Yapamaycgımı bildiğim için tutmuyorumZorlama kendini senin bebisin var gunler uzun...ben hic bir cocugumda emzirirken oruc tutmadim...
BendeBir ben günahkarımkolay gelsin herkese orucunuz kabul olsun inşallah
İftarda kuru fasulye pilav var bizde...sizde neler var
Mercimek çorbasıAfiyet olsun canım
Mercimek çorbası
Ispanak yemegi
Menemen
Manti
Yok canım aklıma gelmedi o
orda bozuldu zaten evinden ayirdim diye oldu bence
Afiyet olsun.İftarda kuru fasulye pilav var bizde...sizde neler var
Kalmadı ki
Canim ben yarim dilim yedim sonrada hepsini dağıttım komsulara evde olsa yerdim
Valla bende akşam bir dilim bile değildi yediğim aşağı verdim son 2 dilim ayırdım onu da az önce kızlar yediCanim ben yarim dilim yedim sonrada hepsini dağıttım komsulara evde olsa yerdim
Bende yarisini attim kedilere biliyorumki yicem ve ayni kilomu korumusum bayrama süpriz artikValla bende akşam bir dilim bile değildi yediğim aşağı verdim son 2 dilim ayırdım onu da az önce kızlar yedi
Yemek telaşı tabi bu saatler canimAyyy nasil sessizz takimlar
Ben ne yapmıyorum kismindayim. O kadar isim varki. Ama oturuyorum.Napynuz kızlarherkesde iftar telaşı tabi
Bende sendenim bugunBir ben günahkarımkolay gelsin herkese orucunuz kabul olsun inşallah
Canım altında önünde vs bi tuş yada çark gibi bisey var mi? Pilini yeni alıp dene bide.Selam hanımlar nasılsınız
Dün tartıma birşey oldu en az 3 kilo eksik gösteriyor nasıl düzelticem bilen var mi
Dün arkadaşımın evine götürdüm diye mi ayarı kaçtı acaba
Pilini çıkarıp tekrar taktım düzelmedi
Afiyet olsun canım. Ispanak vardı bende.İftarda kuru fasulye pilav var bizde...sizde neler var
E O zaman 3 kilo verdin
Ee o zaman tartida problem yoktur belki canim
Afiyet olsun canımMenü
Sabah
1 kupa kahve
Öğle 12.00
Yemekhaneye gidip patron olmadığı için onun yemeğini aldimkendine de haber verdim. Cöp olacakti ben yedim koca bi kase salata doldurdum. Üzerine de tavuk sarma diye bisey vardı onun tavugundan koydum 100 gr kadar. Ekşi ve limon sos döküp yedim. Guzel oldu.
Akşam 19.00
1 hurma
1 tabak ispanak uzerine yogurt doktum.
1 kase mercimek çorbası
Su içiyorum.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Belki vermisindir
Afiyet olsun canım cigkofte fazla olmus sankiİyi akşamlar kızlar
Sahur yok
anneme geldik iftar
2 izmir köfte,,,5 patates,,,,8 çiğköfte,,,1 kepçe tavuk suyu çorba,,, bol yeşillik
su içmeye başldım yatmadan 2 litreyi tamamlarım sahurda da 1 litre içerim
8 çiğ köfte miİyi akşamlar kızlar
Sahur yok
anneme geldik iftar
2 izmir köfte,,,5 patates,,,,8 çiğköfte,,,1 kepçe tavuk suyu çorba,,, bol yeşillik
su içmeye başldım yatmadan 2 litreyi tamamlarım sahurda da 1 litre içerim
Kediler pasta mi yiyor kızBende yarisini attim kedilere biliyorumki yicem ve ayni kilomu korumusum bayrama süpriz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?