Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dünün raporunu vereyim hemencecik

Kahvaltı 07.00
1.5 dilim kızarmış tb ekmek
3-4 siyah zeytin
domates salata bir dilim light peynir.
Bir kup çay şekersiz.

Öğle 12.15
ızgara köfte
yoğurt
İş yerinde yine ve yeniden salata yok malesef

Akşam 18.00
Dana biftek ızgara
salata ve ayran....

Yatmadan bir saat önce yani 23.00'de yarım bardak süt (içmez olaydım gazla doldum )

spor : 1 saat yürüyüş
aktivite : yeni doğan bebek görme, eski arkadaşlarla hasret giderme, minik cadımla oynaşma kıpraşma

Sıvılar : 2 lt. su ve gün boyu sınırsız çay....

Günaydın kızlar dünkü menüm ;
20/12/2010
SABAH
2 Haşlanmış Yumurta
1 Parça Beyaz Peynir
2 Domates
ARA
3 Ceviz
1 Elma
ÖĞLEN
1 Kase Tavuk Suyu Çorbası
1 Kase Salata
1 Kase Yoğurt
ARA
1 Fincan Kuşburnu
1 Fincan Papatya
AKŞAM
3 Izgara Köfte
8-10 Tane Bürüksel Lahanası-Domates-Zeytinyağı-Sarımsakla Harmanlanmış
1 Bardak Ayran
UYUMADAN
1 Fincan Isırgan Otu Çayı
GÜN İÇERİSİNDE
1,5 Litre Su (Çıkamıyorum üstüne yaaa)

bende dünkü raporumu vereyim hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar peyaz peynir
1 adet domates
1 adet salatalık

öğlen
4 çatal tavuklu omlet
1 bardak ayran

ara
3 adet kuru incir

akşam
1 adet portakal
2 adet kuru incir .

1,5 lt iksir
2 litre su
spor
1 saat plates
15 dk koşu bandı
10 dk bisiklet
100 er adet iç ve dış bacak çalıştırma
5 dk eliptik pisiklet

dün nedense hiç acıkmadım ve canımda bişey yemek istemedi . akşam platesede gittim onun için akşamı meyveyle geçiştirtim.

suratsız insanlarla bi arada çalışmaktan nefffretttt ediyorummmmmm :84:

bizim burada suratsız herkes, onu dert etmiyorum artıkta bir de kötüler dolu, inanamazsınız şer akıyor suratlardan, donup kalıyorum ben, sabah gene bir tartışma koptu bizde, benimle çok uğraşıyorlar denizim

safişimm etlerii löp löp götürmüşsün bakıyorum daD:

narinimmm gel benim karşı masam boş izinde

suratsız insanlarla bi arada çalışmaktan nefffretttt ediyorummmmmm :84:

bendeeeeeeeeeeeeeeee
ama sanırım alıştım artık
bende surat yapıyorum

oofff iş yerindeki gerginliklerden nefret ediyorum nefret
dünde aynısı bizim burda yaşandı
konu ben değildim ama sorumlu olunca

safişimm etlerii löp löp götürmüşsün bakıyorum daD:

narinimmm gel benim karşı masam boş izinde

yaa sorma mirayım ben kırmızı et sevmezdim hamilelikte sırf kızıma yarasın diye yemeye başladım ne hikmetse iki gündür kırmızı et denk geliyor ööğğhh geldi artık yani
ayrıcada löp löp götürmedim canım tabağımın yarısını eşim yedi

sağol safişim pazartesi ve çarşamba platesten önce 40 dk boşluğum var ondada aletleri kullanıyorum . cuma günü sadece koşu bandına binebiliyorum .

spor salonu baya işe yarıyor desene
evde olsa bu aletler hiç birine bakmazsın bile ama para verdiğin için düzenlide gidince bak ne güzel spor yapılıyor. Bendemi salon bulsam ne yapsam dicem emmee kızıma kim bakçek nen

evet safişim salon işe yarıyor . bekarken evde koşu bandım vardı . bisikletim vardı ,mekik aletimde vardı . ama dönüp bakmıyordum bile . bir ara çok düzenli koşu bandında her akşam 100 dk yürüyordum . son nişan düğün evlilik telaşı derken bıraktım bir daha başlayamadım . şimdiki evimde boş yerim olsaydı koşu bandımı getirirdim . ALLAH kısmet ederde daha büyük bir eve çıkarsam İNŞALLAH annemlerden alırım koşu bandımı .... eşim spor salonuna devam et dedi yaza kadar yazında akşamları beraber yürürüz dedi ....

simoş Allah seninde yardımcın olsun canım çok zor onlarla aynı ortamda olmak.

miraycım sagol bebekimmm bende seninle çalışmayı çok isterdim.Allahtan o nemrutla aynı odada değilim bi de aynı odada olsam tahammül edemezdim zaten .benim gibi sakin bi insanı bile delirtebilecek gıcıklıkta.personel yaka silkiyor.şirket için faydası olmasa bi dakika tutmam zaten.ama profesyonelce düşünmek ve hareket etmek zorundayım.işyerindeki tüm disiplin kurallarına uyuyor dikkatli çalışıyor ve adamları hizaya sokuyor şimdi sırf suratsız diye kadını işten çıkaracak değilim.safişinde dediği gibi bende artık ona karşı aynı öyle oldum.halbuki ben böyle birisi değilim ama ne yapayım kendi kendine sırıtmakta olmuyor bazen kendimi salak gibi hissediyorum kadına gülümseyerek bişey anlatıyorum karşımda tepkisiz kapı duvar şeytan diyor kızım nedir senin derdin bu kasıntın niye diyesim geliyor

naz bende salona gidecektim ama kızım beni bırakıp babasıyla kalmıyor zaten akşama kadar kreşte bide akşamları salona peşimden sürüklemek istemiyorum bözeğimi.bende evde enaz haftanın 3 günü 40-45 dakika yürümeye çalışıyorum ardındanda mekik falan neyapayım çocuklu kadın olunca böyle oluyor .canı sagolsunda önemli değil gerisi

Geçen hafta sonu saçımı kestirmek için kuaföre girdim altı üstü 45 dk. süren bir zaman dilimi var yani. 45 dakikalık zaman içerisinde kucağında çocukla üç defa geldi daha bitmedimi ne zaman bitecek amma uzun sürdü diye. Hasta etti adam beni yaaaa
Erkeklerin genelinde yoktur canım öyle bir özellik çocuk bakmak gibi
Hele söz konusu olan erkek benim kocam olacak adam ise o çok rahat keyfine düşkündür. Çoğu zaman dışarı çıkarken çocuğu almayalım der ve düşünür ama ben buna asla izin vermem.
O anlarda onu gebertesim geliyor işte.
Sence ben spor için salona gidebilirmiyim?

Cevap:
evet
10 yıl sonra

Ohhhh ne güzel canım yaaaa git valla yaza kadar ne güzel fit olursun vücut iyice sıkılaşır alışırsında yazında zaten günler uzun hava güzel gezer dolaşırsınız el ele kocişinle.

Bu arada rabbim dualarını geri çevirmesin inşallah nazlım allah gönlüne göre versin....

de o zaman
ne sıkıntın varki demiyorsun
ben olsam çoktan lafları yapıştırırdım

tamda öyle narinim

safiş diyemem dersem kendinin benim tarafımdan nekadar önemsendiğini zanneder sana gıcık oluyorum da diyemem.dogruları söylemek lazım ama her dogru heryerde söylenmiyor maalesef

tamda öyle narinim

amin safişim ALLAH hiç birimizin dualarını geri çevirmesin İNŞALLAH . hepimizin gönlüne göre olanın hayırlısını versin İNŞALLAH . benim eşim öyle bişey olsa çocuğa bakar hemde hiç sıkılmadan . çok şanslıyım ALLAH bana böyle bir eş nasip ettiği için MAŞALLAH eşime ama evde mutsuz olduğum için arada eşimi çok kırıyorum bunu istemiyorum sonradan çok üzülüyorum ama elimde değil . bu 1,5 ay boyunca herşey çok güzeldi .

safiş diyemem dersem kendinin benim tarafımdan nekadar önemsendiğini zanneder sana gıcık oluyorum da diyemem.dogruları söylemek lazım ama her dogru heryerde söylenmiyor maalesef

ya orası muhakkak narinim
ama her şeyi söylemeninde bir uslübü vardır
uygun dille onun anlayacağı şekilde lafını sokabilirsin
en nihayetinde sen oranın sahibi sayılırsın
Bunu hissettirmen bile yeterli bence.....
Tabiii durumun içinde olan sensin en iyi sen bilirsin ne yapacağını....

aminnnnnnnnnnn canım dualarına aminnn diyorum....

Valla evlenmeden önce benim kocamda öyle idi hatta evlendikten sonrada bebek doğduktan sonra gece yarıları kızımın gaz sancısı tutardı artık ben bitkin düşerdim o devam ederdi sakinleştirmeye sabahlara kadar kucağında gezdirdiğini bilirim o derece yani. Ama ne oldu zamanla hevesini aldı baktıki hatun her işi zaten götürüyor ona ihtiyacı yok oda çekti iyice elini ayağını. Arada bu duruma dellendiğim oluyor tabii. Ama her zaman dellenmiyorum çocuğum kavga gürültülü ortamda olmasın diye aman yaz yaz bitmez güzelcim yaaaa....

Canım senin mutsuzluğun tamamen kayınvaliden faktöründen kaynaklı Ve eminim kaynana eve geldikten sonra sende olan değişimi mutsuzluğu gerçek anlamda fark edip birşeyler yapmak isteyecektir. Yapmalıda zaten.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…