Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Düzelmedi attım.

Eline ağırlık al tartıl çokça, evden birini tart, belki yarın düzelir, ve başka tartıda tartıl eczanede falan, belki gerçektenn verdin,

Patrona ayrı yemek mi çıkıyor
Çok zor be canm 6 kilo vermek
Ağır birini tartayım belki kendine gelir
Yoksa buda çöp olacak

Nick ve tarihli bildirim yapmam gerekiyor canim

Istersen persembe günüde tartılabilirsin
Oruc olanlar persembe tartilabiliyor
Bulursam biryer İnşaAllah nick tarih yazarım canm
Olmadı sağlık ocağında tartılırım artık

Ben eşimi mutfağa gönderdim ne çıkacak bekliyorum
Esin mutfaktan tek parça cıktı mı
Afiyet olsun canım
Patrona ayrı yemek mi çıkıyor
Ya evet yemekhanede üst düzeylere yemek çıkıyor. Bize yasak arada patron yokken onun hakkını alıyorum haber verip. Bi ara parasını alirim moduna girdi trip attım sonra bi daha öyle bise demedi kayserili benim patron ve sözüm meclisten dışarı gerçekten cimri
Duş sonrası saçlarımı kestim çok kısa oldu ama kurutsam bonus olacağım
Sebebi neydi ki

Afiyet olsun canım cigkofte fazla olmus sanki
Sahurda yapmamissin dengelemistir sanirim

8 çiğ köfte mi

Afiyet olsun canım
Patates nişasta. Çiğköfte bulgur ve su tutar şişirir. Bol yeşillik yemissin güzel olmuş. Afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Herkes demis zaten cigkofte fazla olmus ödem yapabilir canim afiyet olsun

Kız o tepsiyi de yemiş olabilir. Kmsl Hnd
Evet kızlar biraz fazla ama kendime ancak engel olabildim
Diyetisyen listesinde 4 yk pilav ve 1 dilim ekmek var o yüzden ekmek yemeyince iyidir diye düşündüm

neyse ki yarına mangal var bol salatq ve bir bardak ayranla dengelerim

ama benim sorunum sahur yapamamak yaaa diyetisyen mutlaka yap yoksa iftarda yediğini vücut korur dedi
Bugün. İnşallah yoğurt ceviz cive elma yicem

Canım öyle istedi

Dun geceden beri kaç kere tartıldım canm düzelmedi ama gene denerim olmadı başka tartı bakarım artık napalim
Sağlık olsun
Listede oldugun icin tarti gecersiz sayilir,bildirim kabul edilmez buda bize büyuk bir kayip oyuzden tartina 5litrelik sise koy tart bakalim ne olucak

Çok bunalıyorum evde. Is bitmiyor. Esim her isi yapabiliyor ama dağınık.

Eve geldim evi toparladim, bulaşık makinesi boşalttım. kirlileri yerleştirdim. Yemek yedim. Mutfağı geri toparlayıp, çamaşır katladım.

Sonra yemek düşündüm ve yarına ne yapacagimi bilemeyip, perşembeye ayırdığım kabağı yaptım. Oğlum onu yemez diye ona da makarna yaptım.

Kahvaltıda ne yiyecek oglan deyip, peynirli gözleme gibi börek yaptım. Oğlanı yıkayıp, banyoyu vee kendimi de yikayp yatmam lazım. Ama halim yok.

Bi de spor var tabi.
100 ipsiz atlama yaptım. Az uzandım plank yapıp yerimden kalkarsam banyo işine girişeceğim.

Hep böyle telaşlı bi hayat nefes alamıyor gibi oluyorum. Yeteeerr deyip ortadan kaybolasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…