci bir regl ağrısıyla buradayim neyseki orucumu açtım o sıra oldum
Sahur 2.30
1 tb tost
Şekersiz çay
1 hurma 4 ceviz 2 kayısı
Roka bol
Domates salatalik peynir
Iftar 19.47
1 kepçe mercimek çorbası
1 şiş patlıcan köfte firinda pişmiş
4 5 tanecik hazir manti bol yoğurt.
Bol salata
2 hurma
1.5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımPazarTesi menüm
Sahur/2d.ekmek ,1yumurta,1 sb ayran,1 tk pekmez,1 yk peynir,domates,maydanoz
İftar/2 kepçe çorba,,1 hurma, 1 sb komposto, 6 yk yoğurtlu karnabahar, 1 avuç bazlama
Ara/ yeşil çay,st türk kahvesi
Su/1,5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSahur
1 küçük tabak kıymalı yumurta 1 haş yumurta domates salatalık 1.5 kepekli ekmek az peynir tahün pekmez 2 siyah zeytin
İftar19.20
1 tabak tavuklu mantar sote
3 kaşık dövme yoğurtlaması
1 kuru biber dolması 2 lahana sarması
1 bardak ayran
23.00 2 eti form çikolatalı yarım bardak şeftali suyu
Su 3 lt
Spor 3 saat ev temizliği
Zipzip- E Elif_Eylul
Canım kendini aç bırakma vücut kıtlığa girer ve yediğini depolarsınya dünden 600 gr artım vardı ya onu çok kafaya taktım bugün yersem sanki daha kilo alacakmışım gibi geliyor. iftarı beklersem belki biraz gider o artıdan.
Evet fazla kafein arti getiriyor cidden ben oyuzden artiymisim simdi eksiler geliyoCanım kendini aç bırakma vücut kıtlığa girer ve yediğini depolarsın
Fazla kafein de artı getirir
Diyetisyenim en fazla 2 kahve öneriyor
Yeşil çay iç
Gerçekten ablamda çok içerdi nescafe geçenler içme o kadar dedim bir haftada 3 kiloya yakın verdiEvet fazla kafein arti getiriyor cidden ben oyuzden artiymisim simdi eksiler geliyo
Aynen canim farkettim bende gecte olsa bazen 4 bazen 5 oluyordu çünkü can sıkıntisindan,ramazanda sadece turk kahvesi yemek sonrasiGerçekten ablamda çok içerdi nescafe geçenler içme o kadar dedim bir haftada 3 kiloya yakın verdi
Onlar maalesef ki hep yağ içeriyor
Canım kendini aç bırakma vücut kıtlığa girer ve yediğini depolarsın
Fazla kafein de artı getirir
Diyetisyenim en fazla 2 kahve öneriyor
Yeşil çay iç
aslında çok kahve içmiyorum. bi kupa içtim. su içiyorum. hafifçe geçireceğim inşallahEvet fazla kafein arti getiriyor cidden ben oyuzden artiymisim simdi eksiler geliyo
Atarsin artilari canim üzülmeaslında çok kahve içmiyorum. bi kupa içtim. su içiyorum. hafifçe geçireceğim inşallah
paketli nescafe bende uzun zamandır içmiyorum canım işyerinde filtre kahve demliyorum. ya da sade nescafe varya granül olanlardan içiyorum.Gerçekten ablamda çok içerdi nescafe geçenler içme o kadar dedim bir haftada 3 kiloya yakın verdi
Onlar maalesef ki hep yağ içeriyor
Kız bende diyete başlamadan önce öyleydim her sıkıldığımda alırdım elime kahveyiAynen canim farkettim bende gecte olsa bazen 4 bazen 5 oluyordu çünkü can sıkıntisindan,ramazanda sadece turk kahvesi yemek sonrasi
Onlarda pek sıkınti olmuyo 2si 3u biraradalar teklikelipaketli nescafe bende uzun zamandır içmiyorum canım işyerinde filtre kahve demliyorum. ya da sade nescafe varya granül olanlardan içiyorum.
En iyisi canım paketli olanlar sade yağpaketli nescafe bende uzun zamandır içmiyorum canım işyerinde filtre kahve demliyorum. ya da sade nescafe varya granül olanlardan içiyorum.
Bende 2.si bir arada aldim gunde 4tane ictimKız bende diyete başlamadan önce öyleydim her sıkıldığımda alırdım elime kahveyi
Şimdi sade gold aldım birqz sütünü kendim ekliyorum
Böyle yaparsam yağ yakıcı özelliği de oluyormuş diyetisyen demişti
Hehh iste bendeEn iyisi canım paketli olanlar sade yağ
Ama 2 si bir arada nescafe yi ben çok seviyorum
inşallah canım. cuma mahçup olmak istemiyorum kimseye.Atarsin artilari canim üzülme
En iyisi canım paketli olanlar sade yağ
Ama 2 si bir arada nescafe yi ben çok seviyorum
bende 3 ü bi arada manyağı gibiydim bi ara. ama baktım bağımlılık oluyor ve yağlı bıraktım hemen.Bende 2.si bir arada aldim gunde 4tane ictimyağ olarak bana geri dondu ve bunu farkettim simdi normal kahve var
Spordan yarım saat önce de hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi acayip yağ yakıyormuşBende 2.si bir arada aldim gunde 4tane ictimyağ olarak bana geri dondu ve bunu farkettim simdi normal kahve var
Börek yersen eksi gelirsininşallah canım. cuma mahçup olmak istemiyorum kimseye.
Kiz 3.bir arada nasil icilir şekerli cokbende 3 ü bi arada manyağı gibiydim bi ara. ama baktım bağımlılık oluyor ve yağlı bıraktım hemen.
Kız ben var ya bundan 4 sene önce filan 3 ü bir arada ya da şeker atıyordumbende 3 ü bi arada manyağı gibiydim bi ara. ama baktım bağımlılık oluyor ve yağlı bıraktım hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?