Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar akilli bileklik aldim bende sonunda 10 bine tamamlamaya calisiyorum spor yapmadigimda gunluk ortalama 4500-5500 arasi oluyor ama ayaklarim pert oluyor gene de,taban düzleşmem var. Burada 15 binlere cikanlari ayakta alkişlıyorum
Hayırlı olsun canım
ben sipariş ettim 2 hafta boyunca gelmedi en sonda iptal ettim xioami sipariş vercm biraz indirim bekliyorum

Kizlar akilli bileklik aldim bende sonunda 10 bine tamamlamaya calisiyorum spor yapmadigimda gunluk ortalama 4500-5500 arasi oluyor ama ayaklarim pert oluyor gene de,taban düzleşmem var. Burada 15 binlere cikanlari ayakta alkişlıyorum
Benimde öyle oluyor canım bütün gün evi turluyorum Zorlarsam 1 saatte 6000 görüyorum Belki daha fazla

Kocam kıymalı yumurta yer bende haslma sebze

Selâm....ayyy anca geldim...sabahtan oglanin canli.dersi odevleri benim canli dersim kizin.bitmek.bilmez ortalık dağıtmaları yo-rul-dum....okul acilsin okula gitmek istiyorum...evde hic dinlenemiyorum...simdi.parka geldik anca tel alip geçmişi okuyabildim...

Bu arada dun.1100 ip.atlama yaptim ipsiz

İkna olduysan tamamdır canım...
Eşime geldi bana gelmedi ...Bekliciz sıramızı

Kızlar aksama eşim kizartma cani çekmiş istedi işten arta kalan zamanla hem eşime ayri yemek hem kendime yapamam gibi o yuzden yulaf lapasi yapsam kendime diyorum normalde sabahlari yiyorum doyurucu oluyo ilk defa aksam yemeğinde deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…