Corba karistiriyosun yani yapiyosunCorba karistiriyorum bende iftara hazırlık yapıyoruz
Yani kaynadıktan sonra cok karismiyorum aslindaCorba karistiriyosun yani yapiyosun
Bir ben günahkarımCorba karistiriyorum bende iftara hazırlık yapıyoruz
Bekar olmak ne güzel.Yani kaynadıktan sonra cok karismiyorum aslinda
Iki çocukla zor olur senin icin birde emziriyorsunBir ben günahkarımkolay gelsin herkese orucunuz kabul olsun inşallah
Belki de 3 kg vermişsindirSelam hanımlar nasılsınız
Dün tartıma birşey oldu en az 3 kilo eksik gösteriyor nasıl düzelticem bilen var mi
Dün arkadaşımın evine götürdüm diye mi ayarı kaçtı acaba
Pilini çıkarıp tekrar taktım düzelmedi
Üzerinde baska birsey tarttin mi canımSelam hanımlar nasılsınız
Dün tartıma birşey oldu en az 3 kilo eksik gösteriyor nasıl düzelticem bilen var mi
Selam canım. Hiç bilmiyorum.Selam hanımlar nasılsınız
Gerçek olmasını isterdimBelki de 3 kg vermişsindir
Reset tuşu falan var mı? Ağırlığını bildiğin bir şey tarttın mı? Birimi değişmiş olabilir mi?Selam hanımlar nasılsınız
Yok canım aklıma gelmedi oÜzerinde baska birsey tarttin mi canım
orda bozuldu zaten evinden ayirdim diye oldu benceSelam canım. Hiç bilmiyorum.Arkadaşının evini geri istiyor, belki sevdi orayı.
Reset tuşu yokReset tuşu falan var mı? Ağırlığını bildiğin bir şey tarttın mı? Birimi değişmiş olabilir mi?
Bnm bozulan tartı da önce 11 kg eksik sonra 15 kg fazla tartıyordu
Benim bünyem pek iyi değil ama cuma günü tutmak istiyorum deneyecemIki çocukla zor olur senin icin birde emziriyorsun
Zorlama kendini senin bebisin var gunler uzun...ben hic bir cocugumda emzirirken oruc tutmadim...Benim bünyem pek iyi değil ama cuma günü tutmak istiyorum deneyecem
Afiyet olsun canımİftarda kuru fasulye pilav var bizde...sizde neler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?