Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

ya dünden 600 gr artım vardı ya onu çok kafaya taktım bugün yersem sanki daha kilo alacakmışım gibi geliyor. iftarı beklersem belki biraz gider o artıdan.
Canım kendini aç bırakma vücut kıtlığa girer ve yediğini depolarsın
Fazla kafein de artı getirir
Diyetisyenim en fazla 2 kahve öneriyor
Yeşil çay iç

Yeşil çay iç
Evet fazla kafein arti getiriyor cidden ben oyuzden artiymisim simdi eksiler geliyo

Evet fazla kafein arti getiriyor cidden ben oyuzden artiymisim simdi eksiler geliyo
Gerçekten ablamda çok içerdi nescafe geçenler içme o kadar dedim bir haftada 3 kiloya yakın verdi

Onlar maalesef ki hep yağ içeriyor

Gerçekten ablamda çok içerdi nescafe geçenler içme o kadar dedim bir haftada 3 kiloya yakın verdi

Aynen canim farkettim bende gecte olsa bazen 4 bazen 5 oluyordu çünkü can sıkıntisindan,ramazanda sadece turk kahvesi yemek sonrasi

Yeşil çay iç

aslında çok kahve içmiyorum. bi kupa içtim. su içiyorum. hafifçe geçireceğim inşallah

paketli nescafe bende uzun zamandır içmiyorum canım işyerinde filtre kahve demliyorum. ya da sade nescafe varya granül olanlardan içiyorum.

Aynen canim farkettim bende gecte olsa bazen 4 bazen 5 oluyordu çünkü can sıkıntisindan,ramazanda sadece turk kahvesi yemek sonrasi
Kız bende diyete başlamadan önce öyleydim her sıkıldığımda alırdım elime kahveyi

Şimdi sade gold aldım birqz sütünü kendim ekliyorum
Böyle yaparsam yağ yakıcı özelliği de oluyormuş diyetisyen demişti

paketli nescafe bende uzun zamandır içmiyorum canım işyerinde filtre kahve demliyorum. ya da sade nescafe varya granül olanlardan içiyorum.
Onlarda pek sıkınti olmuyo 2si 3u biraradalar teklikeli

En iyisi canım paketli olanlar sade yağ
Ama 2 si bir arada nescafe yi ben çok seviyorum

Bende 2.si bir arada aldim gunde 4tane ictim yağ olarak bana geri dondu ve bunu farkettim simdi normal kahve var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…