- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Geçmiş olsun canımAbiyle basladi ateşi cikti doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi,ertesi gün benim bogazimda kasinti basladi minigin atesi cikti korku basucumuzda olunca tekrar gittik eşim çalıştığı icin rapor aldik ne olur ne olmaz ha koronaysak dedim güldü doktor minigide antibiyotik verdi (ki bunu egee öyleyse ciğere inmesin diye veriyorlarmis meger ) gecesine bacak agrilarim basladi esim test verdi sonuç cikmadan benim koku tat gitti . Bebeğim emme güçlüğü yaşadı balgam oluştu test aldilar pozitif cikti bebekler icin kitleri daha kisa daha ince 1 yas alti olunca baya ilgilendiler risk grubuymus
Günaydın kizlar
Günaydın
İp atlama Sporların notu alındı
Günaydın kızlar
Günaydın, sağlıklı, mutlu , bereketli güzel güzel günler dilerim herkese.
Gunaydin kizlar
Günaydın kizlarGünaydın kızlar, bugün niyetli değilim. gece kalkamamışım. sabah kalktığımda dilim damağıma yapışmıştı niyetlenmedim ama bişey yemeyide pek düşünmüyorum sadece kahve su ile akşam ederim sanırım.
Kuzum bol su iç odemdir o.ya dünden 600 gr artım vardı ya onu çok kafaya taktım bugün yersem sanki daha kilo alacakmışım gibi geliyor. iftarı beklersem belki biraz gider o artıdan.
Günaydin
Günaydın, güne güzel kahvaltıyla başladım, inşallah devamı da güzel gelir. Dukan çayı da yaptım. Zararın neresinden dönersek kar diyelim.
Günaydın kıslar
Hayırlı sabahlaar
Günaydın yavrular
Hayirli ramazanlar hoşgeldin nasilsin canimHayırlı ramazanlar
Hosgeldin hayirli ramazanlar canimHayırlı ramazanlar
Hayırlı Ramazanlar canım nerelerdesin hoşgeldinHayırlı ramazanlar
Hayirli ramazanlar hoşgeldin nasilsin canim
Hosgeldin hayirli ramazanlar canim
Hayırlı Ramazanlar canım nerelerdesin hoşgeldin
Sinsi sinsi takip etcegine gelseneHosbuldum kizlar gerci sinsi sinsi takip ediyorm buralardayim
79 olamadim daha
Niye sinsi takiliyosun canımHosbuldum kizlar gerci sinsi sinsi takip ediyorm buralardayim
79 olamadim daha
Burda olsan 79 a daha cabuk ulasirsin canimHosbuldum kizlar gerci sinsi sinsi takip ediyorm buralardayim
79 olamadim daha
Hayırlı ramazanlar canımmHayırlı ramazanlar
Yerimde saydığım için utaniyorumSinsi sinsi takip etcegine gelsene
Yaa olur mu oyle kimi donem hepimiz yerimizde sayıyoruzYerimde saydığım için utaniyorum
Saymazsin hadi yeniden baslaYerimde saydığım için utaniyorum
Kız ne utanması kaldığın yerden devam et yerinde saymaz rakamlar yukarı çıkarsa ileri de ne yapacaksınYerimde saydığım için utaniyorum
Selam canımSelamm
Selam canım
Yaa olur mu oyle kimi donem hepimiz yerimizde sayıyoruz
Burasi olmasa eminim ki kilo alirim
Saymazsin hadi yeniden basla
Tamam kizlarKız ne utanması kaldığın yerden devam et yerinde saymaz rakamlar yukarı çıkarsa ileri de ne yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?