- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bende alamadim birturlu alcam amaSpordan yarım saat önce de hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi acayip yağ yakıyormuş
YuhhhKız ben var ya bundan 4 sene önce filan 3 ü bir arada ya da şeker atıyordum
onun yerine fitre kahve iç :)bende 3 ü bi arada manyağı gibiydim bi ara. ama baktım bağımlılık oluyor ve yağlı bıraktım hemen.
Börek yersen eksi gelirsin
ne bilim ya çok güzel geliyordu :)Kiz 3.bir arada nasil icilir şekerli cok
sen benden beter çıktın yaKız ben var ya bundan 4 sene önce filan 3 ü bir arada ya da şeker atıyordum
öyle yapıyorum canımonun yerine fitre kahve iç :)
Canım benden sana tavsiye bu uygulamaya girme diyet falan yalan olurEki Görüntüle 2829837 kız şundan yaptım bi kare yedim küçük kestim((
ne bilim ya çok güzel geliyordu :)
sen benden beter çıktın ya
öyle yapıyorum canım
haşhaşlı börek mi oEki Görüntüle 2829837 kız şundan yaptım bi kare yedim küçük kestim((
ne bilim ya çok güzel geliyordu :)
sen benden beter çıktın ya
öyle yapıyorum canım
hahaha evet valla ne tarifler var akşama ıspanak yaptım yoğurtla yerim. hafif olur o da eksiltir inşallah. kabağımda var 2 tane onu cuma akşamına saklıyorumCanım benden sana tavsiye bu uygulamaya girme diyet falan yalan olurgünaydın
bende ayni senin gibiydim. Nescafe tiryakliymişiz bizKız ben var ya bundan 4 sene önce filan 3 ü bir arada ya da şeker atıyordum
Cuma yeme canim persembe aksami yersinhahaha evet valla ne tarifler var akşama ıspanak yaptım yoğurtla yerim. hafif olur o da eksiltir inşallah. kabağımda var 2 tane onu cuma akşamına saklıyorum
Hayirli sabahlar canim ❤Hayırlı sabahlaar
ay niyetim perşembe akşamı demekti ama neden cuma yazdım bilmiyorum kafam benim iyi gittiCuma yeme canim persembe aksami yersin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Görmezden gelmiştim zaten geçen sene10dk kala olmakta cok sinir bozucu geldigini hissedip bakmak istememek :) 2dk kala filan oluyor ya hele buyuk rezillik
Sagol canmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
günaydın canımm
Günaydın canım ❤
Günaydın canımgünaydın tatlişleerr
Günaydın canım ❤Günaydın kizlar
günaydın canımmGünaydın kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?