günaydin güzeller....keyifler nasil bakalim?
suratsız insanlarla bi arada çalışmaktan nefffretttt ediyorummmmmm :84:
Nazlım ne güzel spor yapmışsın tebrik ederim
suratsız insanlarla bi arada çalışmaktan nefffretttt ediyorummmmmm :84:
bizim burada suratsız herkes, onu dert etmiyorum artıkta bir de kötüler dolu, inanamazsınız şer akıyor suratlardan, donup kalıyorum ben, sabah gene bir tartışma koptu bizde, benimle çok uğraşıyorlar denizim
safişimm etlerii löp löp götürmüşsün bakıyorum daD:
narinimmm gel benim karşı masam boş izinde
sağol safişim pazartesi ve çarşamba platesten önce 40 dk boşluğum var ondada aletleri kullanıyorum . cuma günü sadece koşu bandına binebiliyorum .
spor salonu baya işe yarıyor desene
evde olsa bu aletler hiç birine bakmazsın bile ama para verdiğin için düzenlide gidince bak ne güzel spor yapılıyor. Bendemi salon bulsam ne yapsam dicem emmee kızıma kim bakçek nen
spor salonu baya işe yarıyor desene
evde olsa bu aletler hiç birine bakmazsın bile ama para verdiğin için düzenlide gidince bak ne güzel spor yapılıyor. Bendemi salon bulsam ne yapsam dicem emmee kızıma kim bakçek nen
Kocan:82:
evet safişim salon işe yarıyor . bekarken evde koşu bandım vardı . bisikletim vardı ,mekik aletimde vardı . ama dönüp bakmıyordum bile . bir ara çok düzenli koşu bandında her akşam 100 dk yürüyordum . son nişan düğün evlilik telaşı derken bıraktım bir daha başlayamadım . şimdiki evimde boş yerim olsaydı koşu bandımı getirirdim . ALLAH kısmet ederde daha büyük bir eve çıkarsam İNŞALLAH annemlerden alırım koşu bandımı .... eşim spor salonuna devam et dedi yaza kadar yazında akşamları beraber yürürüz dedi ....
simoş Allah seninde yardımcın olsun canım çok zor onlarla aynı ortamda olmak.
miraycım sagol bebekimmmbende seninle çalışmayı çok isterdim.Allahtan o nemrutla aynı odada değilim bi de aynı odada olsam tahammül edemezdim zaten .benim gibi sakin bi insanı bile delirtebilecek gıcıklıkta.personel yaka silkiyor.şirket için faydası olmasa bi dakika tutmam zaten.ama profesyonelce düşünmek ve hareket etmek zorundayım.işyerindeki tüm disiplin kurallarına uyuyor dikkatli çalışıyor ve adamları hizaya sokuyor şimdi sırf suratsız diye kadını işten çıkaracak değilim.safişinde dediği gibi bende artık ona karşı aynı öyle oldum.halbuki ben böyle birisi değilim ama ne yapayım kendi kendine sırıtmakta olmuyor bazen kendimi salak gibi hissediyorum kadına gülümseyerek bişey anlatıyorum karşımda tepkisiz kapı duvar şeytan diyor kızım nedir senin derdin bu kasıntın niye diyesim geliyor
naz bende salona gidecektim ama kızım beni bırakıp babasıyla kalmıyor zaten akşama kadar kreşte bide akşamları salona peşimden sürüklemek istemiyorum bözeğimi.bende evde enaz haftanın 3 günü 40-45 dakika yürümeye çalışıyorum ardındanda mekik falan neyapayım çocuklu kadın olunca böyle oluyor .canı sagolsunda önemli değil gerisi
tamda öyle narinim
safiş diyemem dersem kendinin benim tarafımdan nekadar önemsendiğini zanneder sana gıcık oluyorum da diyemem.dogruları söylemek lazım ama her dogru heryerde söylenmiyor maalesef
amin safişim ALLAH hiç birimizin dualarını geri çevirmesin İNŞALLAH . hepimizin gönlüne göre olanın hayırlısını versin İNŞALLAH . benim eşim öyle bişey olsa çocuğa bakar hemde hiç sıkılmadan . çok şanslıyım ALLAH bana böyle bir eş nasip ettiği için MAŞALLAH eşime ama evde mutsuz olduğum için arada eşimi çok kırıyorum bunu istemiyorum sonradan çok üzülüyorum ama elimde değil . bu 1,5 ay boyunca herşey çok güzeldi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?