Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım kase küçüktü çerez kasesi maks 4 çorba kaşığı alır. Bşr dahakine kaşıkla ölçeyim daha net olur

Afiyet olsun canım dünkü menunu neden paylasmadin
Dünkü menüm kötüydü yazmak istemedim. Ama şimdi yazayım
Kah 1 haş yumurta
Dom salatalık
Kavrulmuş biber yoğurtlu

Öğlen (tartıda +2 kg görünce diyeti bıraktım sinirden) 3 hurma 1 d kek yarım ceviz kadar çikolata

Akşam
1 kase tarhana çorbası
köz kapya biber yoğurtlu
et ızgara (, 1, şiş)

Belki de yemediğimi sanıp da çok yiyorumdur. Bu hafta menülerimi yazarken çok daha dikkatli olacağım. Bakalm hatam nerede??, kabak çekirdeği yazdım miktarı yarım çay bardağından da azdı. Yani öyle doya doya oturup yemedim. Mesela bugün de nerdeyse 1 saat temizlik yaptım onu da yazmadım. Şimdi de mutfağı toplayacam

50 step 6 puan toplam puanın 856 oldu.

Menüm sahur
1 kepekli ekmek 1 haş yumurta domates salatalık 3 siyah zeytin 4 dilim inek peyniri az tahin pekmez

İftar 2 tane lahmacun(yuvarlaktı ayrıca tavuk kıymasından yağsız) ayran bol yeşillik 3 tane hurma 21.00 1 avuç fındık çok çok az patlamış mısır(1 avuç kadar) 22.00 2 tane gofret
Su 3 lt
Spor 3 saat ev temzliği 90 p
6044 adım 180 p
bugün 10 binden fazla adım attığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamamçok yoruldum Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Kötü olsada yazacağız canım sorumluluğumuz bu bizim ayrıca tartıda fazla çıktım diye morelini bozup koyverme toparlan ve bize dön iftardan sonra detokslar yap BOL spor yap yediklerinde dikkat edersen eminim çok şyi eksi görürsün VAZ GEÇ MEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…