Gecen baktim da dizilimini cok guzel yapmamisimIlk ve 1.cilik
Nick ve tarihli bildirim yapmam gerekiyor canimCuma günü bakıcam artık canm İnşaAllah bulurum bir yer
Çok zor be canm 6 kilo vermekDüzelmedi attım.
Eline ağırlık al tartıl çokça, evden birini tart, belki yarın düzelir, ve başka tartıda tartıl eczanede falan, belki gerçektenn verdin,
Patrona ayrı yemek mi çıkıyor
Bulursam biryer İnşaAllah nick tarih yazarım canmNick ve tarihli bildirim yapmam gerekiyor canim
Istersen persembe günüde tartılabilirsin
Oruc olanlar persembe tartilabiliyor
Kendi tartinla yarin tekrar tartil ayaklarina dikkat et bazen lastikleri oynayabiliyorBulursam biryer İnşaAllah nick tarih yazarım canm
Olmadı sağlık ocağında tartılırım artık
Cuma degil miNick ve tarihli bildirim yapmam gerekiyor canim
Istersen persembe günüde tartılabilirsin
Oruc olanlar persembe tartilabiliyor
Gecen hafta paylasim alaninda konusuldu ama karismasin diye cuma almaya devam edecegim bildirimleriCuma degil mi
Dun geceden beri kaç kere tartıldım canm düzelmedi ama gene denerim olmadı başka tartı bakarım artık napalimKendi tartinla yarin tekrar tartil ayaklarina dikkat et bazen lastikleri oynayabiliyor
Tamam canim bu tarti bildirimleri büyük sıkıntı oluyorda ondan diyorumDun geceden beri kaç kere tartıldım canm düzelmedi ama gene denerim olmadı başka tartı bakarım artık napalim
Sağlık olsun
Esin mutfaktan tek parça cıktı mıBen eşimi mutfağa gönderdim ne çıkacak bekliyorum
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 14.00
2 yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
2 dilim ekmek
Ara 18.00
1 kase yoğurt içine 1 kaşık yulaf 1 incir 1 kayısı
Akşam 20.00
4 kaşık bulgur pilavı
200 gram haşlanmış tavuk
Yoğurtlu karnabahar 1 kase
Domates salatalık
2 litre su
Sporu bildireceğim.
Gündüz bir elma yemiş olabilirim emin değilim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Ya evet yemekhanede üst düzeylere yemek çıkıyor. Bize yasakPatrona ayrı yemek mi çıkıyor
Sebebi neydi kiDuş sonrası saçlarımı kestimçok kısa oldu ama kurutsam bonus olacağım
Afiyet olsun canım cigkofte fazla olmus sanki
Sahurda yapmamissin dengelemistir sanirim
8 çiğ köfte mi
Afiyet olsun canım
Patates nişasta. Çiğköfte bulgur ve su tutar şişirir. Bol yeşillik yemissin güzel olmuş. Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Herkes demis zaten cigkofte fazla olmus ödem yapabilir canim afiyet olsun
Evet kızlar biraz fazla ama kendime ancak engel olabildimKız o tepsiyi de yemiş olabilir.Kmsl Hnd
Canım öyle istediEsin mutfaktan tek parça cıktı mı
Afiyet olsun canım
Ya evet yemekhanede üst düzeylere yemek çıkıyor. Bize yasakarada patron yokken onun hakkını alıyorum haber verip. Bi ara parasını alirim moduna girdi trip attım sonra bi daha öyle bise demedi kayserili benim patron ve sözüm meclisten dışarı gerçekten cimri
Sebebi neydi ki
Listede oldugun icin tarti gecersiz sayilir,bildirim kabul edilmez buda bize büyuk bir kayip oyuzden tartina 5litrelik sise koy tart bakalim ne olucakDun geceden beri kaç kere tartıldım canm düzelmedi ama gene denerim olmadı başka tartı bakarım artık napalim
Sağlık olsun
Kız kim şikayet edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?